Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šį savaitgalį Vilniuje susibūrę mados kūrėjai skatina rinktis profesionalią madą

Šeštadienį, balandžio 6-ąją (11–21 val.), tebesitęsiantis renginys „Designer Space“ Pop Up subūrė daugiau kaip 20 vienų stipriausių Lietuvos mados kūrėjų. Įspūdinga mados iniciatyva kviečia vilniečius susipažinti su pavasario kolekcijomis ir rinktis profesionalią madą, kuri įdomiais sprendimais nustebino jau daugelį lankytojų.
Renginio „Designer Space“ akimirkos
Renginio „Designer Space“ akimirkos / Joanos Suslavičiūtės nuotr.
Temos: 2 Mada Stilius

„Designer Space“ savo darbus pristato daug žymių Lietuvos kūrėjų: „LYLI by Lilija Larionova“, Egidijus Rainys, Seržas Gandžumianas, Diana Paukštytė, Kristina Kruopienytė, LAURA DAILI (Laura Dailidėnienė), Ramunė Strazdaitė, Indra Dovydėnaitė, „Born from nature / d96p“ (Gabrielė Januškevičiūtė), „Upcycled by LT“, Lina Andriukonė, RUDNĖ (Lena Nomanova), @DUST BUNNIES (Aušra Norkutė), INDIGO („Indigo Bags), „Sonata Jewellery“ („Sonata Byl“), „FreakyFoxx“, „Adele Dagyte Jewellery“, „Ginger Tail“, „@aroma| E77“, „Agnes Krasauskas“, „Goda Pele“, „FUMparFUM/created by Aistis Mickevičius“ ir kiti.

Renginyje apsilankiusi mados tendencijų prognozuotoja-analitikė Marija Palaikytė savo tiesioginėje transliacijoje socialiniuose tinkluose kalbino kiekvieną mados kūrėją, gilindamasi į jų kūrybines idėjas ir naujienas. Vakare svečių laukia DJ Tomas Boo muzikinė programa, pokalbiai su dizaineriais ir susitikimai su bendraminčiais mados gerbėjais. Šeštadienį 18 val. renginys kviečia į džiazo virtuozo Dmitrijaus Golovanovo pasirodymą „Sound Design“ (Piano Jazz, Live Electronic).

„Pati, kol neaplankiau šio projekto, galvojau, kad Lietuvos dizaineriai toli nuo manęs, nors lietuviškus produktus labai myliu ir palaikau. Pasirodo, kad ne... – savo socialinėje paskyroje dalijosi renginį aplankiusi Inga Tarakavičiūtė. – Jie visi žmonės ir tokie pažįstami – bendraujantys, nuoširdūs profesionalai.“

Tai, kad profesionalių Lietuvos mados kūrėjų darbus atranda vis daugiau žmonių, pabrėžė ir projekto organizatorė Rūta Kaupinytė-Gotesman. „Norisi, kad dar daugiau žmonių ateitų susipažinti su Lietuvos mados kūrėjų darbais, juos išbandytų, ir tai vyksta! – sako Rūta. – Apsilankę iš tikrųjų nustemba, kiek daug gražių dalykų kuria mūsų mados profesionalai, žmogui išties yra labai svarbu kokybė ir estetika, o mes ją galime rasti čia, Lietuvoje.“

„Designer Space“ kviečia apsilankyti balandžio 6 d. 11–21 val. Vokiečių g. 5, Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius