Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madingosios baltos kojinės: su kuo jas labiausiai tinka derinti

Artėjant šiltiesiems sezonams, dažnai pastebime šviesėjantį garderobą parduotuvių vitrinose ir gatvėse. Vasarą tokių drabužių norisi ne tik todėl, kad jie geriau atspindi šviesą nei tamsūs, bet ir dėl geresnės nuotaikos. Dažnu pasirinkimu tampa balta, kuri sėkmingai gali būti tiek kontrastinga įvaizdžio dalis, tiek vedanti spalva.
Baltos kojinės
Baltos kojinės / Vida Press nuotr.

Baltų kojinių variacijos

Pastaruoju metu pastebima ir viena su šia spalva susijusi tendencija, ypač naudojama gatvės stiliaus mylėtojų. Tai – baltos kojinės.

Galima būtų sakyti, kad jas šiek tiek dažniau dėvi vyrai, nors, lyčių stereotipams madoje nykstant, šią išvadą daryti nebūtų lengva. Visgi turint omenyje gatvės stiliaus mobilumą ir dinamiką, matyt, ne pati tendencija užduoda lyties toną, o ją dėvintys žmonės formuoja kryptį.

Yra kelios variacijos, kaip dėvimos baltos kojinės atrodo geriausiai. Galima išskirti sportines kojines, kurios paprastai siekia kulniuką. Jas vertėtų dėvėti prie įprasto kasdienio stiliaus arba sporto aprangos. Dažniausiai kartu su tokiomis kojinėmis avimi arba laisvalaikio sportbačiai, arba bėgimo bateliai.

Dar vienas nišinis įvaizdis – klasikinio tipažo baltos kojinės. Kai omenyje turimas klasikinis konceptas, dažniausiai kalbama apie vientiso siuvimo kojines.

Nors klasikinis stilius, pavyzdžiui, kostiumas ir baltos kojinės, yra rizikinga kombinacija, tam tikrų sąlyčio taškų atrasti galima. Jeigu visgi norite oficialesnio įvaizdžio, į kurį galėtumėte įtraukti baltas kojines, patartina rinktis baltą megztinį aukšta apykakle, juodas kelnes ir loaferius.

Visiškai atskirą koncepciją sudaro labiau sportinio tipo baltos kojinės, apie kurias ir vertėtų kalbėti daugiausia. Galima sakyti, kad šios detalės pakilimą ryškiausiai matome pastaruosius penkerius metus, tačiau tai yra dėsninga, turint omenyje, jog ir gatvės stilistika augo būtent per šį laiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius