Šią žiemą vis dar madingi dideli languoti marškiniai: prie ko juos derinti?

Languotas audinys – viena šio šaltojo sezono tendencijų. Jis visada asocijuojasi su jaukumu, o žvarbią žiemos dieną taip ir norisi įsisupti į tokį drabužį. Dideli, šilti, stambių languotų raštų marškiniai – vienas tų drabužių, kurie vis dar labai madingi šią žiemą. Prie ko juos derinti?
Merginos vilki languotos marškinius
Merginos vilki languotos marškinius / 123rf.com ir Alexo Brackeno / Unsplash.com nuotr.

Pasaulines mados tendencijas diktuojantys žymūs mados namai į savo 2020–2021 m. rudens ir žiemos kolekcijas įsileido ir languotą audinį. Jo variacijų būta išties daug. „Salvatore Ferragamo“, „Marc Jacobs“, „Christian Dior“, „Lanvin“ ir kiti iš jo sukūrė kelnių ir švarkų kostiumus, kombinezonus, sukneles, skraistes, paltus. Taigi nėra abejonių, kad languoti drabužiai ypač madingi šią žiemą.

„Scanpix“/„Capital Pictures“ nuotr./„Salvatore Ferragamo“, „Marc Jacobs“, „Christian Dior“, „Lanvin“ 2020–2021 m. rudens ir žiemos kolekcijų modeliai
„Scanpix“/„Capital Pictures“ nuotr./„Salvatore Ferragamo“, „Marc Jacobs“, „Christian Dior“, „Lanvin“ 2020–2021 m. rudens ir žiemos kolekcijų modeliai

O dabar apie didelius, šiltus, stambiais languotais raštais margintus marškinius, kurie kartais dar vadinami „tėčio“ marškiniais. Daugelis moterų juos spėjo pabėgti dar 2019-aisiais, tačiau tendencija išliko – jei tokių dar neturite, bet norite, tikrai rasite, kur įsigyti.

Šaltajam sezonui labai tinkamas derinys – džinsai ir šilti grubūs batai. Būtent prie jo labai tiks ir minėti languoti marškiniai.

Jie mėgstate sijonus ir šiuo metu vis tenka iškišti nosį iš namų darbo reikalais, languotus marškinius kaip švarką galite derinti prie sijonų ir ilgaaulių aukštakulnių.

Madinga sluoksniuoti drabužius, tad žiemiškai šiltas ir patogus variantas – po marškiniais dėvėti ne tik marškinėlius, bet ir megztinį aukštu kaklu.

Rudenį, kai oras dar nebuvo smarkiai atvėsęs, šie marškiniai kaip viršutinis drabužis dažnai būdavo derinami ir prie sportinio kostiumėlio ar džemperio. Galbūt šis derinys pravers, kai oras vėl ims šilti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius