-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyriškas stilius: ir į darbą, ir į šventinį vakarėlį

Dabar, kuomet šventės jau ant nosies, metas pagalvoti ir apie savo stilių bei apmąstyti, kurie drabužių deriniai tiktų ir į darbą, ir į šventinį vakarėlį. Kad ir koks jis ten būtų: oficialus darbo vakarėlis, šventiškas šeimos susibūrimas ar smagus pasisėdėjimas su draugais.
Vyriškas stilius
Vyriškas stilius / „Fotolia“ nuotr.

Taigi, kaip į tokius susibūrimus derėtų rengtis stilingam vyrui? Į šį klausimą portalui huffingtonpost.com atsako buvęs Wall Street biržos makleris Veeralas Rathodas, prekybą akcijomis iškeitęs į vadovavimą vyriškų drabužių kompanijai J.Hilburn. Tiek kasdienį, tiek ir šventišką vyro stilių jis išmano taip pat puikiai, kaip ir savo penkis pirštus.

„Kiekvieną vakarėlį traktuokite kaip šventę, tad ir stilius jūsų turėtų būti atitinkamas: jis neturėtų būti toks, kaip įprastai atrodote darbe, vestuvėse ar įprastą vakarą mieste. Tai juk šventė, tad vertėtų pagalvoti, kaip savo stilių būtų galima paįvairinti“, – tikina V. Rathodas ir pateikia keletą stiliaus idėjų.

Prireiks trijų dalių

Tačiau jos, anot stiliaus žinovo, turi puikiai derėti tarpusavyje.

„Kiekvienas stilingas vyras privalo turėti tris svarbiausias aprangos dalis: marškinius, kelnes ir tai, ką, priklausomai nuo progos, galima vilktis ant marškinių (tai gali būti megztinis, švarkas ar liemenė)“, – pataria V. Rathodas.

Anot jo, šiais deriniais galima itin lengvai sužaisti rengiantis tiek į darbą, tiek ir į vakarėlį, jei po darbo namo užbėgti jau nebus galimybės.

Taip pat skaitykite: Paruoštukas vyrams: 15 originalių ir netikėtų kaklaraiščio ryšėjimo būdų

Tad tiems, kurie po darbo norėtų tiesiai skubėti į šventę, V. Rathodas pataria į darbą rengtis kiek prašmatniau ir su savimi turėti vieną drabužį, kurį galėtumėte apsirengti prieš pat vakarėlį, o jis turėtų skirtis priklausomai nuo vakarėlio pobūdžio:

1. Jei einate į kiek formalesnį darbo vakarėlį. Šiuo atveju stiliaus žinovas pataria rengtis tamsiai mėlynu kostiumu. Suporuotas su baltais marškiniais jis puikiai atrodys einant į darbą, o prieš pat vakarėlį apsirenkite kiek tamsesnės spalvos marškinius – tiktų ir kitokio atspalvio tamsiai mėlyna spalva. Stilių kiek pakeisite ir užsirišę kiek šventiškesnį kaklaraištį.

A photo posted by Veeral Rathod (@veeralrathod) on

Tik nepamirškite švarko: „Dailiai pasiūtas švarkas yra tiesiog būtinas kiekvieno stilingo vyro atributas, ypač, jei kalbame apie šventinius vakarėlius“, – tikina V. Rathodas.

2. Jei einate į vakarėlį su draugais. Gavote kvietimą atvykti į draugų rengiamą vakarėlį namuose? Šiuo atveju derėtų rengtis kiek laisviau nei į formalų vakarėlį, tačiau taip pat išlaikyti ir šventiškumo dvasią.

„Visų pirma, priklausomai nuo vakarėlio tipo, apsispręskite, ar geriau mautis kelnes, ar džinsus. Jei rinksitės pastaruosius, patarčiau mautis tamsiai mėlynus – jie atrodo kiek prašmatniau nei šviesiai mėlyni. Ir tuomet prie jų derinti marškinių spalvą: tiktų balti, juodi, tamsiai mėlyni arba tamsios burgundiško vyno spalvos marškiniai“, – tikina V. Rathodas.

 
„Fotolia“ nuotr./Vyriškas stilius
„Fotolia“ nuotr./Vyriškas stilius

Jei norite atrodyti dar šventiškiau, stiliaus žinovas pataria nepabijoti prie džinsų derinti ir formalų švarką, svarbu tik, kad spalvos derėtų tarpusavyje.

3. Jei einate į laisvo stiliaus vakarėlį pas giminaičius. „Į tokį susibūrimą jau galite rinktis ir visiškai laisvą stilių: džinsus ir laisvalaikio marškinėlius ar patinkantį megztinį. Vis tik derėtų pasistengti, kad neatrodytumėte taip, lyg išsiruošę vaikščioti po parduotuves – pasistenkite išlaikyti šventišką dvasią, tuo pačiu nesivilkdami itin formalių drabužių.

„Fotolia“ nuotr./Vyriškas stilius
„Fotolia“ nuotr./Vyriškas stilius
„Fotolia“ nuotr./Vyriškas stilius
„Fotolia“ nuotr./Vyriškas stilius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius