Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Modelio G.Hadid grožio paslaptys: kokį triuką naudoja plaukams ir kam praverčia dantų pasta?

Amerikiečių modelis Gigi Hadid niekada nesibaimino eksperimentuoti. Tačiau, kai kalba pasisuka apie šviesias auksinio atspalvio garbanas, 23-ejų gražuolė sako neturinti galimybės nieko daryti su savo plaukais, nes svarbiausia, pasak modelio, yra išlaikyti juos sveikus.
Gigi Hadid
Gigi Hadid / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Nustebsite sužinoję, kokį, atrodytų, ne itin higienišką metodą naudoja G.Hadid, kad palepintų savo plaukus po visų darbų, per kuriuos jie tikrai kenčia.

„Kai turiu laisvų dienų nuo darbų, savo plaukus ištepu kokosų aliejumi. Tiesiog susuku juos į kuodą ir neplaunu. Žinoma, galite plauti, tačiau mano patarimas yra palaikyti juos taip susuktus kokias tris dienas, o tada išplauti naudojant šampūną.

Kai turiu laisvų dienų nuo darbų, savo plaukus ištepu kokosų aliejumi. Tiesiog susuku juos į kuodą ir neplaunu.

Pirmiausia ištrenkate šampūnu galvą, išskalaujate, tada antrą kartą ir vėl išskalaujate. Svarbiausia pirma į plaukus įtrinti šampūną, o ne juos sušlapinti vandeniu. Jei pirma sušlapinsite, šampūnas neįsiskverbs ir plaukai liks riebaluoti“, – patarimais su Wmagazine.com dalijosi supermodelis.

Vida Press nuotr./Gigi Hadid
Vida Press nuotr./Gigi Hadid

9 G.Hadid odos ir plaukų priežiūros patarimai

Plaukai. Ji rekomenduoja galvą trinkti ne dažniau nei du kartus per savaitę, taip plaukai išlaiko drėgmę ir geriau atrodo, rašoma portale Beautyglitch.com.

Antakiai. Patinka tokie, kokius turi Gigi? Jos patarimas – leisti jiems tiesiog natūraliai augti, o ne nuolat pešioti, tvarkyti.

Veidas. Modelio darbas turi savų minusų – oda dažnai apkraunama didžiuliu kiekiu makiažo, o vis tiek turi rūpintis, kad ji gerai atrodytų, būtų pakankamai padrėkinta. Taigi Gigi makiažo padarinius kompensuoja rūpindamasi tinkamu veido odos drėkinimu prieš naudojant makiažo priemones ir po to, kai makiažą nusivalo.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Gigi Hadid
AFP/„Scanpix“ nuotr./Gigi Hadid

Kai esi garsiausių pasaulyje prekių ženklų veidas, turi atrodyti nepriekaištingai. Pasak G.Hadid, jos švytinčio veido paslaptis – gera odos priežiūra, kuri neįsivaizduojama be įvairių valymo ir kitų veido odos priežiūros priemonių.

Lūpos. Gigi reguliariai naudoja gerą šveitiklį, kad lūpos būtų minkštos, švelnios ir elastingos.

Mažiau yra daugiau. Gigi yra minimalizmo šalininkė. Tai ji taiko ir makiažui. Jai priimtiniausias vadinamasis nuogo veido makiažas, o, kaip pati sako, geriausias jos grožio patarimas – mažiau visada yra daugiau.

Vida Press nuotr./Gigi Hadid
Vida Press nuotr./Gigi Hadid

Oda. Jei tik gali, G.Hadid neapkrauna savo veido makiažu. O paplūdimį išskiria kaip vieną tų vietų, kur makiažui sakomas griežtas „ne“. Vietoj įvairių priemonių ji tiesiog leidžia odai kvėpuoti.

Dantų pasta. Modelis neišlaidauja pirkdama kosmetikos priemones, kuriomis galėtų gydyti įvairius spuogelius ir dėmeles. Tam ji naudoja seną triuką, kurio išmokė mama, – ant tų vietų užtepa dantų pastos.

Valomosios servetėlės. Gigi visur keliauja rankinėje turėdama valomųjų servetėlių. Kad ir kas nutiktų, jos jai visada praverčia.

Mityba. Modelio darbas reikalauja rūpintis savo išvaizda – ne tik oda, bet ir figūra. Gigi yra sveikos ir subalansuotos mitybos šalininkė, ir pažiūrėjus į ją – vargu ar ji leidžia sau toms taisyklėms nusižengti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius