-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventinis stilius (4): stilistės patarimai, ką vilkėti pasitinkant 2019-uosius

Naujųjų metų vakarėlis tradiciškai vainikuoja visą žiemos švenčių maratoną. Vieniems tai – didelė šventė, kiti šiam paskutiniam prabėgančių metų vakarui didelės reikšmės neteikia. Savaime suprantama, kad tokiu atveju vieni suka galvą, kaip atrodyti šventinį vakarą, kiti – ne. Šie stilistės patarimai skirti toms, kurios svarsto, ką vilkėti pasitinkant Naujausius metus.
Šventinis stilius Naujųjų metų vakarėliui
Šventinis stilius Naujųjų metų vakarėliui / Vida Press nuotr.

Vienas pagrindinių dalykų, į ką reikėtų atsižvelgti renkantis aprangą, yra Naujųjų metų vakarėlio pobūdis: kur vyks šventė, kokia aplinka – galbūt čia aktualus ir oras, ar reikia oficialios aprangos, ar labai puošnios, o gal visiškai paprastos ir pan.

„Kitas svarbus dalykas – kaip norite atrodyti ir jaustis tą vakarą. Reikia nepamiršti, kad, net jei ir atrodote stulbinamai su prigludusia ar atvira suknele ir dailiais aukštakulniais, bet, jei jų beveik niekada nedėvite, greičiausiai aplinkiniai pastebės, kad jums tai nėra įprasta ar jaučiatės kiek nejaukiai. Galbūt tik nuotraukos gražios išeis, – šypsodamasi sako stilistė Mingailė Skuodytė.

Bet kuriuo atveju visus drąsinčiau priimti iššūkius, tik gal tokius, kurie jūsų nevaržytų.

– O gal mėgstate šokti ir ketinate visą naktį praleisti ant kojų – vertėtų apie tai pamąstyti renkantis aprangą, kad ji netrukdytų jaustis savimi ir įprastai elgtis. Bet kuriuo atveju visus drąsinčiau priimti iššūkius, tik gal tokius, kurie jūsų nevaržytų.“

Tavo stilius“ įkūrėja norinčioms atrodyti gražiai ir nekasdieniškai siūlo pasvarstyti apie drabužio audinio spalvą, nevengti blizgesio, galbūt rinktis didesnius aksesuarus, sijoną iškeisti į šortus. Galbūt šiai progai labai tiks drabužis, kuris jau ilgą laiką kabo jūsų spintoje ir vis neturite, kur juo pasipuošti.

M.Skuodytės teigimu, ruošdamosi Naujųjų metų vakarui galite žaisti aksesuarais. „Viena, ko nedaryčiau, tai prie labai seksualių drabužių nesirinkčiau labai didelių ir blizgių aksesuarų bei aukštų aukštakulnių“, – pataria stilistė.

Dalijamės keturiais M.Skuodytės siūlomais variantais.

Šortai

„Aš asmeniškai įsimylėjau šortus ir visus metus stengiuosi juos išnaudoti. Tad naujamečio vakarėlio proga vilkčiausi juos ir palaidinę V iškirpte ir ilgomis rankovėmis arba tokio tipo kombinezoną. Derinčiau su nedideliais, bet blizgiais auskariukais, kerziniais odiniais batais arba dailiais kedais ir didesne apyranke. Toks mergaitiškas, bet kiek padaužiškas įvaizdis“, – siūlo pašnekovė.

Suknelė su petnešėlėmis

„Vis dar madinga ir retai pritaikoma suknelė su petnešėlėmis (angl. slipdress). Galima derinti su neilgu smulkiu kaklo papuošalu ir didesniais ilgesniais auskarais. Drąsesnės gali dėvėti suknelę visiškai atvirą su nedideliu kardiganu ar švarku, o tos, kurioms per daug atvira, po apačia gali vilkėti golfą arba marškinėlius uždara apykakle.

Tokios suknelės nereikėtų derinti su labai aukštais aukštakulniais. Jei renkatės aukštakulnius – tada nebent basutes arba aulinukus. Tačiau gali būti ir elegantiški kedukai“, – patarimus dalija stilistė.

Blizganti suknelė

„Kaip gerai, kad blizgučiai šiais metais yra tiesiog tendencijų viršūnėje, tad gražią blizgią suknelę nebus sunku išsirinkti. O jei visada tokios ir norėjote, bet niekada neradote progos apsirengti, – dar geriau!

Siūlyčiau ilgesnę, laisvesnių formų su iškirpte priekyje arba nugaroje, o gal asimetriška pečių linija. Derinkite su kukliais papuošalais ir elegantiškais batukais neaukštu kulnu. Tebūnie tai moteriškas ir modernus įvaizdis“, – siūlo M.Skuodytė.

Kostiumėlis

„Kelnių ir švarko kostiumėlis dabar ypač madingas, tad Naujųjų metų proga jį drąsiai galima rinktis. Gali būti lengvo krintančio audinio, blizgaus ar raštuoto. Galite derinti su aukštakulniais, neutralia vienspalve palaidinuke po švarku“, – pataria stilistė.

Vida Press nuotr./Velvetinis kostiumėlis
Vida Press nuotr./Velvetinis kostiumėlis
Vida Press nuotr./Velvetinis kostiumėlis
Vida Press nuotr./Velvetinis kostiumėlis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius