Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasaros avalynė: 5 madingiausių basučių ir batelių modeliai

Oras šyla, tad jau pats metas rinktis vasarai skirtą apavą. Šis šiltasis sezonas – tarsi laiko mašina: sugrįžta madingos buvusios basutės, kurių vienas pirštas „įkalintas“, niekur nesitraukia „kitten“ kulniuką turintys bateliai, ir džiaugsmas mėgstančioms spalvas – ypač madingi ryškių spalvų bateliai ir basutės.
Įsispiriami vasariniai bateliai (angl. „mules“)
Įsispiriami vasariniai bateliai (angl. „mules“) / Vida Press nuotr.

Įsispiriami bateliai

Nuo tvirto kulno iki uždaro priekio, slepiančio pirštus – šį šiltąjį sezoną įsispiriami bateliai (angl. mules) madingi visų formų ir spalvų, rašo Harpersbazaar.com. Prie jų drąsiai galite derinti įvairius drabužius – nuo džinsų iki vasarinės suknelės.

„Vieno piršto“ basutės

Šią vasarą į madingiausiųjų sąrašą sugrįžta vadinamosios „vieno piršto“ basutės. Tik šį sezoną jos šiuolaikiškesnės ir stilingesnės. Gali būti lygiapadės įsispiriamos, gali būti ir su papildomais dirželiais aplink čiurną.

A post shared by Ellie (@slipintostyle) on

Spalvotos

Galite išsirinkti bet kokios spalvos – vasara juk tam ir skirta, kad būtų kuo daugiau spalvų ir atspalvių: nuo ryškios, saulės skaistumo geltonos iki fuksijos atspalvio. Visos spalvos tinkamos, tad rinkitės ir nešiokite!

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on

Plastikinės basutės

Šį pavasarį itin madingas plastikas – nuo galvos apdangalų iki ilgaaulių batų. Vasarą tokių nedėvėsime, tad karštoms dienoms siūlomos permatomos plastikinės basutės. Ir ne bet kokios – o žaismingos, puoštos, pavyzdžiui, kristalais. Gali būti lygiapadės, gali būti ir aukštakulnės, įsispiriamos ar su dirželiais.

„Kitten“ kulniukas

Šią vasarą madingi ne tik „kitten“ kulniuką turintys smailianosiai bateliai. Ir ne tik spalvoti bateliai. Bet ir visiškai balti. O švarios baltos spalvos „kitten“ kulniuku pasipuošę smailianosiai gali puikiai praturtinti jūsų vasarinį garderobą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius