Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Astrologės įžvalgos: kaip mus veiks Saulės užtemimas rugsėjo 1-ąją?

„Rugsėjo 1d. 12.03 val. mūsų laukia Saulės užtemimas Mergelės ženkle, kuris Lietuvoje nebus matomas. Stipriausiai ir fatališkiausiai užtemimas pasireiškia ten, kur jis yra matomas, tačiau jo įtaką vis tiek bus jaučiama, todėl svarbu yra iš anksto pasiruošti ir tinkamai praleisti šią neeilinę dieną“, – įspėja astrologė, dvasinio tobulėjimo centro „Sadhana“ įkūrėja bei vadovė Lana Kutkytė.
Saulės užtemimas.
Saulės užtemimas. / Fotolia nuotr.

Kodėl diena neeilinė? Žinoma, jog užtemimas nėra retas įvykis, tačiau tai didžiulės jėgos, galingos energijos sankaupos momentas. Kaip panaudojame šią sunkiai suvaldomą energiją, priklauso nuo mūsų sąmoningumo. Be tinkamo pasiruošimo ir susikaupimo, tokiu metu itin lengva pridaryti klaidų, kurios lydės jus net ir tolimoje ateityje. Saulės užtemimas visuomet sutampa su jaunaties diena, tad viskas, ką darome, jaučiame, galvojame užsitvirtina ir pradėda po truputį skleistis ateityje.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Astrologė Lana Kutkytė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Astrologė Lana Kutkytė

Šio užtemimo metu Saulė, Mėnulis, Merkurijus, Jupiteris bei karminis Mėnulio mazgas Rachu bus Mergelės ženkle, tad ryškiausi įvykiai formuosis per šio ženklo prizmę.

Žinoma, kiekvienam šis laikas atneš tik jiems asmeniškai skirtų pamokų, o kokios jos bus, galima sužinoti tik išnagrinėjus asmeninį horoskopą ir pamačius, kaip jis rezonuoja su dabar esančiu planetų išsidėstymu.

Visgi yra tam tikros temos ir tendencijos, kurios bendros mums visiems. Pagrindinės šio užtemimo užduotys:

  • Susilaikykite nuo bet kokių sponaniškų ir aktyvių veiksmų bei žodžių. Šiomis dienomis gali kilti didžiulis noras išsiaiškinti, sutvarkyti situacijas, kurios jus kankina, neleidžia ramiai jaustis, pajudėti pirmyn norima linkme. Galite aistringai priimti sprendimą – „eisiu ir tuoj pat užbaigsiu“, „dabar pat viską sutvarkysiu“, „pasakysiu viską, ką manau iš tikrųjų“, „įvesiu tvarką ir sustatysiu viską į savo vietas“ ir pan. Tai ir gali būti tos lemtingos klaidos, kurios gali pasibaigti visai ne taip, kaip planavote, ir tarsi sėklos užsitvirtins tam, kad ateityje užaugtų į dar didesnius nesusipratimus. Taigi, stebėkite, bet neskubėkite veikti.
  • Maksimaliai apribokite kontaktus ir bendraukite tik tuomet, kai tai yra išties būtina. Net jeigu patys būsite ramūs, nepulsite ir nekritikuosite aplinkinių, užimsite stebėtojo poziciją ir norėsite sąmoningai priimti šio laikotarpio pamokas – tai dar nereiškia, jog ir visi kiti darys tą patį. Svarbi, bet išties sunki užduotis yra gebėti bendrauti, tačiau nerezonuoti su kitu žmonių emocijų srautais. Įvykiai formuosis taip sparčiai ir nenuspėjamai, jog adekvačiai reaguoti ir nepridaryti klaidų bus sunkiau nei įprastai, kadangi gali nebuti laiko rezervo, kuris leistų susikaupti ir apgalvoti tolimesnius veiksmus ar žodžius.
  • Šis užtemimas skatins išsivaduoti iš vidinių bei išorinių priklausomybių. Vidinės priklausomybės – tai prisirišimai prie iliuzinių, kankinančių, gyvenimą griaunančių arba pernelyg ribojančių laisvę santykių, jausmų. Tai žalingi įpročiai, nesąmoningas noras būti aukos pozicijoje, baimė išeiti iš saugumo zonos ir tapti savarankiškam, nepriklausomam.

    Išorinės priklausomybės – tai kiti žmonės, kurie daro jums įtaką, vienaip ar kitaip jus valdo, tai jūsų atsakomybės, kurių negalite nusikratyti, tai pareigos, kurios sunkiai išvengiamos. Visi šie dalykai užtemimo metu primins apie save bei skatins suvokti būtinus pokyčius, prisiimti atsakomybę. Galite pajusti tarsi stumtelėjimą, paskatinimą spręsti panašias situacijas. Įsiklausykite, suvokite ir suplanuokite veiksmus, tačiau veikti dar neskubėkite.
  • Pats metas atskirti iliuzijas nuo tikrovės. Dabar įvairios „rožinės svajonės“ gali griūti su trenksmu ir skausmingai šokiruoti. Galite pagaliau aiškiai pamatyti, jog kai kurie dalykai, apie kuriuos taip ilgai svajojote, yra tik tuščias laiko ir energijos švaistymas. Viena vertus, tai gali būti skausmingas išgyvenimas, kita vertus, tai išvaduos jus nuo tuščių iliuzijų, kurios buvo tik nereikalingas bagažas jūsų kelyje.
  • Tiems, kurie turi vaikų, svarbu prisiminti, jog tai, kaip jaučiamės ir ką veikiame šiuo metu, užsitvirtina ir stipriai įsigalioja mūsų gyvenime. Todėl lydėdami vaikus į Rugsėjo 1-osios švente, neskubinkite, nekritikuokite jų ir nesikabinėkite prie jų šios dienos klaidų, nereikšmingų smulkmenų. Pasaugokite juos ir nesukelkite streso, kuris galėtų lydėti ir nuolat pasikartoti ateityje. Atvirkščiai, paskatinkite juos pasitikėti savimi, tapti savarankiškais, leiskite suprasti, kad jų žodis yra svarbus, kad šiandien yra jų šventė ir naujo etapo pradžia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius