Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasaros stilius – ir prie jūros, ir mieste: prie ko derinti pintas rankines, krepšius ir skrybėles?

Jau keletą metų pintos (arba šiaudinės) skrybėlės ir rankinės yra neatsiejami stilingos vasaros aksesuarai. Skrybėlę galite dėvėti visur – tai nėra tik pajūriui skirtas galvos apdangalas, o pintų rankinių ir krepšių pasirinkimas bei pritaikymas išties atima žadą.
Pinti (šiaudiniai) aksesuarai
Pinti (šiaudiniai) aksesuarai / 123RF.com nuotr.

Tad kviečiame pasižvalgyti, kur ir kada galite pritaikyti pintą aksesuarą ir prie ko jį derinti.

Paplūdimio krepšiai

Pintas krepšys dažniausiai buvo siejamas su atostogomis ir pajūriu. Išties, jis atrodo stilingai, pasirenkate norimą dydį ir sutalpinate viską, ko jums reikės ramiam poilsiui prie jūros. Tačiau tokį aksesuarą drąsiai galite rinktis ir derinti prie savo stiliaus ir mieste.

Tokie pinti krepšiai-rankinės puikiai dera prie vasarinės aprangos: lengvų lininių suknelių, gėlėtų kostiumėlių, romantiškos palaidinės ir šią vasarą ypač madingų lengvų ilgų sijonų ar net džinsinių šortų, įsispiriamų espadrilių.

123RF.com nuotr./Vasaros stilius
123RF.com nuotr./Vasaros stilius

Pintos rankinės ir delninės

Įvairiausių dydžių, formų, spalvų pintos rankinės ir delninės yra puiki stiliaus detalė, o kartais – ir itin puošnus aksesuaras.

Vasarą visada norisi lengvumo, kurį kuria baltos ar pastelinių spalvų drabužiai. Prie tokios aprangos derindamos pintą rankinę sukursite ne tik lengvumo, bet ir originalumo įspūdį.

Nuostabiausia, kad toks aksesuaras gali tikti ne tik prie kasdienių drabužių, bet ir puošnesnės aprangos.

Pinta rankinė-kuprinė

Vienos moterys mėgsta dideles rankines, kitos dievina kuprines. Išties stilingas aksesuaras – pinta kuprinė, kuri, esant reikalui, gali virsti ir patogia rankine.

Pirkinių ir iškylos krepšiai

Apsipirkdamos parduotuvėje dažniausiai naudojame įvairius maišelius (būtų geriau, jei tai nebūtų plastikiniai), o štai einant į turgų galima pasiimti pintą krepšį. Bus ne tik patogu, bet dar ir labai miestietiškai stilinga.

123RF.com nuotr./Pintas krepšys
123RF.com nuotr./Pintas krepšys

Pintas krepšys nepakeičiamas ir vykstant iškylauti į gamtą ar į miesto parką. Jame gali tilpti ir indai, ir iškylai reikalingi maisto produktai.

123RF.com nuotr./Iškylos krepšys
123RF.com nuotr./Iškylos krepšys
123RF.com nuotr./Iškylos krepšys
123RF.com nuotr./Iškylos krepšys

Pinta (šiaudinė) skrybėlė

„Taip“ sakome pintai (šiaudinei) skrybėlei tiek prie jūros, tiek miesto gatvėse. Pagal jos formą, dydį ir spalvą ją atitinkamai galite derinti prie savosios aprangos.

Pinta avalynė

Prieš keletą metų ypač madingos buvo espadrilės – basutės, bateliai pintu padu. Ta mada dar nepabėgo, ir šią vasarą puikiai atrodo basutės pintu padu-platforma, ant kulkšnies surišamos juostelėmis, pintos šlepetės – tiek įprastos įsispiriamos, tiek dėvimos per vieną pirštą.

O jei prie tokios avalynės dar priderinsite pintą rankinę – atrodysite puikiai ir labai vasariškai!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius