Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madingiausi šio sezono švarkai ir megztiniai pagal V.Šaulytę: kokius rinktis ir prie ko derinti?

Švarkas ar švarką atstojantis megztinis yra neatsiejama kiekvieno šiltojo sezono dalis, kai oras dar vėsesnis, arba vasarą, kai karštą dieną pakeičia vėsesnis vakaras. Stilistė Viktorija Šaulytė išskyrė keturis madingiausius šio sezono švarkus ir megztinius ir papasakojo, prie ko geriausiai dera kiekvienas jų.
Mergina dėvi ryškų garstyčių spalvos kostiumą
Mergina dėvi ryškų garstyčių spalvos kostiumą / 123RF.com nuotr.

Susagstomas žaketas

Susagstomas žaketas, pasak stilistės V.Šaulytės, šį sezoną yra ne tik stilingas pasirinkimas, bet ir labai pravartus sprendimas jūsų drabužinėje.

„Juos galima vilkėti prie džinsų aukštu liemeniu ar lengvų aksominių, vidutinio ilgio sijonų, taip pat ant pamėgtų pavasarinių suknelių. Dramblio kaulo, pistacijų, rožiniai, violetiniai ar pasteliniai mėlyni žaketai bus ir lengvas „švarkelis“, kai lauke vėsu“, – sakė stilistė.

Ilgas susiaučiamas megztinis

Dar vienas viršutinio drabužio pasirinkimas šiltajam sezonui – ilgas susiaučiamas megztinis, kuris apsaugos vėsesnę dieną ir suteiks jaukumo.

V.Šaulytė siūlo rinktis didesnio dydžio nei įprastai, kad galėtumėte jį vilkėti ant švarkų ar paltų savo įvaizdžiui suteikdami dar vieną sluoksnį.

„Šiemet vienos spalvos eilutė yra labiau pamiltas variantas, nei įvaizdyje derinti kelias spalvas. Taip pat tokį megztinį galėsite vilkėti ant naktinio tipo atlasinių suknelių, prie šortų aukštu liemeniu ar plačių klasikinių kelnių.

123RF.com nuotr./Mergina dėvi susaučiamą megztinį
123RF.com nuotr./Mergina dėvi susaučiamą megztinį

Lengvai priderinami bus rudi, pilki ir dramblio kaulo atspalviai. O jei mėgstate ryškiau, galite pabandyti šių metų spalvos – klasikinės mėlynos – variantą“, – patarimus dalijo stilistė.

Platinto silueto švarkas plačiais pečiais

Į madingųjų sąrašą, pasak V.Šaulytės, patenka ir platinto silueto švarkai plačiais pečiais, ilgomis apykaklėmis ir laisvomis rankovėmis.

Tokio tipo švarkus, pašnekovės teigimu, galite derinti prie džinsų ir aukštakulnių arba suknelių, atsiraitojus švarko rankoves, kad matytųsi pamušalas – miestui, o apsijuosus diržu – kaip suknelę vakarui, tik žiūrėkite, kad švarko ilgis būtų tinkamas.

Kalbėdama apie spalvas, stilistė sakė: „Dabar jau nebeskirstome švarkų į juodus ir baltus. Šiandien labiau renkamasi vienspalviai, ryškių spalvų švarkai.“

Platesnio silueto odinis švarkas

Oda karaliauja jau nebe pirmą sezoną, ir šį, V.Šaulytės teigimu, ji užima svarbų vaidmenį. Puikiu deriniu ji vadina odą, derinamą su oda, bet galima ir pavarijuoti.

„Pavyzdžiui, odinis prailgintas švarkas su platėjančiais džinsais ir smailianosiais lygiapadžiais, dar priderinkime skarelę, mažą rankinę ir retro akinius“, – siūlo stilistė.

Pasak jos, švarkų spalvos gali svyruoti nuo raudonų ar vyno spalvos atspalvių iki rudų ar klasikinės mėlynos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius