Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

REPLAY – duoklė džinsams, laisvei ir kūrybai

REPLAY – bene penkiasdešimtyje šalių visame pasaulyje veikiantis prekės ženklas, iš konkurentų išsiskiriantis autentišku, tačiau šiuolaikiniu stiliumi – tik italų dizainerių kurti džinsai bei kasdieniai, tačiau dėmesį traukiantys drabužiai tiks kiekvienam, ieškančiam savo išraiškos.
REPLAY
REPLAY – duoklė džinsams, laisvei ir kūrybai / Partnerio nuotr.

Jau daugiau nei dešimtmetį sėkmingai veikianti Kaune, REPLAY parduotuvė praėjusį rudenį duris atvėrė ir Ogmios mieste įsikūrusiame išparduotuvių centre „Outlet park“. Jos lentynose – tiesiai iš saulėtosios Italijos atkeliaujančios prekės, į klientų rankas atiduodamos su net 50% siekiančia nuolaida. Apie REPLAY istoriją bei naująją pavasario – vasaros kolekciją, tik kovo pabaigoje pasiekusią išparduotuvę, kalbamės su REPLAY atstove Vilte Morozovaite bei stiliste Ineta Genevičiūte.

Džinsai – daugiau nei tik apranga

Pasak V.Morozovaitės, daugiau nei 30 metų vertinamą kaip džinsinių drabužių gamybos lyderį pasaulyje, REPLAY prekės ženklą geriausiai apibūdina novatoriškas požiūris, charakteringas itališkas dizainas ir itin aukšta kiekvieno į asortimentą patenkančio produkto kokybė. Šie trys kertiniai bruožai tapo REPLAY vizitine kortele ir, drauge su sukaupta patirtimi bei siekiu kurti išskirtinio stiliaus asmenybėms, pažymi tikrąją prekės ženklo drabužių vertę. Ne mažiau įdomi ir pavadinimo pasirinkimo istorija bei jos sąsaja su prekės ženklo filosofija. „Pavadinimą parinko pats REPLAY įkūrėjas Claudio Buziol, kartą žiūrėdamas televizorių pamatęs nuorodą „RE PLAY“, reiškiančią pakartojimą. Tas momentas nulėmė ir prekės ženklo vystymo kryptį – REPLAY – tai viskas, kas geriausia, iš praeities, įkvėpta šiuolaikinių idėjų“, – teigia pašnekovė.

Partnerio nuotr./REPLAY – duoklė džinsams, laisvei ir kūrybai
Partnerio nuotr./REPLAY – duoklė džinsams, laisvei ir kūrybai

V.Morozovaitės teigimu, REPLAY įkūrėjams džinsai – tai ne tik dar viena aprangos dalis, įsigyjama sezono pradžioje, o jo pabaigoje pamirštama visam laikui. Jiems tai – maišto ir seksualumo simbolis, mylimas dėl savo paprastumo, užtikrinančio džinsams neblėstantį populiarumą įvairaus amžiaus, lyties ir tautybės žmonių tarpe. Džinsai susilieja su jūsų kūnu ir tampa nepastebimi – ilgus metus tobulinti audiniai ir kurti modeliai visiškai priglunda ir apgobia kiekvieną kūno linkį, o jų kasdieniškumas provokuoja kūrybą ir skatina atrasti dar neišbandytus stiliaus derinius.

Naujojoje kolekcijoje – duoklė patogumui

Stilistė I.Genevičiūtė akcentuoja, jog viena ryškiausių šio sezono tendencijų yra visiška laisvė saviraiškai. Formos ir audiniai, kurie vos prieš kelerius metus buvo laikomi priešingybėmis, šiandien kuria tobulą harmoniją, o mados viršūnėje išlieka ryškios, neoninės spalvos. Jos teigimu, įsibėgėjęs pavasario ir ateinantis vasaros sezonas bei naujoji REPLAY kolekcija kviečia atiduoti duoklę patogumui ir judėjimo laisvę suteikiantiems deriniams. „Nors džinsas ir jo formos mėgstamos visais sezonais, tačiau šiltuoju metų laiku atsiveria puikios galimybės orginalumui pademonstruoti. Džinsai iki blauzdų, džinsai iki kulniukų, išsiuvinėti ir lengvai garinti. Nepakeičiamas bet kokio džinsų modelio palydovas – palaidinė trumpomis rankovėmis dekoruota spalvotais, šmaikščiais ar siurrealistiškais print‘ais“, – pasakoja pašnekovė.

Pasak jos, tokio tipo deriniai yra puikūs, nes leidžia eksperimentuoti su viršutiniais drabužiais ir aksesuarais, suteikia kūrybos laisvę. „Lengvai pritaikomi tampa įvairaus tipo švarkai, odinės striukės ir lengvi lietpalčiai, o eilutę galima papildyti tokiais aksesuarais kaip skarelė, skrybėlė ar masyvus diržas. Jei mėgstate nevaržomą patogumą, prie tokių derinių rinkitės laisvalaikio batelius, na o jei trokštate orginalumo, puikiai pasitarnaus vieni mylimiausių šio sezono batų – kaubojiški batai su aulu“, – tikina I.Genevičiūtė ir priduria, jog pastarieji ypatingai tinka ne tik prie kelnių ar džinsų, tačiau ir prie lengvai plevėsuojančios vidutinio ilgio suknelės.

Partnerio nuotr./REPLAY – duoklė džinsams, laisvei ir kūrybai
Partnerio nuotr./REPLAY – duoklė džinsams, laisvei ir kūrybai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius