Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausia „Dolce & Gabbana“ kolekcija – mezginiai ir nertiniai nuo galvos iki kojų

Italų dizaineriai Domenico Dolce ir Stefano Gabbana savo naująja – 2020–2021 m. rudeniui ir žiemai skirta – kolekcija „Made by Hand“ (liet. „Rankų darbo“) pagerbė meistrus ir amatininkus.

Kolekcijos svečių dėmesį atkreipė ne tik podiumu einantys modeliai, bet ir greta podiumo įkurti ekranai, kuriuose – nespalvoti kadrai iš dirbančių siuvėjų, batsiuvių, odos pjaustytojų ir mezgėjų darbo aplinkos.

„Praeitis ir autentiškumas yra susieti su ateitimi per naują „rankų darbo“ interpretaciją / vertimą“, – sakoma mados namų pranešime.

„Dolce & Gabbana“ savo modelius aprengė patogiais megztiniais, megztais šortais ir braletėmis, suknelėmis bei ilgomis vilnonėmis kojinėmis, prie kurių dizaineriai derino net aukštakulnes basutes.

Kolekcijoje, be mezginių, buvo ir korsetinių suknelių, permatomų sijonų ir palaidinių, taip pat kostiumų.

Į akis krito didžiuliai krepšiai-rankinės, dažniausiai suporuoti po du. Modelių galvas puošė beretės ir megztos kepurės, o kai kurias sukneles, kostiumų švarkus ir marškinius – raudonų rožių žiedai.

121 modelio kolekcijoje netrūko ir blizgesio: žėrinčių suknelių, aukso atspalvio grandinių, puošiančių rankines, kaklo vėrinių, auskarų ir įmantrių akinių nuo saulės.

Pristatant naujausią mados namų kolekciją skambėjo a. a. Amy Winehouse dainos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius