-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

4 žingsniai, kaip išsirinkti tinkamą grožio kliniką

Mūsų oda – lyg vizitinė kortelė, per kelias sekundes pašnekovui suteikianti begalę informacijos apie sveikatą, nuovargį ir laiką, kurį skiriame sau. Todėl šiais laikais, kai grožio miegas tampa bene didžiausia prabanga, į pagalbą gali ateiti ir grožio klinikos.
Anti-aging procedūra
Grožio procedūra / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Oda

Odos puoselėjimui siūloma gausybė procedūrų, neapsiribojančių tik drėkinamuoju kremu ar agurkų kauke. Galite gydyti aknę, mažinti veido raudonį, slėpti išryškėjusius kapiliarus, randelius, šalinti apgamus. Oda gali būti atjauninama, stangrinama ar lyginama, bet svarbiausias klausimas – atliekamos procedūros kokybė.

Grožio klinikos yra profesionali pagalba, tačiau prieš skubant užsiregistruoti į artimiausią vizitą – 4 dalykai, į kuriuos privalu atkreipti dėmesį, norint išsirinkti kokybiškiausias paslaugas.

1. Sveikatos priežiūros licencija

Bene svarbiausias profesionalios grožio klinikos bruožas – akreditacija.

Bene svarbiausias profesionalios grožio klinikos bruožas – akreditacija. Būtina žinoti, ar įstaiga turi asmens sveikatos priežiūros licenciją, kurią išduoda Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklos tarnyba. Tokiu būdu klientas yra užtikrinamas, kad paslaugos bus suteikiamos pagal aukščiausią standartą, specialistai – tik savo profesijos asai, o įranga – be jokios abejonės – kokybiškiausia.

Šią informaciją sužinoti gana paprasta – akredituotos klinikos tokia informacija didžiuojasi ir tikrai talpina savo svetainėse, be to, visada galima pasiteirauti konsultacijos metu. Tai tikrai svarus kriterijus, ypatingai šiomis dienomis, kai apstu namų sąlygomis atidaromų kosmetologijos salonų, siūlančių pigias, tačiau nebūtinai sveikatai naudingas paslaugas.

2. Įranga

Kitas svarbus punktas, į kurį reikia atsižvelgti renkantis kliniką, – įranga. Jei ruošiatės lazerio pagalba gydyti ar atjauninti odą, turite žinoti, kad vieno lazerio neužtenka visoms procedūroms. Veido raudonį naikina vienokio intensyvumo lazeris, o spuogus gydo – visiškai kitokio. Jei jūsų pasirinktoje klinikoje atliekama begalė procedūrų, o visoms joms naudojamas vienas ir tas pats lazeris – sukluskite ir apsvarstykite dar kartą.

Shutterstock nuotr.
Shutterstock nuotr.

3. Specialistai

Konsultacijos metu atkreipkite dėmesį į gydytojus, jų kompetenciją bei dėmesingumą. Patikimose klinikose dirba daugiau žmonių, kurie specializuojasi savo srityse. Taip užtikrinama darbo kokybė. Konsultacijas ir procedūras atlikti turėtų dermatovenerologai, lazerių specialistai, profesionalūs kosmetologai, kurie pagal odos tipą ir esamą situaciją pasiūlys efektyviausią sprendimą.

Ieškokite įsitaigos, kur jums bus skiriama pakankamai laiko ir dėmesio siekiant išsiaiškinti lūkesčius ir galimus rezultatus.

4. Atsiliepimai ir rekomendacijos

Geresnės reklamos nei nuoširdi rekomendacija turbūt niekur nerasite. Jei jau išsirinkote kliniką, kurioje planuojate gydytis, nepatingėkite pasiklausinėti ir pasiskaityti atsiliepimų. Profesionalios ir kokybiškas paslaugas teikiančios klinikos turi daugybę lojalių klientų, kadangi odos priežiūra nėra tik vienkartinis vizitas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius