Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyrų nuomonė: didžiausios moterų įvaizdžio klaidos

Galbūt jūsų vaikinas, draugas ar sutuoktinis ir nemėgsta šlaistytis kartu su jumis po parduotuves, apsimetinėdamas visa išmanančiu mados ekspertu, tačiau nemanykite, kad jis visiškai neturi skonio. Dar ir kaip turi!
Moteris
Moteris / „Shutterstock“ nuotr.
Temos: 1 Mada

Prisijunkite prie daugiau kaip 77 tūkst. „Ji“ gerbėjų – tapkite grupės nariu „Facebook“ tinkle, paspaudę „Patinka“.

Į patalpą įšuoliavusią merginą, pasipuošusią vadinamosiomis haremo kelnėmis, kurios daugeliui vyrų primena tikrą oro balioną, ar mūvinčią devynių aukštų pastatą primenančias platformas, pastebės kiekvienas vyriškosios lyties atstovas. Ir iš jų susilauksite tikrai ne susižavėjimo šūksnių.

Laimė, jei vaikinas mandagus, tuomet iš jo sulauksite tik daug pasakančio žvilgsnio ar švelnaus komentaro, o kas jeigu ne? Kad per daug nenusiviltumėte savo stiliumi ir skoniu, pateikiame jums tinklalapio reddit.com vyrų atsakymus į klausimą, kokios yra didžiausios moterų mados klaidos.

Suknelės be petnešėlių

„Fotolia“ nuotr./Suknelė be petnešėlių
„Fotolia“ nuotr./Suknelė be petnešėlių

Taip, mes moterys, puikiai suprantame – šios suknelės atskleidžia ir išryškina jūsų gražiuosius pečius, o jei nėra petnešėlių, tai ant pečių nelieka ir jokių nereikalingų baltų dryžių dėl prasto įdegio. Vis dėlto nepamirškite, kad vyrai žiūri kiek žemiau... Žinoma, į krūtinę. Na ir kokia gi ji jiems atrodo? Ogi nukarusi.

„Jei suknelė/palaidinė neturi petnešėlių, jūsų krūtinė atrodo gerokai nukarusi. Tokiais atvejais žvilgsnis tiesiog nenumaldomai krypsta į jūsų draugę, kuri netikėtai tapo visai graži“, – tikina vienas tinklalapio skaitytojų.

Haremo kelnės

Shutterstock nuotr./Haremo kelnės
Shutterstock nuotr./Haremo kelnės

Vieniems jos primena oro balioną, kitiems tiesiog maišą, o štai vienas skaitytojas tokioms kelnėms suteikė itin šmaikštų palyginimą: „Man jos primena suaugusiems žmonėms skirtas sauskelnes“.

Tikriausiai pamanysite, ką tie vyrai supranta, bet, mielos moterys, susimąstykite: šios kelnės menkina jūsų moteriškumą ir gerokai iškreipia jūsų kūno proporcijas: jos optiškai trumpina kojas ir gerokai praplatina klubus. Galbūt galvojate, kad šiose kelnėse paskandinsite savo celiulitą, tačiau žinokite, kad jose skęsta kur kas daugiau jūsų kūno formų.

Šortai aukštu liemeniu

Shutterstock nuotr./Šortai aukštu liemeniu
Shutterstock nuotr./Šortai aukštu liemeniu

Trumpi šortukai išties atrodo seksualiai: jie išryškina tobulas jūsų užpakaliuko formas ir ilgas lyg gazelės kojas. Vis dėlto labai svarbu išsirinkti jūsų figūrai tobulai tinkantį šortų ilgį, mat per trumpi šortukai gali parodyti kur kas daugiau nei norėtumėte (patartina vengti kyšančių apatinių, išsikišusių kišenių ar juo labiau iš trumpų šortukų virstančių apvalių sėdmenų).

Ir tai - dar ne viskas. Svarbu atkreipti dėmesį ne tik į šortukų ilgį, bet ir į jų liemens apimtį. Šortai aukštu liemeniu jūsų figūros tikrai netobulina. Daugžodžiauti nenorėjęs reddit.com skaitytojas tiesiog nukerta: „Šortai aukštu liemeniu turbūt yra bjauriausias dalykas, kokį man kada teko matyti“.

Nuo kur turi prasidėti šortai? Moterys bei stilistai pripažįsta: dauguma, pasirinkę šortų aukštį ties klubakaulio viršūne, nesuklysta – toks aukso viduriukas leidžia neprašauti ir tinka visoms figūroms.

Iškelti viršugalvio plaukai

Kadras iš vaizdo įrašo/Ant viršugalvio iškelti plaukai
Kadras iš vaizdo įrašo/Ant viršugalvio iškelti plaukai

Šį triuką tikriausiai išmokote iš vyresnių savo giminaičių: paveliate plaukų sruogą, pakeltą vertikaliai, dar papurškiate plaukų laku, paskui nuleidžiate ir atsargiai paviršių pašukuojate, dar darbo nesulygintumėte. Ir taip, šis triukas tikrai padeda padidinti plaukų apimtį, tačiau ši šukuosena jau seniausiai išėjusi iš mados. „Daug plaukų nėra taip jau kieta“, – rašo vienas skaitytojas ir mes jam tikrai pritariame!

Plaukų apimtį verčiau didinkite natūraliais būdais – išbandykite įviarias kaukes, šampūnus ar plaukus tiesiog pasitepkite apimtį didinančiomis priemonėmis. Rezultatas jūsų nenuvils, o ir atrodysite kur kas natūraliau.

Kombinezonai

„Fotolia“ nuotr./Kombinezonas
„Fotolia“ nuotr./Kombinezonas

Net jei ir turite visiškai pasakišką ir tobulą figūrą, norėdama sužavėti savo draugą ar sutuoktinį, šių drabužių geriau venkite, nes jie daugeliui vyriškosios lyties atstovų veikiau primena vaikišką pižamą nei seksualią aprangą. Galbūt vaikinas jums nieko blogo ir nepasakys, tačiau tikrai pagalvos, kad esate užssispyrusi dėvėti tai, kas patinka, o nepaisote, ar gražu. Tai pripažįsta ir vienas skaitytojas:

„Myliu savo merginą visa širdimi, tačiau kai kartą ji apsivilko kombinezoną, būdamas šalia jos jaučiau gėdą. Atrodė ji tikrai šlykščiai, tačiau aš nesugebėjau jai to pasakyti, kai manęs paklausė, kaip ji atrodo. Dabar manau, kad turėjau jai pasakyti, ką iš tiesų galvoju. O mano nuomonė buvo tokia: tą šūdą reikėjo kuo greičiau sudeginti, užkasti pelenus ir niekada daugiau apie jį nekalbėti“.

Dangų siekiantys aukštakulniai ir platformos

„Fotolia“ nuotr./Raudoni bateliai
„Fotolia“ nuotr./Raudoni bateliai

Dievas neapdovanojo jūsų dideliu ūgiu? Nieko baisaus, šią jo klaidą galite kompensuoti apsiavusi aukštakulnius ar batus su platforma. Aukštakulniai apskritai gerokai tobulina moters figūrą ir laikyseną, žinoma, tik tuo atveju, jei neperlenksite lazdos.

„Dangų siekiantys aukštakulniai ar nenormalaus dydžio platformos atrodo baisiai. Į tokius batus nešiojančias moteris dažnai žiūriu su gailesčiu – atrodo, jos bet kurią akimirką gali išsisukti koją. Jau nekalbu apie aukštas platformas, nė vienas vyras nenori vaikščioti su devynaukštį pastatą primenančia moterimi“, – rašo skaitytojas.

Ampyro stiliaus suknelė

„Shutterstock“ nuotr./Suknelė
„Shutterstock“ nuotr./Suknelė

Po krūtine laisvai krintanti suknelė ne tik slepia dailų jūsų liemenį, gražias kojas, bet ir optiškai didina jūsų pilvuką. Taigi, jei nenorite atrodyti tarsi būtumėte nėščia, pasistenkite verčiau vengti tokių suknelių. Savo nepasitenkinimą šiuo drabužiu išreiškia ir vienas iš skaitytojų, pareiškęs, kad jam atrodo, jog „tokiomis suknelėmis apsirengusioms merginoms trūksta liemens“.

Kapri kelnės

„Fotolia“ nuotr./Kapri kelnės
„Fotolia“ nuotr./Kapri kelnės

Kelnės iki pusės blauzdų taip pat nežavi vyriškosios lyties atstovų: „Kiekvieną kartą, kai pamatau moterį su tokiomis kelnėmis, pamanau, kad ji jas nešioja nuo pat dvylikos metų, nepaisydama, kiek per tą laiką ji paaugo“.

Be proto ilgi ar smailūs nagai

„Shuterstock“ nuotr./Ilgi ir smailūs nagai
„Shuterstock“ nuotr./Ilgi ir smailūs nagai

Gražus ir tvarkingas manikiūras žavi vyrus, tokios moterys jiems atrodo besirūpinančios savo grožiu ir nepaprastai tvarkingos. Visiškai kita kalba, jei moterys užsiaugina nepaprastai ilgus ar, dar blogiau, žavisi priklijuojamais nagais.

Tokios moterys daugeliui apklaustų vyrų veikiau primena raganas, o ne žavias damas. Ką jau kalbėti, jei dailiosios lyties atstovės mėgsta smailėjančius nagus: „Pamatęs tokį manikiūrą, taip ir įsivaizduoju, kaip moteris negailestingai suleidžia savo nagus man į kaklą“, – šmaikštauja reddit.com skaitytojas.

Turite savo nuomonę apie didžiausias moterų įvaizdžio klaidas? Pasidalykite ja komenaruose arba atiduokite savo balsą Ji24.lt portalo apklausoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius