Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažųjų stileivų Kalėdos: tinklaraštininkių pasiūlymai, kaip aprengti vaikus

Švenčių mažyliai laukia dar labiau nei suaugusieji – jiems pasiruošimo rūpesčiai neaktualūs, tereikia kantriai sulaukti dienos, kai pasipils dovanos ir skanėstai. Tėvams, svarstantiems, kaip per šventes papuošti savo mažuosius, puikiu įkvėpimu gali tapti šventinė „AKUKU Uniform“ fotosesiją, kuriai stilingus derinius kūrė dvi mados tinklaraštininkės.
„AKUKU Uniform“ šventiniai deriniai vaikams
„AKUKU Uniform“ šventiniai deriniai vaikams / "AKUKU Uniform" archyvo nuotr.

Kalėdinius mergaitės ir berniuko įvaizdžius kūrė dvi tinklaraštininkės – Nereta Muzikevičiūtė, rašanti tinklaraštį Neretos.lt, ir Toma Muznikaitė, tinklaraščio Fillthecity.lt autorė. Jos derino keturių skirtingų prekinių ženklų drabužius – du lietuviškus ir du užsienietiškus. 

„Gavome labai smagią užduotį – keturi prekiniai ženklai, kuriuos turėjome suderinti atsižvelgdamos į praktiškumą. Esame mados tinklaraščių kūrėjos, todėl atrodo natūralu ir paprasta sukurti stilių sau ar kitam suaugusiam žmogui, o su vaikais teko dirbti pirmą kartą. Tikrasis iššūkis buvo nepaversti vaikų dirbtinėmis lėlėmis“, –  savo įspūdžiais dalijosi T.Muznikaitė. 

„Stengėmės sukurti minimalistinį ir neperkrautą šventinį įvaizdį, kuriam nereikia pirkti tūkstančių niekur nepanaudojamų daiktų. Norėjau, kad vaikų apranga išliktų vaikiška ir stilinga, ir, manau, mums puikiai pavyko“, – antrino N. Muzikevičiūtė.

"AKUKU Uniform" archyvo nuotr./„AKUKU Uniform“ šventiniai deriniai vaikams

Pasak „Akuku Uniform“ įkūrėjos Editos Jankauskienės, įgyvendinti projektą su populiariais mados tinklaraščių rašytojais planuota jau senokai: „Tėvams kartais tikrai pritrūksta idėjų, kaip aprengti savo mažuosius šventiškai, neperkant daugiau nei kartą nepanaudojamų drabužių ar aksesuarų. Ir su gana paprastomis priemonėmis mums pavyko sukurti madingą, minimalistinę ir šventinę nuotaiką.“

"AKUKU Uniform" archyvo nuotr./„AKUKU Uniform“ šventiniai deriniai vaikams

Pasak jos, deriniuose naudoti išties įperkami, kokybiški vaikiški drabužiai,  kuriais mažuosius drąsiai bus galima rengti ateityje, ne tik per šventes. „Kiekviena mama patvirtins, kad tai labai svarbu“, – šypsodamasi pridūrė E. Jankauskienė.​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius