Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stilius: trys dabartinės tendencijos, kurias buvo pamėgusi ir Velso princesė Diana

Atsižvelgiant į tai, kiek žiniasklaidos ir mados industrijos dėmesio sulaukdavo, princesę Dianą, be abejonės, galima vadinti to meto stiliaus ikona. Jos šukuosenomis ir aprangos deriniais praėjusio amžiaus devintajame ir dešimtajame dešimtmečiuose moterys ne tik žavėjosi, bet ir stengėsi juos pamėgdžioti. Ir šiandien kai kurie drabužiai, kuriuos prieš ketvirtį ir daugiau amžiaus dėvėjo princesė Diana, sulaukia didelio populiarumo.
Princesė Diana
Princesė Diana / „Scanpix“/„PA Images“ ir Vida Press nuotr.

Kaip whowhatwear.co.uk rašo Zoe Anastasiou, prabėgo daugiau kaip 20 metų, o mes vis dar kalbame apie princesės Dianos stilių, jos mėgtas aprangos detales šiandien savo garderobuose pritaiko influencerės ir madai neabejingos asmenybės – tai veikiausiai turėtų būti geriausias įrodymas ir jos, kaip mados ikonos, statuso patvirtinimas.

Nuo kvadratėliais tarsi šachmatų lenta išmargintų kelnių iki megztų liemenių ir spalvotų raštų paltų – tai tik keletas devintojo dešimtmečio tendencijų, kurių šalininkė buvo princesė Diana, ir kurios vėl atgyja šiais metais.

„Kalbant apie Dianos stilių, jos estetika buvo nesenstanti, kad dažnai net pamirštame, jog ji irgi mėgo išbandyti sezono tendencijas“, – sako Z.Anastasiou.

Trys dabartinės tendencijos, kurias buvo pamėgusi ir Velso princesė Diana.

Languotos kelnės

Kvadratėliais tarsi šachmatų lentos langeliais margintos kelnės yra vienas geriausiai atpažįstamų princesės Dianos įvaizdžių. Dabar tokio tipo kelnes savo garderobe žaismingai mėgina pritaikyti influencerės, o kai kurie mados prekių ženklai kuria ne tik kelnes, bet ir tokiu raštu margintus džinsus.

Megzta liemenė

Prieš 30 metų princesės Dianos mėgtas megztos liemenės ir vidutinio ilgio sijonų derinys šiandien pastebimas vis dažniau, o megzta liemenė apskritai vadinama vienu madingiausių šio šaltojo sezono drabužių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vienas madingiausių šio sezono drabužių – megzta liemenė: kokias rinktis ir prie ko derinti

Išraiškingas languotas drabužis

Vida Press nuotr./Princesė Diana su sūnumi Williamu (1985 m.)
Vida Press nuotr./Princesė Diana su sūnumi Williamu (1985 m.)

Spalvingas languotas audinys – viena didžiausių 2020–2021 m. rudens ir žiemos sezono tendencijų, kurias matėme ir ant garsiųjų mados namų, tokių kaip „Lanvin“, „Stella McCartney“ ir kitų, podiumų.

„Scanpix“/„Capital Pictures“ nuotr./„Salvatore Ferragamo“, „Marc Jacobs“, „Christian Dior“, „Lanvin“ 2020–2021 m. rudens ir žiemos kolekcijų modeliai
„Scanpix“/„Capital Pictures“ nuotr./„Salvatore Ferragamo“, „Marc Jacobs“, „Christian Dior“, „Lanvin“ 2020–2021 m. rudens ir žiemos kolekcijų modeliai

Aukščiau esančioje nuotraukoje princesė Diana vilki pūstų rankovių švarko ir vidutinio ilgio sijono languotą kostiumėlį, kurį dar labiau pagyvina ryški rožinė palaidinė, o moters liemenį išryškina platus juodas diržas. Be „šachmatininko“ kelnių ir tokių išraiškingų kostiumėlių, princesė Diana vilkėdavo ir languotus paltus.

Pasipuošusią spalvingu languotu paltu ar švarku šiandien galime pamatyti ne vieną madai neabejingą asmenybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius