Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žano Maslausko ir komandos sukurtoje batų kolekcijoje dominuoja griežtos formos

Prekių ženklas „Batų namai“, kuriam kuria dizaineris Žanas Maslauskas ir jo mokinė, dizainerė Gintarė Petreikytė, pristato rudens ir žiemos rankų darbo batų kolekciją. Ji yra kovo mėnesį pristatytos pavasario kolekcijos „Formos“ tęsinys. Joje, kaip ir praėjusioje, dominuoja griežtos formos.
„Batų namų“ 2017 m. rudens ir žiemos kolekcijos modeliai
„Batų namų“ 2017 m. rudens ir žiemos kolekcijos modeliai / Gamintojo nuotr.

„Tai jau šeštoji mūsų kolekcija, bet šįkart ji mums labai ypatinga. Šie metai yra pirmieji, kai išleidome dvi kolekcijas. Kiekvienos kolekcijos sukūrimas ir išleidimas reikalauja ne tik didelio kūrybinio darbo, kurį nuostabiai atliko Žanas su Gintare, bet ir daug piniginių lėšų, todėl išleisti dvi kolekcijas per metus mūsų mažai kūrybinei dirbtuvei yra tikrai didelis žingsnis į priekį“, – sakė įmonės vadovas Benas Maslauskas.

Vos išleidęs šią, prekių ženklas jau planuoja ateinančių metų šiltojo sezono kolekciją. „Be galo džiaugiamės šia nauja kolekcija, tačiau norime džiuginti savo klientus dažnomis naujienomis, tad planuojame kas dvi ar tris savaites pristatyti po vieną naują modelį“, – sakė dizainerė G.Petreikytė.

Dizainerės teigimu, juodu su Ž.Maslausku kuria ne tik avalynės eskizus, bet ir prie kuriamų batų derančias rankines.

„Kurdami šią kolekciją pajautėme, kad mums kažko trūksta, o po poros valandų jau turėjome pirmąjį rankinės eskizą. Nuo to ir prasidėjo mintys, kad atėjo metas prie batų prijungti dar ir rankines“, – pasakojo G.Petreikytė.

Dizaineris Ž.Maslauskas džiaugėsi, kad jo idėjomis, mintimis ir svajonėmis tiki Gintarė, kuri labai greitai ir sėkmingai mokosi šio sunkaus amato. O sujungus jėgas, pasak jo, išeina puikus rezultatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius