-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Suknelė ir sportbačiai: 4 sportine elegancija dvelkiantys deriniai

Gyvenimas mieste diktuoja savą ritmą, tad elegantiški aukštakulniai – ne pati patogiausia avalynė, kai norisi minti dviratį, lėkti pirkti išsiilgtų ledų ar po darbų namo kulniuoti pėstute. Todėl metas prisiminti sportbačius, kurie gali suskambėti ne tik prie tamprių ar džinsų, bet dera ir su suknele. 4 tinklaraštininkės, iliustratorės Kristės Stankevičiūtės siūlomi deriniai – puikus įrodymas!
„Calvin Klein“ 2016 m. pavasario-vasaros kolekcijos modelis/Fabrizio Raschetti nuotrauka “Blue Court”
„Calvin Klein“ 2016 m. pavasario-vasaros kolekcijos modelis/Fabrizio Raschetti nuotrauka “Blue Court”

Derinys Nr. 1: Į kokteilių vakarėlį

Blizgi, violetinio bei mėlyno atspalvių nėriniuota suknelė ilgomis rankovėmis žemiau kelių bei pilki, futuristinio stiliaus sportbačiai, smailėjantys ties priekiu – puikus ansamblis vasariškam kokteilių vakarėliui. Prie šio derinio verta rinktis šviesių tonų aksesuarus, o balta spalva visuomet atrodo subtiliai ir tvarkingai. Šiame derinyje puikiai draugauja dramblio kaulo spalvos oversize švarkelis su apykakle bei šviesūs, švelniai auksinio atspalvio akiniai, rankinė ar skarelė.

Gamintojų nuotr./Sportiškai elegantiškas derinys
Gamintojų nuotr.

Suknelė „Marina Rinaldi“; švarkelis „Marks&Spencer“; akiniai „Ermenegildo Zegna“; sportbačiai „Melissa“.

Derinys Nr. 2: Į darbą

Kelius šiek tiek dengianti, ties apačia platėjanti suknelė, puošta pasikartojančiais raštais ar ornamentais, su užrišamu kaklaskarės stiliaus kaklu ir siaurėjančiomis rankovėmis – puikus duetas kartu su žemaauliais, kitokios spalvos nei suknelė, sportiniais bateliais.

Derinį verta pagyvinti keliais vienodo atspalvio akcentais-aksesuarais, šiuo atveju tai talpi juodos bei oranžinės spalvos rankinė ir ilgesni, kabantys auskarai. Tai gaivi, stilinga ir kiek eklektiška darbo „uniforma“, kurią ne viena moteris pasirinktų aplankius gerai nuotaikai ir puikiems orams.

Gamintojų nuotr./Sportiškai elegantiškas derinys
Gamintojų nuotr.

Suknelė „Marks&Spencer“; auskarai „Marina Rinaldi“; rankinė „Balenciaga“; sportbačiai „TOMS“.

Derinys Nr. 3: Į parodos atidarymą

Lengva, tapybiška suknelė iki kelių, puošta pasikartojančiais gėlių ornamentais, ties centru bei aplink kaklą ir rankoves paryškinta kiek nuslopintos geltonos spalvos linijomis idealiai dera prie panašiu ar net tokiu pat raštu ir spalva puoštų sportbačių. Šį derinį galima papildyti panašaus atspalvio, tačiau šiek tiek kitokios medžiagos aksesuarais, pavyzdžiui, aukso spalvos rankine ir blizgia, gelsvo atspalvio apatine palaidine. Tai puikus derinys, kai norite atrodyti originaliai, tačiau taip pat atitikti aprangos kodo reikalavimus tokiuose renginiuose, kaip parodos atidarymas, filmo premjera ar žurnalo pristatymas.

Gamintojų nuotr./Sportiškai elegantiškas derinys
Gamintojų nuotr.

Suknelė „Burberry“; palaidinė „Marks&Spencer“; rankinė „Marni“; sportbačiai „Max Mara“.

Derinys Nr. 4: Į vestuves ar gimtadienį

Puošni, švelniai rausvos spalvos, nėriniais puošta kelius dengianti suknelė puikiai tinka svarbioms progoms – vestuvėms, gimtadieniui. Jei norite atrodyti ne tik gražiai ir tvarkingai, bet ir originaliai bei patogiai, prie tokio tipo suknelės galima derinti šviesius žemaaulius sportbačius. Kompaniją jiems palaikys panašaus atspalvio rankinė, o vėsesniu oru verta prisiminti sluoksniavimo įgūdžius – megztinis ar palaidinė aukštu kaklu ir ilgomis rankovėmis puikiai atrodys tiek po suknele, tiek ir ant jos.

Gamintojų nuotr./Sportiškai elegantiškas derinys
Gamintojų nuotr.

Suknelė „Marks&Spencer“; megztinis su kaklu „Marks&Spencer“; rankinė „Max Mara“; sportbačiai „Max Mara x Superga“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius