-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renkis kaip Davidas Beckhamas: 4 svarbūs jo stiliaus elementai

Nors savo futbolininko karjerą Davidas Beckhamas baigė maždaug prieš ketverius metus, tai visiškai nesumažino jo populiarumo, nes jau kuris laikas jis žinomas kaip viena iš vyrų stiliaus ikonų. Nuo stilingų kostiumų iki marškinėlių trumpomis rankovėmis – viskas, ką šis vyras apsirengia, atrodo tiesiog nepriekaištingai. Tad kokia gi tokios Davido Beckhamo išvaizdos paslaptis?
Davido Beckhamo stilius
Davido Beckhamo stilius / Vida Press nuotr.

Na, visų pirma, tai ne paslaptis, o teisingai parinkta apranga bei jos deriniai ir, žinoma, pasitikėjimas savimi ją vilkint. Davidas neeksperimentuoja su naujausiomis mados tendencijomis, o renkasi tuos derinius ir drabužius, kurie jam tinka. Ir visiškai nesvarbu, koks tai drabužis – oficialiai atrodantis kostiumas ar kasdieniai džinsai.

Kostiumas

Žinoma, jis, kaip tikras anglų džentelmenas, visuomet paiso aprangos kodo, kai dalyvauja oficialiuose renginiuose ar lankosi Vimbldone vykstančiame teniso turnyre. Beckhamas nesirenka iššaukiančių spalvų ar raštų kostiumų – jo pasirinkimas – tai klasikiniai mėlyni ar pilki atspalviai, kurie yra universalūs ir tinkantys įvairiomis progomis.

Vida Press nuotr./Davido Beckhamo stilius
Vida Press nuotr./Davido Beckhamo stilius

Kasdienė apranga

Be abejo, kostiumai tikrai nėra vieninteliai drabužiai, kuriuos vilki Davidas. Jį lygiai taip pat galima pamatyti ir avint sportinius batelius ar vilkint džinsus. Tačiau, net ir vilkėdamas šią, kasdienę aprangą, jis vis tiek puikiai atrodo. Visos jos sudedamosios dalys yra tinkamo dydžio, o pats Davidas nestokoja pasitikėjimo savimi ir geros nuotaikos.

Tai puikus pavyzdys, kad elementarūs klasikiniai laisvalaikio drabužiai gali atrodyti stilingai, jeigu tik bus parinktas tinkamas jų dydis ir jie bus gerai suderinti tarpusavyje.

Vida Press nuotr./Davido Beckhamo stilius
Vida Press nuotr./Davido Beckhamo stilius

Stilių „miksas“

Tačiau Davidas mėgsta ir paeksperimentuoti. Jis dažniausiai tai daro tarpusavyje derindamas skirtingų stilių aprangą – kasdienę ir oficialią. Pavyzdžiui, kostiuminio modelio kelnės kartu su sportiniais bateliais ir šiuo metu ypač madingu megztiniu, atlenkiamu kaklu, arba velvetinis kostiumas su marškinėliais trumpomis rankovėmis ir čelsiais.

Vida Press nuotr./Davido Beckhamo stilius
Vida Press nuotr./Davido Beckhamo stilius

Kepurė

Tie, kas labiau domisi Davido stiliumi, turbūt pastebėjo ir jo mėgstamą aprangos detalę – laikraštininko kepurę (newsboy cap). Ši kepurė – neatsiejama Beckhamo įvaizdžio dalis, kurią jis ypač mėgsta ir derina prie kasdieniškesnių aprangos derinių. Ko gero, pamačius tokią kepurę lentynoje pagalvotumėte, jog ją kas nors paliko ir pamiršto prieš kokius 100 metų, tačiau, pamačius, kaip ją nešioja Davidas, ši kepurė atrodo visiškai kitaip.

Vida Press nuotr./Davido Beckhamo stilius
Vida Press nuotr./Davido Beckhamo stilius

Ši kepurė, kaip ir kiekviena įdomesnė aprangos detalė, nebūtinai tiks ir patiks visiems vyrams, tačiau vienintelis būdas tai sužinoti – būti drąsiam ir pabandyti.

Suderinkite šią detalę su tinkamo dydžio ir tarpusavyje derančiais drabužiais, nusišypsokite, pasitikėkite savimi ir atrodysite tikrai ne ką prasčiau nei Beckhamas.

Algirdas Gricius yra internetinio žurnalo „Vyro stilius“ autorius ir vyrų stiliaus konsultantas, neseniai knygynuose pasirodė pirmoji jo knyga „Idealiai tinkantis kostiumas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius