Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plius dydžio stiliaus ikonos, kurias verta sekti. Tarp jų – ir D.Hasselhoffo dukra

Po truputį drabužių parduotuvių lentynas užpildo stilingi drabužiai, skirti įvairių formų ir dydžių klientėms. Ir dėl to galime būti dėkingos ne tik plius dydžio mados pradininkėms Ashley Graham, Tess Holliday ar Gabi Fresh, bet ir visoms kitoms bebaimėms mados tinklaraštininkėms, kurioms pabodo girdėti: „Deja, jūsų dydžio neturime.“
Hayley Hasselhoff, Alex Michael May (antra ir ketvirta iš kairės), Paloma Elsesser
Hayley Hasselhoff, Alex Michael May (antra ir ketvirta iš kairės), Paloma Elsesser / Vida Press nuotr.

Šioms stileivoms socialiniai tinklai tapo puikia platforma pademonstruoti, kad kūno priėmimas ir plius dydžio mada – tai ne tiesiog trumpalaikis trendas, bet galingas judėjimas, įtraukiantis vis daugiau ne tik moterų, bet ir vyrų iš įvairių šalių.

Jų visų dėka galime atrasti asmenybių ir kūnų įvairovę, kuri ilgą laiką buvo slepiama po devyniais užraktais. Dar labiau intriguoja tai, kaip savo stiliaus pojūčiu dauguma jų paneigia bet kokias tam tikriems kūnų tipams taikytas mados taisykles.

Sekdama jas stebiu, kaip derinamos spalvos, siluetai, drąsa. Kokį požiūrį arba įsitikinimą moterys atskleidžia per savo derinius. Kai kurios yra paprastos, kai kurios ryškios, kai kurios provokuojančios, dar kitos – minimalistinės, tačiau visos iki vienos vertos dėmesio.

Šįkart pasidalysiu plius dydžio mados skleidėjų „Instagram“ profiliais, kuriuos „Dydis nesvarbu“ pradėjo stebėti šiais metais. Jums neprivalu tapti jų dvynėmis, tačiau galite pasisemti idėjų savo spintos turinio ir požiūrio įvairovei.

  • the12ishstyle. „Instagram“ sekėjų: 247 tūkst.

Mano dėmesį į šią tinklaraštininkę atkreipė bičiulė mados fotografė. Tinklaraščio autorė Katie Sturino rodo, kaip galima derinius, kuriuos dėvi lieknos žvaigždės, pritaikyti ir didesnių apimčių moterims.

Taip pat savo paskyroje ji kviečia prekių ženklus gaminti didesnio dydžio drabužius parodydama, kaip ant jos atrodo didžiausio dydžio jų siūlomas drabužis su prierašu #MakeMySize.

Man labiausiai patikęs Katie „Instagram“ derinys:

  • Palomija, arba Paloma Elsesser. „Instagram“ sekėjų: 180 tūkst.

Ją myli „Vogue“ viršeliai, ją sutiksi mados savaitėse... ant podiumų, „Nike“ ją aprengia savo plius dydžio sportine apranga, o jos nuotraukose skamba „nenoriu nieko girdėti apie taisykles“ akordai.

Palomija viename įraše gali blizgėti idealiu makiažu ir nepriekaištingu Calvino Kleino deriniu, o kitame – atsipalaidavusiai mėgautis fotografo linze tiesiog su apatiniais ir „nuliu sveikų“ retušo.

Tokia ji. Netobula ir tuo įdomi.

Kai dvi mano meilės atsiduria viename derinyje:

  • MadamXXL. „Instagram“ sekėjų: 25 tūkst.

Šios merginos „Instagram“ profilis paliko įspūdį savo tvarka ir nepriekaištingu stiliaus pojūčiu. Nors deriniai nekvepia dideliu maištu, juk ne visos mes ir gimėme Žanomis Dark.

Jeigu ieškote tvarkingų derinių, spalvų kombinacijų, kurias lengva suporuoti, šios merginos įkvėpimai – kaip tik jums. Man labai patiko, kad beveik prie visų nuotraukų ji dalijasi, kur įsigijo drabužius. O prekių ženklai yra prieinami ir lietuvaitėms.

Derinys iš MadamXXL „Instagram“ profilio, kurį norėčiau atkurti:

  • Misslionhunter. „Instagram“ sekėjų: 42 tūkst.

Niekaip nesuprantu, kodėl tik 42 tūkst. žmonių stebi šios merginos nepriekaištingą spalvų, siluetų, aksesuarų ir netikėtumų šokį drabužių deriniuose. O kur dar galvos raiščiai.

Orgazmas akims ir nemenkas iššūkis smegenims bandant kai kuriuos derinius atkartoti. Pavyzdžiui, sijono ir suknelės kombinacija: atrodo paprastas kaip du euro centai, bet pabandykite apsivilkti sijoną ant suknelės ir taip kietai atrodyti.

Mano mylimas, nes mylimiausio neįmanoma išsirinkti:

  • Mycurvesandcurls. „Instagram“ sekėjų: 29 tūkst.

Klasikinio, brandaus stiliaus paieškoms su maisto ir interjero dekoracijų detalių priemaišomis.

Ir sijonas, kuris teoriškai turėtų netikti jos formoms:

  • Alexmichaelmay. „Instagram“ sekėjų: 60 tūkst.

Didesnių formų barbė, atgimusi Alexos „Instagram“ profilyje.

Derinys, suvaldantis žvėrį:

  • Girlwithcurves. „Instagram“ sekėjų: 382 tūkst.

Kaskart rašydama ir ieškodama pavyzdžių stiliaus įkvėpimams ir atvaizdavimams, kaip galėtų atrodyti deriniai, įdedu bent vieną nuotrauką iš šios tinklaraštininkės kolekcijos.

Dviejų vaikų mama puikiai įvaldžiusi gebėjimą prie savo kūno linkių derinti tiek klostuotus sijonus, tiek aptemptus džinsus, tiek liemenį išryškinančias sukneles ar kiulotus.

Derinys kiekvienai dienai, bet kai lietus praslenka pro šalį:

  • Hhasselhoff. „Instagram“ sekėjų: 76 tūkst.

Taip, taip, tai ta pati mergaitė, kurią žymus gelbėtojas Davidas Hasselhoffas prieš 26 metus pristatė pasauliui. Dabar ji savo stilingais deriniais, giliomis iškirptėmis ir baltomis garbanomis stebina sekėjus. Mergina visiškai neatitinka kadaise garsiajame seriale jos tėvą supusių aktorių prototipų, na, bent jau savo figūra. Ir tai jai visiškai netrukdo lipti modelio karjeros laiptais į viršų.

Baltos spalvos spindesys:

  • Sarabrowndesign. „Instagram“ sekėjų: 6 tūkst.

Mados tinklaraštininkė, žongliruojanti ryškiomis spalvomis ir deriniais, kuriems prisijaukinti reikia bent keleto akimirkų dėmesio.

Beveik tobulas spalvų, kontūrų ir faktūrų sugretinimas:

  • The_alisejane. „Instagram“ sekėjų: 5 tūkst.

Žiūrint jos profilį tiek spalvos, tiek nuotaika, tiek ir deriniai taip puikiai atitinka mūsų šalies klimato sąlygas.

Skareles prie lietpalčių galima pritaikyti ir tokiu išradingu būdu:

Pagrindines plius dydžio stiliaus pradininkes ir ikonas galite pamatyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius