Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susipažinkite: Jeffas Goldblumas – ko gero, stilingiausias 60-metis Holivude

Jeigu jums jau yra 60 metų ir manote, kad tokio amžiaus vyrai negali būti stilingi, tuomet jums būtinai reikia pamatyti, kaip rengiasi aktorius Jeffas Goldblumas. Tiesą sakant, visiškai nesvarbu, kiek jums metų, nes šio vyro stilius puikiai tinka ir gerokai jaunesniems.
Jeffo Goldblumo stilius
Jeffo Goldblumo stilius / Vida Press nuotr.

Šis Holivudo aktorius akivaizdžiai parodo, jog amžiaus tėra skaičius ir jo nereikėtų sieti su stiliumi ir aprangos pasirinkimu. Žinoma, palyginti su vidutiniu 60-mečiu, J.Goldblumas yra tikrai puikios sportinės formos, o tai jam leidžia dėvėti mažesnio dydžio drabužius ir atrodyti gerokai jaunesniam, nei yra iš tikrųjų.

Jeffo Goldblumo stiliaus formulė

Aktoriaus stilius yra ypač universalus – jis puikiai atrodo tiek vilkėdamas kostiumą, tiek odinę striukę su sportiniais bateliais. Beje, pabandykite savęs paklausti, kiek pažįstate vyrų, kuriems daugiau nei 60, gebančių stilingai avėti sportinius batelius. Turbūt nedaug, ar ne?

Laisvalaikiu J.Goldblumas mėgsta įvairovę ir rengiasi taip, kaip jam patinka, visiškai nekreipdamas dėmesio į nusistovėjusius standartus ar stereotipus, nurodančius, kaip turėtų rengtis jo amžiaus vyras. Žinoma, jis tai tikrai gali daryti, nes puikiai supranta, kokie drabužiai jam tinka, o kokie – ne.

Vida Press nuotr./Jeffas Goldblumas
Vida Press nuotr./Jeffas Goldblumas

Kostiumai

Renginiams ir vakarėliams Holivudo aktorius renkasi tamsių spalvų, siauresnio kirpimo kostiumus, kurie leidžia jam nesunkiai išsiskirti iš minios kitų kostiumus vilkinčių vyrų. Žinoma, tai padaryti padeda ir jo ūgis, o jis siekia beveik 2 metrus.

Prie kostiumų J.Goldblumas ryši ypač siaurus kaklaraiščius, kurie puikiai dera prie siauresnių jo vilkimo švarko atvartų ir vizualiai platina krūtinę. Klasikiniai balti ir juodi marškiniai dera prie tamsių spalvų kostiumų, tačiau Goldblumas nebūtų Goldblumas jeigu kartais jų nepaįvairintų raštais ar spalvomis. Batai taip pat atrodo nepriekaištingai – jie dažniausiai būna juodi ir visuomet švarūs bei blizgantys.

Dieną aktorius kostiumus vilki retai, tačiau, jeigu jau vilki, tai ką nors įdomaus ir išskirtinio. Pavyzdžiui – beveik baltą kostiumą, tamsiai raudonus batus ir mėlyną peteliškę. Nes, o kodėl gi ne?

Vida Press nuotr./Jeffo Goldblumo stilius
Vida Press nuotr./Jeffo Goldblumo stilius

Juoda odinė striukė

Odinę striukę užsegti reikia tik tada, jei važiuoji motociklu, visais kitais atvejis ji kur kas gražiau atrodys vilkima neužsegta.

Vienas iš skiriamųjų aktoriaus drabužių yra juoda odinė striukė. Jų J.Goldblumas turi tikrai nemažai ir dėvėti šias striukės mėgsta bei moka. Dažniausiai jas vilki ant marškinėlių trumpomis rankovėmis arba megztinių ir derina arba prie džinsų, sukurdamas kasdienius gatvės stiliumi dvelkiančius aprangos derinius, arba prie medvilninių kelnių, tada galutinis rezultatas būna kiek elegantiškesni deriniai, turintys gatvės stiliaus ir maištininko akcentų.

Šių visų, puikiai atrodančių kombinacijų „vinis“ – idealiai tinkanti odinė striukė. Kiekviena jos dalis puikiai tinka J.Goldblumui – pečiai savo vietoje, rankovės tinkamo ilgio, o pačios striukės plotis bei ilgis būtent toks, koks ir turi būti.

Ir, žinoma, reikia nepamiršti, kad striukę užsegti reikia tik tada, jei važiuoji motociklu, visais kitais atvejis ji kur kas gražiau atrodys vilkima neužsegta.

Vida Press nuotr./Jeffo Goldblumo stilius
Vida Press nuotr./Jeffo Goldblumo stilius

Skrybėlė

Fedoros tipo skrybėlė yra skiriamasis J.Goldblumo stiliaus akcentas. Ir jis ją geba nešioti prie bet kokių aprangos derinių. Juodas kostiumas, raštuoti marškiniai ir skrybėlė? Prašom. Balti marškiniai, marškiniai ir įsispiriami batai – jokių problemų. Daugumai hipsterių, kurie stengiasi susikurti panašų stilių, Goldblumas nušluosto nosį kaire ranka, užsimerkęs ir stovėdamas ant vienos kojos. Turbūt kitaip nelabai ir galima pasakyti apie vyrą, kuris gali vilkėti polo marškinėlius, margintus juodai baltais gyvūnais ir vis tiek atrodyti stilingiau, nei dauguma du ar tris kartus už jį jaunesnių vyrų.

Vida Press nuotr./Jeffo Goldblumo stilius
Vida Press nuotr./Jeffo Goldblumo stilius

Išvada? Jeffas Goldblumas – nesenstantis dabita, kuris parodo, jog amžius tikrai negali būti pateisinimas beskonybei ir stiliaus neturėjimui, o pradėti gerai rengtis niekada ne vėlu.

Algirdas Gricius yra internetinio žurnalo „Vyro stilius“ autorius ir vyrų stiliaus konsultantas. Neseniai knygynuose pasirodė pirmoji jo knyga „Idealiai tinkantis kostiumas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius