Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Madingiausių rudens aksesuarų šešetukas

Ketinančioms atnaujinti ir praplėsti rudens garderobą, verta pradėti nuo mažesnių detalių. Įsigykite vieną kitą madingą aksesuarą – pajusite, kokios bendrinės tendencijos (apimančios ir aksesuarus, ir drabužius) jums iš tikrųjų patinka, o kurias prisijaukinti sunkiau. Be to, detalės yra labai svarbus įvaizdžio elementas, jomis galime sukurti didžiausią įspūdį.
„Bershka“
„Bershka“

Leopardų kailio raštai

Taip, rudenį leopardų kailio raštas tikrai nėra naujiena, tačiau būtent šįmet jis kaip niekada madingas. Ir ne tik standartinis – rusvų atspalvių, bet ir neįprastas, nuo raudonų, geltonų iki žalių dėmelių. Ne vienai mūsų vilkėti leopardų kailio raštu margintus drabužius nedrąsu, tokiu atveju verta pasižvalgyti dėmėtų aksesuarų. Intensyvaus rašto skarelė, rankinė ar kepurė – greitas ir saugus būdas prisijaukinti leopardų tendenciją.

1., 5. „Zara“, 2. „Reserved“, 3., 8. „Aldo“, 4. „Sreadivarius“, 6., 7. „Bershka“
1., 5. „Zara“, 2. „Reserved“, 3., 8. „Aldo“, 4. „Sreadivarius“, 6., 7. „Bershka“

Apvalios rankinės

Nors kas sezoną atsiranda bent 7 madingi rankinių modeliai, vienas kitas nusipelno išskirtinio dėmesio. Šį rudenį aksesuarų tendencijose karaliauja apvalūs krepšelių ir lagaminėlių tipo rankinukai. Struktūriška geometrinė forma, minimalistinis dizainas ir sodrios rudeniškos spalvos – tereikia vieno tokios akcento, kad apranga kaipmat įgytų papildomų stiliaus taškų.

1. „Mango“, 2. „Aldo“, 3., 4. „Reserved“, 5. „Massimo Dutti“, 6. „Zara“
1. „Mango“, 2. „Aldo“, 3., 4. „Reserved“, 5. „Massimo Dutti“, 6. „Zara“

Puošnūs kabantys auskarai

Ką tik žavėjomės skirtingų auskarų poromis, o dabar jau žvalgomės į naujas papuošalų tendencijas – šį rudenį auskarai turėtų būti kuo gausiau inkrustuotus blizgiais akmenėliais ir kuo ilgesni. Puošnūs kabantys auskarai tinka anaiptol ne tik vakarui, dieną tokius segėkite prie paprastų baltų marškinėlių, džinsų ir klasikinio lietpalčio – atrodysite originaliai ir šiuolaikiškai. Kad ilgi auskarai spindėtų visu grožiu, palikite kaklo zoną atvirą ir suimkite plaukus į ponio uodegėlę arba susukite į kuodą.

1. „Reserved“, 2. „Zara“, 3., 5. „Stradivarius“, 4. „Aldo“
1. „Reserved“, 2. „Zara“, 3., 5. „Stradivarius“, 4. „Aldo“

Maksi dydžio auskarai

Dar viena auskarų tendencija – maksimalus dydis. Palyginus su vyraujančiais šiandien, masyvieji 9-ojo dešimtmečio auskarai būtų niekis. Dabartiniai siekia smakrą ar net raktikaulius. Jeigu nusprendėte pasidabinti išskirtiniais dideliais auskarais, neperkraukite įvaizdžio papildomomis detalėmis. Atsisakykite kaklo ar plaukų papuošalų, rūbų įmantriomis apykaklėmis, skarelių – leiskite šiems auskarams karaliauti vieniems.

1., 5. „Bershka“, 2. „Massimo Dutti“, 3. „Reserved“, 4. „Zara“
1., 5. „Bershka“, 2. „Massimo Dutti“, 3. „Reserved“, 4. „Zara“

Vesternų diržai

Laukiniai Vakarai užkariavo mados pasaulį nuo galvos iki kojų: kaubojų marškiniai, auliniai batai, kutuotos odinės striukės ir, žinoma, vienas išraiškingiausių vesterniškų aksesuarų – odinis diržas. Charakteringa tokio diržo detalė – platėjanti dailiai graviruoto metalo sagtis ir metalu kaustytas diržo galas. Prie ko tokį aksesuarą derinti? Kaubojų stiliaus diržu sujuoskite džinsus aukštintu liemeniu, plazdančią gėlėtą arba marškinių tipo suknelę, odinį arba klasikinį švarką.

1. „Bershka“, 2. „Zara“, 3. „Massimo Dutti“, 4.,5. „Reserved“
1. „Bershka“, 2. „Zara“, 3. „Massimo Dutti“, 4.,5. „Reserved“

Gyvatės oda

Tarp ryškiausių sezono tendencijų – roplių odos, o tiksliau, gyvačių odos raštas. Ši tendencija apima tiek aksesuarus, tiek drabužius, vienas madingiausių pirkinių rudenį būtų gyvatės odos imitacijos lietpaltis. Aksesuarų gretose dėmesio verti gyvatės odos aulinukai, struktūriškos minimalistinio dizaino rankinės, diržai ir odinės apyrankės.

1. „Mango“, 2., 6. „Massimo Dutti“, 3., 5. „Stradivarius“, 4. „Zara“
1. „Mango“, 2., 6. „Massimo Dutti“, 3., 5. „Stradivarius“, 4. „Zara“

Gausybė rudeninių komplimentų jau laukia jūsų AKROPOLYJE!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius