Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Naujovė „Fashion Bazaar“ mados mugėje: nemokamos stiliaus konsultacijos

Spalio 19–21 d. visus mados ir stiliaus mylėtojus į vieną bendrą erdvę sukvies žinomiausia mados mugė „Fashion Bazaar“, per kurią lankytojai galės ne tik įsigyti įvairių grožio prekių, namų dekoro detalių, originalių drabužių ar aksesuarų, bet ir pasinaudoti ypatinga mugės naujove – nemokama įvaizdžio konsultacija, rašoma pranešime spaudai.
Mados mugė „Fashion bazaar“ pirmą kartą lankosi Palangoje
Mados mugė „Fashion bazaar“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Renginio organizatoriai džiaugiasi, kad šiemet bendradarbiaudami su „StiliuSOS“ stiliaus konsultantais lankytojams galės pasiūlyti ypatingą paslaugą – asmeninę stiliaus konsultaciją.

„Šaltajam sezonui prasidėjus skubame atnaujinti garderobą, tačiau ne visuomet nusiperkame drabužius ir aksesuarus, kurie mums išties tinka. Todėl neretai net ir turėdami pilną spintą drabužių nežinome, kaip rengtis. Su šia problema padės susitvarkyti profesionalūs stiliaus konsultantai.

Jie patars kaip susikurti tinkamą įvaizdį ir individualų stilių, leis geriau pažinti save ir drabužius. Ši stiliaus konsultacija – tai unikali mugės naujovė ir nemokama dovana renginio lankytojams. Labai tikimės, kad stilistų patarimai padės kiekvienam mugės lankytojui išsirinkti ir įsigyti idealiai tinkančius drabužius ir aksesuarus“, – džiaugėsi renginio organizatorė, dizainerė ir bendrovės „Inži Group“ vadovė Ingrida Rutkauskaitė-Naujokė.

Trečius metus iš eilės „Fashion Bazaar“ mugė vyks didžiausios Baltijos šalyse mados ir tekstilės „Baltic Fashion & Textile“ parodos metu. Čia renginio lankytojai atras daugybę lietuviškų drabužių, aksesuarų, namų interjero detalių kūrėjų ir grožio produktų gamintojų.

Kvapus namams ir sau išbandyti pakvies prekių ženklo „FumParFum“ įkūrėjas, radijo laidų, renginių vedėjas ir TV projektų dalyvis Aistis Mickevičius. Mados namai „Kristi Andress“ aprengs ir papuoš elegantiškų drabužių ir aksesuarų ieškotojus. Modernius avangardinio stiliaus drabužius pristatys miniatiūrinio mados ženklo steigėja Diana Paukštytė, o drabužių kūrėja Lilija Larionova pakvies įsigyti stilingų drabužių rudens ir žiemos sezonui.

Renginys vyks parodų ir kongresų centre „Litexpo“. Čia kartu vykstančios paroda ir mugė po vienu stogu sukvies daugiau kaip 400 dalyvių iš 25 pasaulio šalių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius