Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alytaus „ColonWell“ projekto finalistė Vaida džiaugiasi lengvumu, energija bei sumažėjusiomis apimtimis

Kalbamės su Alytaus projekto finaliste Vaida, kuri, sudalyvavusi „ColonWell“ sveikatinimo projekte, susitvarkė daug metų kamavusias žarnyno problemas ir dabar džiaugiasi kasdien jaučiamu lengvumu, energija bei sumažėjusiomis apimtimis.
Alytaus „ColonWell“ projekto finalistė Vaida
Alytaus „ColonWell“ projekto finalistė Vaida / Fhlife World nuotr.

- Kur Jūs pirmą kartą išgirdote apie šį sveikatinimo projektą?

- Apie „ColonWell“ produktą jau buvau girdėjusi seniai, dažniausiai per radiją: pasakojimai, kitų moterų patirtys. Vis galvojau, ar tikrai taip padeda, ar ne veltui taip pasakojama?

Nekantravau, kol bus projektas Alytuje. Kai išgirdau per radiją pranešimą, tuoj pat puoliau registruotis, o gavus patvirtinimo žinutę labai apsidžiaugiau. Juk tiek laukiau!

Į pristatymą nuvykome kartu su vyru. Nors jis projekte oficialiai nedalyvavo, abu kartu vartojome preparatą ir laikėmės visos programos, kartu prisižiūrėjome mitybą.

- Kokiu tikslu dalyvauti projekte ryžotės Jūs?

- Mano pagrindiniai tikslai buvo du – svorio numetimas ir žarnyno veiklos susitvarkymas.

- Ar prieš tai bandėte spręsti šias problemas?

- Įprastai į tualetą eidavau tik kartą–du per savaitę. Tai buvo labai sudėtinga, o kiek besistengdavau, niekas man negalėjo padėti. Pradėjus vartoti produktą, pagerėjo jau po dviejų savaičių.

Kalbant apie svorio metimą, esu bandžiusi laikytis pačių įvairiausių dietų, esu gėrusi ir kapsules. Dėl žarnyno sveikatos esu bandžiusi turbūt viską, ir žolelių arbatas, – niekas nepadėjo, kaip šis preparatas.

Iš tikrųjų, į šį projektą pradžioje žvelgiau gana skeptiškai. Tačiau po pirmųjų dviejų savaičių, kai viskas pasistūmėjo į priekį, ėmiau labai džiaugtis.

Fhlife World nuotr./Alytaus „ColonWell“ projekto finalistė Vaida
Fhlife World nuotr./Alytaus „ColonWell“ projekto finalistė Vaida

- Papasakokite, kaip jautėtės projekto pradžioje?

Pirmiausia pajaučiau, kad nebesinori saldumynų ir vakarinių užkandžiavimų, nors be to, rodos, jau nebemokėjau gyventi: man buvo būtina nuolat ką nors kramsnoti prie televizoriaus. Dabar tiesiog nebesinori, poreikis išnyko jau po poros dienų.

- Kaip preparatą sekėsi vartoti toliau? Kurie rezultatai Jus džiugino labiausiai?

Vėliau pagerėjo visa žarnyno sveikata, ėmiau reguliariai eiti į tualetą, pastebėjau svorio pokyčius. Pamačius, kad svarstyklėse mažėja skaičiukai, įgavau dar daugiau motyvacijos. Sakiau sau: Jau viskas pavyksta, nesustok! Per projekto mėnesį numečiau 5 kilogramus, o svoris dabar stabiliai laikosi.

Dabar jaučiuosi lengvesnė, žvalesnė. Rytais nejaučiu sunkumo ir ne taip greit pavargstu per dieną – jaučiu daugiau energijos.

- Ar turite planą, ką darysite, kad šie pasiekimai nebūtų vienkartiniai?

Žinau – jei viską apleisiu, ir svoris, ir žarnyno problemos gali grįžti. Tad stengsiuosi neapleisti savęs ir laikytis režimo, į dienos rutiną įtraukti dar daugiau judėjimo ir toliau vartoti preparatą.

Mano vyrui, kuris lygiagrečiai su manimi laikėsi mitybos ir projekto programos, taip pat pradėjo kristi svoris – numesti 6 kilogramai, pagerėjo ir miego kokybė. Vyras teigė, jog preparato vartojimo tikrai nemes – kartu sąžiningai vartosime ir toliau, norime rezultatų. Jeigu tai reikėtų daryti vienai, būtų sudėtingiau, pavyzdžiui, atsispirti prieš užkandžius vakarais... Tad vyro neoficialus dalyvavimas kartu su manimi – ir savotiškas palaikymas.

- Ar projekto metu nebuvo minčių mesti, pasiduoti?

- Minčių mesti nebuvo, – manau, kad gyvenime dar nebuvau taip užsispyrusi, kokia buvau projekto metu. Kai pamačiau rezultatus, pajutau didžiulę motyvaciją ir tikėjimą, kad man pavyks.

Be to, projekte vyko labai informatyvios paskaitos. Išgirdau daug naudingos informacijos, kurią panaudojus, rezultatai tapo geresni.

- Įdomu išgirsti, kokia Jūsų savijauta buvo prieš ir po dalyvavimo projekte?

- Mano savijauta pasikeitė visu 180 laipsnių. Prieš projektą – sunkumas, išsipūtimas, – jausdavausi kaip balionas. Visada pavargusi, apsunkusi, lydėdavo nuolatinis nuovargis: nesinorėdavo nei kažkur eiti, nei kažką daryti. Dabar – visai kitaip, atsikeli ir nori eiti, veikti, jėgų – daug.

- Ką pasakytumėte žmonėms, dar tik pradedantiems sveikatingumo kelionę?

- Manau, kad kiekvienas turėtų būtinai išbandyti „ColonWell“ ir nepasiduoti tol, kol nepamatys pokyčių. Pas mane pačią buvo įsisenijusi problema – rezultatų nepajutau iškart. Tačiau turėjau kantrybės, norėjau pamatyti, negi tikrai nieko nebus – o po dviejų savaičių viskas ėmė ir susitvarkė. Jei preparatas tinkamai vartojamas, rezultatai tikrai bus – anksčiau ar vėliau.

„ColonWell" - lietuviškas produktas, pagamintas tik iš natūralių medžiagų, kuris jau beveik dešimtmetį kuria sėkmės istorijas! Tai laiko ir vartotojų patikrintas produktas, kuris efektyviai sprendžia žarnyno problemas ir padeda žmonėms, norintiems numesti svorio.

Sužavėjo Vaidos pasiekti rezultatai? Susipažinkite ir su kitomis įkvepiančiomis vartotojų istorijomis www.colonwell.lt ar socialinėse paskyrose bei pradėkite
savo ilgalaikių pokyčių kelią sveikesnio gyvenimo būdo link.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius