Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rudeniniai batai: 7 modeliai stiliaus pulsą jaučiančiai moteriai

Pats metas peržvelgti savo rudeninių batų asortimeną bei nuspręsti, ar šį sezoną avėsite tai, ką turite, ar leisitės į naujų batų paieškas. Jei vis tik teks rinktis pastarąjį variantą – skubame jums į pagalbą.
Rudeniniai batai
Rudeniniai batai / „Fotolia“ nuotr.

Kad nepasiklystumėte batų ir batelių džiunglėse, pateikiame jums septynis batų modelius, į kuriuos šį rudenį investuoti tikrai verta!

Ilgaauliai batai

StuartWeitzman.com nuotr./Ilgaauliai batai
StuartWeitzman.com nuotr./Ilgaauliai batai

Šie batai puikiai tiks ir dėvinčioms sijonus, ir mėgstančioms dažniau mūvėti tampres su per dideliais megztiniais. Jie ne tik praktiški ir patogūs, bet ir puikiai apglaudžia kojas, kad šios šaltais rudens orais jokiu būdu nesušaltų.

Batai iki kulkšnies

SamEdelman.com nuotr./Batai iki kulkšnies
SamEdelman.com nuotr./Batai iki kulkšnies

Šie batai puikiai tiks pereinant nuo šiltojo iki šaltojo sezono ir turėtų atsidurti kiekvienos stilingos moters spintoje. Juos drąsiai avėkite prie aptemptų džinsų ar pieštuko formos kelnių, o jei norite – ir prie sijono. Investuoti į tokio tipo batus verta ir dėl to, kad jie yra nepaprastai patogūs!

Taip pat skaitykite: Stilingiausios rudens rankinės

Praktiški guminiai batai

HunterBoots.com nuotr./Guminiai batai
HunterBoots.com nuotr./Guminiai batai

Lietingais rudens orais šių batų pora itin vertinga. Avint juos nebaisios jokios balos ar purvynai, o išsirinkusi tinkamą porą, atrodysite išties stilingai. O kur dar ryškios ir dailios kai kurių jų spalvos. Kai pamatysite, kokie šie batai praktiški ir patogūs, investicijos į juos tikrai negailėsite.

Smailianosiai batai
Shopbop.com nuotr./Smailianosiai batai
Shopbop.com nuotr./Smailianosiai batai

Šie batai prie kiekvieno drabužių derinio pridės reikiamą stiliaus elementą, tad bet kuriuo atveju atrodysite nepriekaištingai. Stilistai tokio modelio batus itin rekomenduoja aukštakulnių nemėgstančioms žemaūgėms merginoms, mat smailios bato nosys optiškai ilgina kūną.

Batai storu kulnu

LoefflerRandall.com nuotr./Batai storu kulnu
LoefflerRandall.com nuotr./Batai storu kulnu

Šie batai puikiai tiks dirbančioms biure ir norinčioms kiek pailsėti nuo įprastų aukštakulnių – storas bato kulnas leis jaustis kur kas patogiau ir atrodyti tikrai stilingai.

Jojikės batai
Farfetch.com nuotr./Jojikės batai
Farfetch.com nuotr./Jojikės batai

Rudi jojikės batai yra universalūs, praktiški ir madingi – o tai juk išties daug, tiesa? Itin dailiai atrodys tamsiai rudos odos batų pora, puošta aukso spalvos detalėmis. Tik įsivaizduokite, kaip puikiai jie tiktų prie aptemptų džinsų!

Taip pat skaitykite: Manikiūro tendencijos: kokiomis spalvomis lakuosime nagus rudenį?

Aukštakulniai aulinukai

ToryBurch.com nuotr./Uždari aukštakulniai
ToryBurch.com nuotr./Uždari aukštakulniai

Na, kaipgi be jų? Jie puikiai tiks vakarui mieste, einant į prabangų restoraną ar draugų gimtadienį – žodžiu, bet kur, kur reikia rafinuotos elegancijos. Ir nors darbe tokius batus avėti išdrįstų toli gražu ne kiekviena savo kojų sveikatą sauganti dama, bent keletui progų juos tikrai verta turėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius