Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Madingiausi džinsų modeliai. Kokiai figūrai jie tinka?

Kam jau kam, bet džinsams blogi laikai niekada neateis. Jie visų mėgstami, dėvimi ir kasdien, ir į darbą, ir į vakarėlius. Stilistė Mingailė Skuodytė išskiria keturis šį sezoną madingiausius džinsų modelius ir pasidalija mintimis, kuris jų kokiai figūrai labiausiai tinka.
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Vida Press nuotr.
Temos: 3 Mada Džinsai Stilius

Tiesūs džinsai

Pasak Tavostilius.lt stilistės M.Skuodytės, šį pavasarį vis dar madingi tiesaus silueto džinsai (angl. straight leg jeans). Tik šį kartą – tamsesnių klasikinių spalvų., tad jie kuo puikiausiai tiks eiti į darbą arba galėsite derinti juos prie puošnesnės aprangos.

Stilistės teigimu, šio modelio džinsai visoms, tačiau ypač gerai maskuoja plačius klubus ir stambias blauzdas. Juos nesudėtinga derinti: prie jų galite vilkėti palaidinę ir avėti aukštakulnius arba derinti baltus marškinėlius ir sportbačius.

A post shared by RE/DONE (@shopredone) on

A post shared by RE/DONE (@shopredone) on

Apkritę džinsai

Baggy jeans – „Šį sezoną egzistuoja posakis „Anti-fit is new skinny“, – šypsodamasi sako stilistė. – Tai reiškia: kuo platesni ir labiau apkritę – tuo geriau.“ Tokie džinsai (angl. baggy jeans) tiks tik kasdieniam deriniui: marškinėliai, džemperis, sportbačiai. Ir tinka jie, stilistės teigimu, toli gražu ne visoms moterims. Geriausiai atrodys aukštoms siauresnių klubų savininkėms.

Vida Press nuotr./Kristen Stewart
Vida Press nuotr./Kristen Stewart

Nukirpti džinsai

Trumpinti džinsai (angl. cropped jeans) vis dar madingi, ir ne tik iki kauliuko, bet ir iki pusės blauzdos. Pasak stilistės, trumpinti džinsai tinka visoms, tik svarbu atsižvelgti į jų ilgį.

„Trumpoms kojytėms arba stambesnėms tinka trumpinti iki kauliuko. Ilgoms arba plonoms tinka trumpesni. Tokius, ypač labiau trumpintus, džinsus madinga derinti su aulinukais, kur tarp aulo ir džinso ilgio lieka mažas tarpelis nuogos kojos“, – pataria M.Skuodytė.

Vida Press nuotr./Modelis Elsa Hosk
Vida Press nuotr./Modelis Elsa Hosk

Džinsai aukštu liemeniu

„Džinsai aukštu liemeniu (angl. high waist jeans) pagaliau tapo standartiniais džinsais, kaip ir turėtų būti, – sako stilistė. – Nes tai ypač patogu toms, kurios pergyvena dėl atsikišusio pilvuko.“

Dėvint tokius džinsus, stilistės teigimu, nereiškia, kad būtinai turime rodyti liemenį, drabužius galima dėvėti ir ant viršaus, ne tik sukištus į džinsus.

Sukištus drabužius į tokius džinsus galima dėvėti tada, kai liemuo yra gana ilgas arba norime pailginti kojas.

„Sukištus drabužius į tokius džinsus galima dėvėti tada, kai liemuo yra gana ilgas arba norime pailginti kojas. Kitu atveju palaidinių į džinsus geriau nekišti arba tiesiog rinkitės jas trumpesnes“, – pataria stilistė.

Pasak jos, tokie džinsai madingi įvairiausių spalvų, o šį sezoną vyrauja šviesios: prigesinta rožinė (angl. dusty rose), pilka, melsva, balta.

A post shared by donnaidadenim (@donnaidadenim) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius