Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoji „Audimo“ kolekcija skatina vartoti atsakingai

Spinta pilna drabužių, bet nėra kuo apsirengti? Anekdotinė, tačiau kiekvienai moteriai pažįstama situacija. Kai rinka persotinta produkcija, neišvengiamai įsigyjame per daug daiktų, kurie dažnai lieka gulėti spintoje taip ir nepanaudoti. Tačiau vartojimo įpročiai pasaulyje pamažu keičiasi ir populiarėja tendencija pirkti mažiau ir atsakingiau.
„Audimo“ 2017 m. žiemos kolekcija
„Audimo“ 2017 m. žiemos kolekcija / Tautvydo Stuko nuotr.

Keičiasi ir šiuolaikinės mados verslo modeliai. Siekdami tausoti gamtą, gamintojai stengiasi kurti ilgalaikius ir multifunkcinius daiktus, kai tie patys drabužiai tinka ir į darbą, ir į savaitgalio kelionę.

Sporto ir aktyvaus laisvalaikio prekinis ženklas „Audimas“ palaiko atsakingo vartojimo idėją, kurdamas ne tik madingus, bet ir funkcionalius drabužius. Tokia yra ir naujoji žiemos kolekcija, pasižyminti universalumu ir iki mažiausios smulkmenos apgalvotomis detalėmis. Ji skirta žmogui, kuris dieną praleidžia biure, sportuoja ir tyrinėja savo miestą vakare, o laisvalaikiu nori atsikvėpti nuo rutinos gamtoje.

„Joks rūbas negali būti tik gražus arba tik patogus. Gerai jaučiamės tik tada, kai rūbai tenkina visus norus. Todėl daiktams, kurie mus supa kasdien, keliame ypatingai didelius reikalavimus. Mūsų prekinis ženklas visada prioritetą teikia komfortui, funkcijai ir kokybei“,- sako „Audimo“ kūrybos vadovas Rapolas Vosylius.

Būdingi kontrastiniai aprangos derinimo tonai

Didėjant gyvenimo tempui, keičiasi ir kasdieniai prioritetai. Svarbiausia žmogaus kasdienėje aplinkoje tampa komfortas, paprastumas ir įvairūs drabužių derinimo būdai.

Tautvydo Stuko nuotr./„Audimo“ 2017 m. žiemos kolekcija
Tautvydo Stuko nuotr./„Audimo“ 2017 m. žiemos kolekcija

Šiuolaikinė mada ne tik moterims, bet ir vyrams siūlo naujai pažvelgti į drabužių derinimo galimybes, nebijoti eksperimentuoti. Ant dalykiško stiliaus kostiumo kuo puikiausiai atrodo liemenės su pūkiniu pašiltinimo užpildu, kurios užtikrina komfortą ir šilumą. Dailiosios lyties atstovėms mados olimpe šiemet dominuoja elegantiški, bet kartu ir atletiško siuvimo pūkiniai paltai ir striukės su puriomis apykaklėmis bei erdviais gobtuvais, kurie leidžia neapsikrauti storiausiomis skraistėmis. Esant šiltesniam orui rekomenduojamos pūkinės liemenės, o gerokai atšalus rengtis liemenę ir ant jos pūkinę striukę ar paltą.

„Kurdami kolekciją, labiausiai atsižvelgėme į tendenciją sportinę aprangą pritaikyti ne vien sportuojant, bet ir kasdienybėje“,- pabrėžė R.Vosylius. „Audimo“ žiemos kolekcijoje - didžiulis pasirinkimas marškinėlių bei tamprių su merinosų vilna, pūkinių liemenių bei striukių ir paltų, šiltų džemperių ir suknelių, kurie sukurti išlaikant bendrą stilistiką, kad būtų galima derinti tarpusavyje. Tad įsigijus vieną kokybišką produktą, kurį galima dėvėti keliomis aplinkybėmis, galima ne tik sutaupyti pinigų ir vietos spintoje, bet ir sumažinti besaikį vartojimą.

„Kolekcijos spalvynas taip pat yra suformuotas atsižvelgiant į mados pasaulio vėjus: gilūs, natūralūs tonai keliauja tiek per laisvalaikio, tiek per sportines grupes, taip jas apjungiant ir skatinant eksperimentuoti su sportinių ir laisvalaikio drabužių deriniais. Įvairūs bordo, chaki, pilkšvai rudos ir mėlyni atspalviai yra kolekcijos akcentai, kurie nepavaldūs trumpalaikėms tendencijoms ir nepabos po vieno sezono“,- mados tendencijas apžvelgė dizaineris.

Tautvydo Stuko nuotr./„Audimo“ 2017 m. žiemos kolekcija
Tautvydo Stuko nuotr./„Audimo“ 2017 m. žiemos kolekcija

Svarbiausia madoje - vartotojo ir produkto sinergija

„Audimo“ kūrybos vadovo teigimu, gamintojui tendencijas privaloma stebėti pastoviai, tačiau jomis niekada negalima pasitikėti aklai. Kad kuriamas dizainas išliktų aktualus ir modernus, kūrėjas tokioje aplinkoje privalo ir gyventi. Be to, labai svarbu sekti technologines inovacijas, kurios atsinaujina ir keičia viena kitą ypatingai greitai.

Tačiau šiuolaikinėje madoje svarbiausia, anot R.Vosyliaus, vartotojo ir produkto sinergija.

„Atrinkdami medžiagas ir dėliodami akcentus kolekcijos gaminiuose visada keliame sau klausimus: ar tai yra geriausia, ką galime pasiūlyti vartotojui ir kaip mes galime šį produktą sukurti taip, kad jis padėtų nugyventi kiekvieną dieną kuo komfortiškiau. Todėl dalis mūsų medžiagų yra natūralios tam, kad prisitaikytų prie kūno, o kitos - aukštos kokybės sintetinės, skirtos apsaugoti nuo aktyvumo metu patiriamo diskomforto ir padėti pasiekti makslimalius rezultatus. Mes nuolat ieškome mažų smulkmenų, tokių kaip akies nerėžiantys, bet savo darbą atliekantys refleksai, saugios kišenės technologijoms, be kurių žmogus neįsivaizduoja savo gyvenimo, tamprios medžiagos ir konstrukciniai įdurai, kurie nevaržo judesių“,- ypatingą gamintojo dėmesį vartotojui akcentavo dizaineris.

Tautvydo Stuko nuotr./„Audimo“ 2017 m. žiemos kolekcija
Tautvydo Stuko nuotr./„Audimo“ 2017 m. žiemos kolekcija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius