Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madingiausių pavasarinių striukių 5-ukas

Saulė savo spinduliais vis dažniau kutena mums nosį, šildo ir nejučia „sako“, kad jau laikas traukti visus pavasariui skirtus drabužius. Kokie paltai madingiausi šį sezoną, jau aptarėme, nuorodą rasite tekste, o šį kartą trumpai apie madingiausias šio pavasario striukes.
Karlie Kloss
Karlie Kloss / Vida Press nuotr.

Patrumpinta pūkinė striukė

Visos esame skirtingos – vienos mūsų labai mėgsta pūkines striukes, kitos jų nekenčia. Tiesa, kad kartais, vilkint pūkinę striukę, galime pasijusti tarsi Michelino žmogeliukas, tačiau, kaip rašo whowhatwear.co.uk, patrumpinta pūkinė striukė yra visai kas kita. Ji panaikina tą jausmą, kad vilkite sunkų žieminį drabužį, galiausiai ir nebeatrodo žiemiškai, tačiau leidžia jaustis jaukiai, šiltai, jei lauke vėsiau.

Plona pūkinė striukė

Kita alternatyva pavasariui – plona pūkinė striukė. Ji gali būti ir trumpesnė, ir ilgesnė, suteikia šilumos, tačiau yra tokia lengva ir patogi, itin tinkama kelionėms.

Šiltesnio audinio švarkelis

Mūsų krašte oras mėgsta svyruoti – vieną dieną dangus su žeme gali maišytis, kitą jau švies saulė ir džiugins pavasaris. Dar vienas pasiūlymas šiltesniam metų laikui – šiltesnio audinio, pavyzdžiui, vilnos švarkelis su kišenėmis priekinėje dalyje. Jis puikiai tiks ir prie daug ko: ir sijono, ir siaurų džinsų ar plačių kelnių.

Arba ypač dėmesį patraukiantis leopardo kailio rašto pavasarinis švarkelis.

Odinė striukė-švarkas

Oda yra šių metų šiltojo sezono tendencijų sąraše. Madinga viskas nuo palaidinių, sijonų iki švarkų, paltų, aksesuarų. Odinė, ar vadinamoji baikerio, striukė-švarkas tinka prie visko: puikiai derės prie džinsų, kelnių, gėlėtų suknelių ir aulinių, kaubojiško stiliaus batų derinio.

Bomberio tipo striukė

Prieš porą metų bomberis buvo vienas madingiausių šiltojo sezono drabužių. Jo populiarumas niekur nedingsta ir šį pavasarį. Kol vėsiau – rinkitės šiltesnę, atšilus orui – plonesnio audinio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius