Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienį Vilniaus senamiesčio butikų durys bus atviros iki vidurnakčio

Artėjant šventėms prekybos centrai lūžta nuo pirkėjų, skubančių pasirūpinti dovanomis. Tačiau yra žmonių, kurie mieliau renkasi nedideles parduotuvėles, esančias senamiesčiuose, rašoma pranešime spaudai. Ta proga keliolika Vilniaus butikų gruodžio 15 d. skelbia akciją „Senamiestis Goes Night Shopping“.
Butikas
Butikas / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Mada Stilius

„Butikus renkasi žmonės, kuriems patinka išskirtiniai, vienetiniai daiktai. Tokie pirkėjai paprastai yra vadinamosios „Slow fashion“ („lėtosios mados“) šalininkai“, – sako „Madress“ savininkė Jolita Malinauskienė.

Pasak jos, pirkėjai butikuose dažniausiai ieško to, ko kitur nėra: išskirtinumo – prekių ženklų, kurių kitur Lietuvoje nerasi; kokybės – aukščiausios kokybės audinių; individualaus aptarnavimo – nuo puodelio puikios kavos iki taurės šampano kiekvienam; stiliaus rekomendacijų ir tiesiog patarimo.

Tačiau prekės – ne vienintelis dalykas, dėl ko į nedideles parduotuvėles traukia žmonės. J.Malinauskienės teigimu, labai daug reiškia bendravimas su pirkėju, ypatinga atmosfera.

„Senamiestis, ypač toks, kaip Vilniaus, turi savo ypatingą dvasią, kuri traukia žmones, ieškančius ko nors šarmingo. Ir kalbu ne tik apie daiktus, bet ir apie ypatingą bendravimą, aukščiausią aptarnavimo lygį, kokio parduotuvės prekybos centruose tikrai niekada nepasiūlys, jau nekalbant apie galimybę susikurti naują vientisą stilių“, – sako butiko savininkė.

Ši butikų akcija vyks gruodžio 15 d. nuo 19 iki 24 val. Daugiau informacijos galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius