Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praktiški pirkiniai: kas išgelbės piniginę ir papildys drabužinę

Kiekvieną sezoną mados kūrėjai iš kailio neriasi, siūlydami kažką naujo ir netikėto. Tačiau ar tikrai norint rengtis madingai, privalu kiekvieną sezoną pakloti apvalią sumą pinigų? „Mosaic“ dizaineriai sako: į madą galima ir investuoti, nes yra daugybė dalykų, kurie madingi kone amžinai.
Gėlėta suknelė
Gėlėta suknelė / „Mosaic“ nuotr.
Temos: 1 Mada

Kelnių kostiumas

1966 m. dizaineris Yvesas Saint Laurentas sukūrė moterišką smokingą. Tada tai buvo labai drąsu! Daugybę apkalbų sukėlęs kostiumas šiandien tapo klasika. Kelnių kostiumas laikomas vienu stilingiausių ir elegantiškiausių madingos moters drabužių.

Patarimas. Pavasarį griežtą tamsių spalvų kelnių kostiumą pakeiskite šviesiu. Stiliaus taškai garantuoti!

„Mosaic“ nuotr./Kostiumėlis
„Mosaic“ nuotr./Kostiumėlis

Klasikinis kostiumėlis

Tai tikras perlas moters drabužinėje. Kokybiškas kostiumėlis tarnaus ne vienerius metus ir visuomet spindės elegancija. Be to, tai neišsemiamos galimybės kiekvieną kartą susikurti vis naujus derinius. Jei šiandien prie kelnių arba sijono vilkite dalykinius marškinėlius, kodėl gi rytoj neužsivilkti šilkinės palaidinės?

Patarimas. Kūrybingai derinkite aksesuarus. Dienai rinkitės natūralių atspalvių rankinę ir batelius, o vakarui – ryškius.

„Mosaic“ nuotr./Baltas kostiumėlis
„Mosaic“ nuotr./Baltas kostiumėlis

Maža balta suknelė

„Padėkit! Neturiu kuo apsirengti!“ Tokių istorijų, greičiausiai, galime ne tik išgirsti, bet ir pačios papasakoti ne vieną. Laimei, yra maža juoda suknelė, kuri išgelbėjo ne kartą. Tačiau ne mažiau svarbu yra ir paprasto kirpimo maža balta suknelė. Vasarą ji tampa kone nepakeičiama!

Patarimas. Šią vasarą madingi nėriniai, puikiai tinkantys ir šventėms. Naujiena – nėrinius imituojantys raštai. Balta spalva gražiai paryškina įdegį!

„Mosaic“ nuotr./Balta nėriniuota suknelė
„Mosaic“ nuotr./Balta nėriniuota suknelė

Elegantiškos plačios kelnės

Viena ryškiausių  sezono mados tendencijų – plačios kelnės. Mada retai kada yra patogi, bet plačios kelnės – maloni išimtis. Prie jų dėvėkite prigludusius viršutinės dalies drabužius. Taip paryškinsite liemens grakštumą ir atrodysite labai elegantiškai.

Patarimas. Prie aukštakulnių rinkitės tokį kelnių ilgį, kuris dengia batelius – vizualiai kojos atrodys ilgesnės.

„Mosaic“ nuotr./Plačios kelnės
„Mosaic“ nuotr./Plačios kelnės

Nuotaikingi gėlių raštai

Kartu su gėlėmis pražydo ir parduotuvės. Šį sezoną tai labai madinga! Pagal skonį ir drąsą rinkitės drabužius su smulkiais gėlių raštais ar eksperimentuokite su gėlių deriniais. Tai puikus būdas sukurti vasaros nuotaiką! Ir tai taip pat nėra išlaidavimas, nes gėles mados kūrėjai prisimena kiekvieną pavasarį ir vasarą.

Patarimas. Gėlėtus drabužius derinkite prie vienspalvių, kai norite atrodyti nuosaikiau. Gėles su gėlėmis – kai siekiate stipresnio efekto.

„Mosaic“ nuotr./Gėlėta suknelė
„Mosaic“ nuotr./Gėlėta suknelė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius