Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rankinės: dešimt madingiausių vyro palydovių

Rankinių apimties ir tūrio mažėjimo tendencija akivaizdi ne tik moterų, bet ir vyrų madoje. Tiesa, pas mus stipriosios lyties atstovai vis dar gana nedrąsiai ant dilbio kabinasi odinį aksesuarą, tačiau tie, kurie tai padaryti išdrįsta ir oriai pasirodo net ir vakarėliuose, siunčia signalą, kad „viskas ne taip jau blogai su tais lietuviais“.
Modelis iš Kristinos Kruopienytės 2015 metų pavasario-vasaros kolekcijos
Modelis iš Kristinos Kruopienytės 2015 metų pavasario-vasaros kolekcijos / Gretos Skaraitienės nuotr.

1. Tamsiai mėlynas savaitgalio krepšys „Tumi“. Šįmet ši amerikiečių rankinių kompanija, gaminanti šių aksesuarų paletę – nuo piniginių iki masyvių kelionių lagaminių, – švenčia 40 metų jubiliejų. Kompanija garsi ne tik natūralios odos gaminiais, bet ir neseniai išrastu specialu kariniu balistiniu nailonu.

Gamintojo nuotr./Savaitgalio krepšys „Tumi“
Gamintojo nuotr./Savaitgalio krepšys „Tumi“


2. Dryžuotas krepšys A. P. C. Šią kompaniją 1987-aisiais įkūrė prancūzas Jeanas Touitou – iš pradžių kaip kūrybinę ateljė, bet paskui apyvarta ir populiarumas išaugo ir asortimentas plėtėsi. O šiuo metu gaminamos rankinės yra labai kompaktiškos, nemasyvios. Šis prekių ženklas laikosi aukštos kokybės, bet nesivaiko elitiškumo ir nedalyvauja mados savaitėse.

Gamintojo nuotr./Dryžuotas krepšys A. P. C.
Gamintojo nuotr./Dryžuotas krepšys A. P. C.

3. Itin kokybiškai išdirbtos odos krepšys „Ralph Lauren Polo“ atstovauja liukso klasei. Dizainu gaminys atitinka naujausią mados klyksmą ir yra nepamainomas vienos dienos išvykai, pavyzdžiui, darbinei komandiruotei į kaimyninę šalį. Šviesaus šokolado spalva dera ir prie mėlynų džinsų, ir prie vasarinio šviesaus kostiumo.

Gamintojo nuotr./Išdirbtos odos krepšys „Ralph Lauren Polo“
Gamintojo nuotr./Išdirbtos odos krepšys „Ralph Lauren Polo“

4. Švelniai ruplėtos odos ir itin madingos griežtos trapecijos formos krepšys „Lancel“ – klasikų klasika. Kompanija, kurią dar 1876-aisiais (iš pradžių kaip rūkalių aksesuarų ateljė) labai gyvame Paryžiaus rajone, prie Operos, įkūrė Angele Lancel. Tuo metu ji buvo viena drąsiausių Paryžiaus moterų, kurios verslą gentainiai plėtojo iki 1997-ųjų, kai kompaniją nupirko finansų grupė „Richemont“. Šiuo metu puikuojasi keturios vyrų rankinių linijos: „Néo Jupiter“, „Honoré“, „Apollon“ ir „Grand Hotel“.    

Gamintojo nuotr./Griežtos trapecijos formos krepšys „Lancel“
Gamintojo nuotr./Griežtos trapecijos formos krepšys „Lancel“

5. Firminės monogramos odinis „Gucci“ krepšys – tikra snobo svajonė. Italų kompanija jau savaime negali gaminti prastos prekės, nes odinės rankinės yra „Gucci“ istorijos pagrindas. Šiuo metu šio prekės ženklo  madingumo viršūnėje – kūriniai, kurių furnitūrai panaudota bambuko mediena, taip pat itin paklausios nailoninės kuprinės su žirgų piešiniais, gaminiai su specialiai išdirbta guma.

Gamintojo nuotr./Odinis „Gucci“ krepšys
Gamintojo nuotr./Odinis „Gucci“ krepšys

6. Puristinio dizaino „Yves Saint Laurent“ rankinė, kuriai pavidalą suteikė nuo 2012 m. šiuose mados namuose dirbantis genialusis Hedi Slimaneʼas, pasižymi ne tik aukščiausios rūšies oda, bet ir ypatingu lengvumu. Kompaktiško krepšio griežtoka struktūra leidžia jame nepranykti daiktams, yra itin patogus keliauti.

Gamintojo nuotr./Puristinio dizaino „Yves Saint Laurent“ rankinė
Gamintojo nuotr./Puristinio dizaino „Yves Saint Laurent“ rankinė

7. Minkšta it pliušinis meškiukas, ši „Lacoste“ rankinė yra nepamainomas vienos dviejų dienų turisto aksesuaras. Atspari bet kokiems smūgiams ar glažymui, ji tik dar labiau pabrėžia ir primena istoriją, kad šis mados ženklas gimė sporto pasaulyje – 1933-aisias prancūzų tenisininko René Lacosteʼo iniciatyva.

Gamintojo nuotr./„Lacoste“ rankinė
Gamintojo nuotr./„Lacoste“ rankinė

TAIP PAT SKAITYKITE: Paryžiaus snobas: 10 geidžiamiausių objektų

8. Margaspalvis kelionių krepšys „Eden Park“. Šis prekių ženklas iliustruoja jo nešiotojo sportinę dvasią,  nes jis gimė buvusių Prancūzijos regbio žaidėjų Francko Mesnelio, Erico Blanco ir Philippeʼo Guillardʼo vaizduotėje. Jų įkurtos markės produktų gama – nuo regbio maršinėlių iki rankinių bei kitų aksesuarų – yra tai, ko reikia šiuolaikiniam dinamišką gyvenimo būdą išpažįstančiam vyrui.

Gamintojo nuotr./Margaspalvis kelionių krepšys „Eden Park“
Gamintojo nuotr./Margaspalvis kelionių krepšys „Eden Park“

9. Aligatoriaus odos rankinė „Burberry“ daugiau nei akivaizdžiai iliustruoja išskirtinę šio ženklo liukso klasę, nes ir jos kaina (28 tūkst. eurų) atspindi gaminio esmę. Palaikantiems gyvūnų teises šias eilutes patartina praleisti ir į paveikslėlį nesižvalgyti.

Gamintojo nuotr./Aligatoriaus odos rankinė „Burberry“
Gamintojo nuotr./Aligatoriaus odos rankinė „Burberry“

10. Prekių ženklas „Hermès“ savo gyvavimą prieš daugiau nei 170 metų pradėjo nuo kelionių lagaminų. Tad ir šiandien rankinės yra kompanijos pasididžiavimas ir kokybės garantas. Išdirbta oda ir drobė derinamos ir apsiuvamos furnitūra taip, kad gaminys taptų ilgaamžis.

Gamintojo nuotr./„Hermès“ rankinė
Gamintojo nuotr./„Hermès“ rankinė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius