Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mados infekcijos“ laikinojoje parduotuvėje – grobis mados gerbėjams

Šis savaitgalis – ypatingas norintiems pavasarį originaliai atnaujinti savo įvaizdį. Festivalyje „Mados infekcija“ dalyvavę dizaineriai „pop up“ parduotuvėje pristato naujausias savo kolekcijas bei dar daugiau niekur nematytų kūrinių. Mados gerbėjai gali įsigyti patikusius drabužius, aksesuarus, pasikonsultuoti stiliaus klausimais.
Festivalio „Mados infekcija“ laikinoji parduotuvė
Festivalio „Mados infekcija“ laikinoji parduotuvė / Tautvydo Stuko nuotr.

Išskirtiniame dviejų dienų „Inventorizacijos“ renginyje dalyvauja ir žinomi vardai, ir jauni dizaineriai – 2RU2RA, Sandra Straukaitė, Ugnė Martinaitytė, Patricija Regesaitė, Viktorija Rosenberg ir Paulius Leonas, Thom Bara, Laura Dailidėnienė, Lina Gudavičiūtė, Vaida Januškevičiūtė.

Viktorija Rosenberg ir Paulius Leonas „pop up“ pristato naujausią kolekciją „Anti.mas“ bei kelis dar nematytus pret-a-porte gaminius. „Vilkėdamas mūsų kolekcijos drabužius žmogus gali būti tikras, kad nesutiks kito asmens su tokia pat apranga. Kiekvienas drabužis yra vienetinis ir netiražuojamas. Mūsų drabužiai skirti žmogui, kuriam svarbi saviraiška, kuris nebijo išsiskirti“, – sako „Mados infekcijoje“ audringų plojimų sulaukę jaunieji kūrėjai.

2RU2RA dizainerė Airida Skrickienė šį pavasarį rekomenduoja įsigyti ilgesnius marškinius, kuriuos galima nešioti ir kaip suknelę. „Tinkamai parinktas aksesuaras – oversize kuprinė ar diržas padės susikurti ryškesnį įvaizdį. O mūsų kolekcijos „Painted Black“ drabužiai – juodos, baltos, raudonos spalvos, puikiai tiks bet kuriuo sezonu“, – pataria A.Skrickienė.

Tautvydo Stuko nuotr./Festivalio „Mados infekcija“ laikinoji parduotuvė
Tautvydo Stuko nuotr./Festivalio „Mados infekcija“ laikinoji parduotuvė

Šį pavasarį dizainerė Vaida Januškevičiūtė ragina nebijoti senoviškų audinių, raštų, raukinių. „Kolekciją festivaliui „Mados infekcija“ kūriau iš panaudotų audinių, atraižų, nes man svarbi vartojimo mažinimo problema. Todėl siūlau atkreipti dėmesį į unikalius, vienetinius drabužius, jais vilkėdami jausitės išskirtinai. Kurdami savo įvaizdį drąsiai eksperimentuokite, nebijokite nustebinti, net šokiruoti“, – pataria V.Januškevičiūtė.

Spalvos, lengvi audiniai, originalūs aksesuarai. Tokius akcentus kuriant įvaizdį siūlo dizainerė Laura Dailidėnienė. „Didelė skrybėlė, masyvi kuprinė, išskirtinis papuošalas ant kaklo padės išsiskirti iš minios“, – akcentuoja L.Dailidėnienė.

Tautvydo Stuko nuotr./Festivalio „Mados infekcija“ laikinoji parduotuvė
Tautvydo Stuko nuotr./Festivalio „Mados infekcija“ laikinoji parduotuvė

Dizainerė Ugnė Martinaitytė „pop up“ pristato ne tik ant podiumo matytus, bet ir iki šiol niekur nerodytus drabužius. „Mano kolekcija skirta pavasariui – vasarai, garderobas – nuo striukių iki lengvų vasarinių suknelių, todėl rūbus galima dėvėti vos įsigijus. Įvaizdžiui paryškinti – įvairių formų ir dydžių odinės rankinės, delninės ir oversized kuprinės iš tento, sukurtos bendradarbiaujant su prekės ženklu „Untitled“, – sako U.Martinaitytė.

„Pop up“ parduotuvė veikia laisvalaikio ir pramogų centre „Panorama“ balandžio 1-2 dienomis nuo 12 iki 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius