-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados mugėje – ne tik įdomūs kūrėjai, bet ir stipri socialinė žinia

Šį savaitgalį, balandžio 1–2 dienomis, Kauno „Žalgirio“ arenoje vyks tradicija tampanti mados mugė „Fashion bazaar“, kuri pakvies pasitikti pavasarį stilingai. Šiemet mugėje dalyvaus 200 kruopščiai atrinktų kūrėjų, kurie pristatys naujausias drabužių kolekcijas, originalius aksesuarus, vaikiškus rūbus ir žaislus, namų interjero detales bei kitas mielas smulkmenas.
Mados mugė „Fashion bazaar“ pirmą kartą lankosi Palangoje
Mados mugė „Fashion bazaar“ pirmą kartą lankosi Palangoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šiųmetė mugė nustebins ir ypatinga socialine iniciatyva: „Fashion bazaar“ rengėjai, bendradarbiaudami su „Pagalbos moterims linija“, sieks atkreipti lankytojų dėmesį į opiausią šalies problemą – smurtą prieš moteris.

„Mugė labiausiai skirta moterims, o tarp jų bus ir tokių, kurios patiria fizinį, seksualinį ar psichologinį smurtą artimoje aplinkoje. Todėl bendradarbiaudami su „Pagalbos moterims linija“ organizacija, teikiančia emocinę paramą telefonu ir internetu, sieksime atkreipti visuomenės dėmesį į problemą ir informuoti apie teikiamą pagalbą. Tikimės, kad mugės lankytojai neliks abejingi ir prisidės prie šios socialinės iniciatyvos skleisdami žinią. Galbūt atsiras ir tokių, kurie nuspręs prisidėti prie kilnios organizacijos veiklos ir taps savanoriais. Tikime, kad mugės metu bent šiek tiek padėsime daliai kenčiančių moterų,“ – sakė renginio organizatorė ir UAB „Inzi group“ projektų vadovė Meda Kišonė.

Organizatorių nuotr./„Fashion Bazaar“ dalyvis: „Moods Studio“
Organizatorių nuotr./„Fashion Bazaar“ dalyvis: „Moods Studio“

Šiemet „Fashion bazaar“ mugė švenčia jau ketvirtąjį savo gimtadienį. „Nuostabu, kad šis renginys per ketverius metus tapo gerai žinomas, turi savo koncepcija, džiaugiamės, kad kasmet prie mugės prisijungia vis įvairesni dalyviai. Labai smagu, kad šiemet, kitaip nei anksčiau, papildomas dėmesys bus skiriamas ir plius dydžio drabužius nešiojančioms moterims, kurių pavasariniu garderobu pasirūpins vienas ypatingas prekės ženklas“, – džiaugėsi organizatorė.

Organizatorių nuotr./„Fashion Bazaar“ dalyvis: „Mini Meška“
Organizatorių nuotr./„Fashion Bazaar“ dalyvis: „Mini Meška“

Mugės „Fashion bazaar“ svečių lauks daugybė prekių ženklų ir parduotuvių, tarp kurių tokie gerai žinomi, kaip „LYLI by Lilija Larionova“, „KA by Kristi Andress“, Diana Paukštytė, „KAIP TU by Serge Gandzumian“, „Sirena“, „C&D style“, „KGW Private Label“, „d96p“, „Birbyzas“, „Trepsiukas“, „OWA“, „Make Heads Turn“, „nOEMA PAPER HOUSE“, „MOODS Studio“, „PYKOK“, „OH MY GODA“, „Unknown“, „Nakági“, „Modneli“, „Rudnė“, „Tapatu“, Vilma Statkuvienė ir kiti.

Pavasarinė „Fashion bazaar“ mados mugė vyks balandžio 1 (10–18 val.) ir 2 (10–15 val.) dienomis „Žalgirio“ arenoje. Mugės lankytojams įėjimas nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius