Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Tadas Rimgaila kviečia balsuoti stilingiausių Lietuvos vyrų rinkimuose

Jau daugiau nei savaitę portale 15 min vyksta stilingiausių Lietuvos vyrų rinkimai. Ketvirtus metus iš eilės „Vyrų mados savaitė“ rengia ir apdovanoja „Stilingiausius Lietuvos vyrus“.
Tadas Rimgaila
Tadas Rimgaila / Nerijus&Gintarė nuotr.

Stilingieji nominantai varžosi net penkiose kategorijose: „Modernios klasikos“, „Stilingiausio sceninio įvaizdžio“, „Pažabojusio tendencijas“, „Stilingiausio bohemiečio“ ir „Stiliaus debiuto“.

Kiekvienoje iš šių kategorijų bus vienas kategorijos laimėtojas, o vienas vyras surinkęs daugiausiai balsų bus išrinktas kaip stilingiausias 2019 m. vyras.

Stilingiausiųjų vyrų rinkimai kasmet tradiciškai kviečia susipažinti su ryškiausiais savito stiliaus atstovais Lietuvoje. Jų įvairovė atskleidžia tai, kad stilius neturi taisyklėmis suvaržytų ribų ir gali būti interpretuojamas labai įvairiai.

„Vyrų mados savaitė“ puoselėja platų požiūrį į madą, o vyrai skatinami ugdyti savitą skonį. Organizatoriai nuolat dairosi dar niekur nematytų stiliaus inspiracijų socialiniuose tinkluose, renginiuose, gatvėse.

15min koliažas/Iš kairės: Gytis Ivanauskas, Remigijus Daškevičius, Linas Adomaitis ir Lukas Gricius
15min koliažas/Iš kairės: Gytis Ivanauskas, Remigijus Daškevičius, Linas Adomaitis ir Lukas Gricius

Praėjusios, trečiosios Vyrų Mados Savaitės metu iš atlikėjo Donato Montvydo titulą perėmė renginių vedėjas Tadas Rimgaila.

Šiemet dėl stilingiausiojo vardo varžosi dar 26 Lietuvos mados, meno, verslo ir kitų sričių atstovai. Išrinkti stilingiausią Lietuvos vyrą galite ir jūs! Nuorodą į balsavimą galite rasti čia

Apie stilių, titulą ir balsavimą pakalbinome 2018 m. stilingiausiu Lietuvos vyrų tituluotą Tadą Rimgailą:

– Prisiminkime ką Jums, Tadai, reiškė 2018 m. stilingiausio Lietuvos vyro titulas? Kaip sureagavote į šį apdovanojimą?

– Sunku pasakyti, ką jis man reiškė. Tiesą sakant man buvo labai netikėta, kad žmonės būtent mane išrinko stilingiausiu metų vyru, nes atrodo nedarau nieko tokio ypatingo, bet žinoma tai labai malonu ir tai tarsi įpareigojo, tad sakyčiau, kad po šio titulo aš daugiau dėmesio pradėjau kreipti į stilių, į derinius ir į tai kaip atrodau. (šypsosi)

– Kas Jums yra stilingas vyras?

– Aš manau, kad stilingas vyras, tai ne tik apranga, tai turbūt labiau net pati vyro asmenybė. Ir vis tik aš manau, kad stilingas vyras turi būti vyriškas, kaip ir moteris moteriška, man tai yra labai gražu ir stilinga. Aš kalbu apie prisižiūrėjusį, švarų, kvepiantį, išmintingą vyrą. (šypsosi)

– O stiliaus įkvėpimas? Į ką remiatės labiausiai rengdamasis?

– Sunku įvardinti į ką remiuosi, tai turbūt daugeliu atvejų priklauso nuo nuotaikos, nuo matyto filmo, nuo pamatyto herojaus, nes vieną kartą norisi kostiumo, o kitą kartą suplėšytų džinsų. Bet jeigu reiktų išskirti vieną stilingiausią vyrą, kurio pavyzdys man imponuoja, tai būtų Davidas Beckhamas.

Nerijus&Gintarė nuotr./Tadas Rimgaila
Nerijus&Gintarė nuotr./Tadas Rimgaila

– Ar esate pasiruošęs perleisti stilingiausio Lietuvos vyro titulą?

Šiek tiek pavydu, nes turėti tokį titulą tikrai labai malonu, bet ką darysi, reikia dalintis. (juokiasi) Kita vertus labai džiugu, kad vyksta toks konkursas, nes tai galimybė parodyti, jog ir vyrams svarbu, kaip jie atrodo.

– Ar pats jau balsavote šių metų stilingųjų rinkimuose? Galbūt ką nors palaikote labiausiai?

– Taip, balsavau, bet už ką, tegul tai lieka paslaptyje. (šypsosi)

Balsavimas – iki gegužės 22 dienos

Kaip ir kiekvienais metais Vyrų Mados Savaitės partneriai įsteigia prizus stilingiausiam Lietuvos vyrui.

Šiais metais daugiausiai balsų surinkęs vyras gaus „Agato akmens mineralą“, nakvynę estetiškuose SPA mineralų namuose iš „Vytautas Mineral SPA“, taip pat turės galimybę savaitgalį praleistibsu Lexus prabangiu automobiliu su neribotu, pilnu degalų baku, „Barbakano“ grožio salonas apdovanos išskirtinėmis procedūromis ir galiausiai: tai, kas būtina stilingam vyrui – vyriškų kostiumų parduotuvė „Aprangos kodas“ pagrindinio prizo laimėtojui dovanos visą įvaizdį nuo galvos iki kojų!

Balsavimas vyks iki gegužės 22 d., o visų nominacijų nugalėtojai bus paskelbti ir apdovanoti per iškilmingą renginio atidarymo ceremoniją gegužės 22-ąją Vilniaus rotušėje.

Mados ir meno atstovai apdovanos šešių nominacijų nugalėtojus ir paskelbs pagrindinį internetinio balsavimo metu 15min portale išrinktą „Stilingiausią Lietuvos metų vyrą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius