Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nenuobodi klasika

Apie bazinį garderobą prirašyta ir pasakyta tiek daug, ir vis tiek neretai prie jo limpa epitetai nuo-bo-du. Tačiau pakanka kelių šiek tiek kitokių sprendimų ir spintos pagrindas visai nebeatrodys toks, bet bus nemažiau praktiškas. Kokia ir turi būti klasika: ne nuobodi, o nesenstanti!
Derinys su asimetriška suknele
Derinys su asimetriška suknele / „Scanpix“ nuotr.

Vyriški marškiniai 

Ne kartą rašėme, kad tokių turi būti kiekvienoje spintoje. Tačiau ji nebūtinai privalo būti balta. Ir net ne kreminė. Surizikuokite tarp baltųjų įterpti ryškią spalvinę dėmę: įsigykite spalvotus ar  raštuotus marškinius. Tokie derės prie vienspalvės apačios, o kas žino, gal kokį vakarą išdrąsėsite ir pabandysite suderinti taškiukus su langeliais. Juk mados tinklaraščius irgi ne šventosios rašo! 

„Scanpix“ nuotr./Derinys su vyriškais marškiniais
„Scanpix“ nuotr./Derinys su vyriškais marškiniais

Pieštukas? Bet ne toks! 

Atrodo, kas gali būti nuobodesnio už šį tokį tradicinį darbinės aprangos elementą? Ogi ne darbinis audinys! Kol kas palikite ramybėje vyrų kostiumą primenantį audinį ir tamsiai mėlynus ar pilkus tonus. Rinkitės spalvas ir (arba) raštus. Išduodame paslaptį: pieštukas naujai atrodys ne su marškiniais ar klasikine palaidine, bet su marškinėliais, ypač dryžuotais. 

„Scanpix“ nuotr./Burberry šou viešnia
„Scanpix“ nuotr./Burberry šou viešnia

Trumpintos kelnės

Kaip smagu pamiršti siuvėjos telefoną ir nesukti galvos ar prie naujų kelnių reikia aukštakulnių, ar žemakulnių! Ačiū Dievui, kad šis praktiškas ir naudingas drabužis vis dar madingas. Atmieškite juodųjų kolekciją tamsiai mėlyna, sodraus smaragdo ar madingąja masalos vyno spalva – jos pakankamai praktiškos ir oficialios ir drauge nenusibodusios bei vasarinės. 

Vida Press nuotr./Stilinga mados savaitės viešnia
Vida Press nuotr./Stilinga mados savaitės viešnia

Odinė striukė

Esame įpratusios, jog ji turi būti juoda arba ruda. Jei kuriate baikerio damos ar kareivės Džein įvaizdį, tada – taip. O jei norite nepakeičiamo drabužio prie ilgos vasarinės suknelės, midi sijono ar lengvų kelnių, rinkitės ryškias ir šviesias spalvas. Pavyzdžiui, koralų, mėtų, pudros ar pilką (pastarieji variantai itin gerai atrodo iš verstos odos).  Svarbiausia – spalva turi jums tikti ir patikti. 

„Scanpix“ nuotr./Spalvoti odiniai švarkeliai
„Scanpix“ nuotr./Merginos, vilkinčios spalvotus odinius švarkelius

Maža spalvinta suknelė

Šiltasis metų laikas – puikus metas prisipratinti kitas mažos juodos suknelė versijas. Pudros spalvos, mėlyna, o gal net jums tinkamo atspalvio raudona – alternatyvų tikrai daug. O kodėl neišbandžius dviejų ar trijų spalvų drabužio? Prie tokio bus itin lengva derinti aksesuarus, o jūs kaskart atrodysite naujai. O gal ir aksesuarų nereikės – vasaros įdegis ir pailsėjęs žvilgsnis – geriausias papuošalas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius