Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sauths“ pristato Paryžiaus įkvėptą rudens ir žiemos kolekciją

Dar visai neseniai kartu su aktore, televizijos laidų vedėja ir socialinių projektų iniciatore Jurgita Jurkute-Širvaite išleidęs išskirtinę vasaros kolekciją, prekių ženklas „Sauths“ pristato Paryžiaus elegancijos įkvėptą naująją rudens ir žiemos kolekciją „Atgal į realybę“.
Naujoji „Sauths“ rudens ir žiemos kolekcijos modelis
Naujoji „Sauths“ rudens ir žiemos kolekcijos modelis / „Sauths“ nuotr.

Šio prekių ženklo kuriami unikalūs lietuviško lino moteriški drabužiai iki šiol būdavo skirti šiltajam metų laikui ir kelionėms į saulėtus kraštus, rašoma pranešime spaudai.

Rudens ir žiemos kolekcija – vėsiems orams ir darbinėms rudens kelionėms skirta drabužių linija. Kaip pasakoja patys kūrėjai, vasaros drabužiai skirti atostogoms, jie tampa neatsiejama nuotykių ir nuostabių prisiminimų dalimi, bet juk po šių nuostabių akimirkų visada grįžtame į realybę: į darbus, kasdienį gyvenimą.

„Sauths“ nuotr./Naujoji „Sauths“ rudens ir žiemos kolekcijos modelis
„Sauths“ nuotr./Naujoji „Sauths“ rudens ir žiemos kolekcijos modelis

Tačiau čia pat pabrėžiama, kad pažiūrėjus į kasdienį gyvenimą kitomis akimis, galima įžvelgti naują, neatrastą šios kasdienybės grožį. Ši kolekcija būtent tai ir atspindi. Ji taip pat skirta kelionėms, tik šiuo metų laiku – darbo kelionėms.

„Daugiausia įkvėpimo kūrybos procese mums suteikė rudenėjančiais kvapais dvelkiantis Paryžius ir jo siauros gatvės, kuriomis praeivių žvilgsnių neatsigina savo DNR išduodančios damos, menančios įspūdingą šalies mados istoriją“, – sako kolekcijos kūrėjos.

Būtent todėl rudens kolekcijos fotosesijai pasirinko ne ką kita, o mados sostinę Paryžių – kaip judrų, visada kupiną gyvybės, stiliaus ir neblėstančios romantikos miestą. Toks pat ir prekių ženklo ruduo, kurio eleganciją išduoda dominuojančios klasikinės spalvos ir minimalistiniais kirpimais išpildyti gracingi siluetai.

Pasak kūrėjų, ši rudens ir žiemos kolekcija kiekvienoje moteryje pažadins nuotykiais ir romantika dvelkiančią paryžietišką dvasią, suteiks daugiau pasitikėjimo savimi ir padės į kasdienybę pažvelgti naujomis akimis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius