-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vintage bazaar“ blusturgyje: kas vienam pabodę, kitam – nauja ir mylima

Visur ieškote išskirtinio stiliaus odinės striukės, tačiau parduotuvėse esančios jums nepatinka? Negalite rasti vintažinio dizaino spintelės savo miegamajam? Trokštate įsigyti retą monetą, knygą ar pašto ženklą savo kolekcijai? O gal tiesiog norite atlaisvinti namus naujiems daiktams, o spintą drabužiams? Tuomet pats metas apsilankyti pirmajame „Vintage bazaar“ blusturgyje, kuris vyks jau šį sekmadienį, spalio 14 d., rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Vintage bazaar“ blusturgis
„Vintage bazaar“ blusturgis / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Mada

Renginys pakvies visus sendaikčių mylėtojus susiburti ir parduoti, mainyti ar dovanoti vintažinius daiktus, drabužius, aksesuarus ir istoriją menančias namų interjero detales. Lankytojai, ieškantys perliukų savo garderobui, čia sutiks daugybę prekiautojų, kurie savo mylėtus ir saugotus drabužius ar papuošalus perleis naujiems stileivoms už simbolinę kainą.

Kuriantiems unikalią namų aplinką ir mėgstantiems antikvarinius, išskirtinius retro stiliaus baldus, indus ar interjero detales akys raibs nuo čia dalyvaujančių restauratorių ir kūrėjų gausos. Tikriems sendaikčių fanams patiks čia parduodamos knygos, vinilinės plokštelės ir reti kolekciniai daiktai, kurie savo istoriją pratęs naujų šeimininkų rankose.

Pristatydama blusturgio idėją „Inzi group“ renginio organizatorė Kristina Baikaitė džiaugiasi ypatinga dalyvių gausa: „Šiuo renginiu siekiame suburti paprastus žmones, kurie turi daug kokybiškų, tačiau nebenaudojamų daiktų ar nebenešiojamų drabužių.

Kai daiktas ar drabužis išties geras, jį gaila išmesti, tačiau kur kas naudingiau jį parduoti, mainyti ar dovanoti. Šios idėjos vedami siekiame tokiems daiktams ir drabužiams suteikti antrąjį gyvenimą naujų šeimininkų rankose ir šitaip įvesti tokio blusturgio kultūrą mieste, kad jis taptų lankomiausiu renginiu.

Labai džiaugiuosi, kad šis pirmasis mūsų organizuojamas blusturgis jau šį sekmadienį suburs daugiau kaip 100 prekiautojų, kurie savo dalyvavimu prisidės prie gamtos išsaugojimo ir vartotojiškumo mažinimo.“

Blusturgio lankytojai ir prekiautojai bus kviečiami padėti nepasiturinčioms šeimoms. Mugės organizatoriai, bendradarbiaudami su VŠĮ „Ištiesk pagalbos ranką“ organizacija įkurs specialią „Dovanok“ erdvę, kurioje kiekvienas galės paremti vargingai gyvenančius asmenis padovanodami jiems nebereikalingus, bet vis dar veikiančius ir tinkamus naudoti daiktus, drabužius ar žaislus. Renginiui pasibaigus visas paliktas ir padovanotas turtas bus perduotas žmonėms, kuriems jis bus vertingas ir reikalingas.

Blusturgyje lankytojus lydės pakili vintažinė nuotaika, kurią skleis vinilinių plokštelių skambesys, akordeono gatvės muzikantai, lindihopo šokėjų grupė „All that swing“ ir atlikėja Gitana Makejevaitė. Norintys įsiamžinti renginyje tai galės padaryti prie specialiai įrengtos fotosienos. Renginyje veiklos netrūks iš mažiesiems mugės lankytojams. Kol jų mamos dairysis drabužėlių ir žaislų, vaikai galės šėlti „Vaikystės miesto“ žaidimų kambaryje.

Jau šį sekmadienį nuo 9 iki 15 val. su bobų vasaros šiluma į Kauno „Žalgirio“ areną atkeliaus pirmasis „Vintage bazaar“ blusturgis, kuriame visi sendaikčių mylėtojai susiburs ir parduos, mainysis bei dovanos, kad tai, kas vienam jau pabodę, kitam taptų nauja ir mylima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius