-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Astrotarologė Lana Kutkytė pataria (spalio 12 d.)

Portalo Ji24.lt redakcija sulaukia gausybės skaitytojų laiškų su prašymais nusakyti ateitį, išnagrinėti susidariusią gyvenimišką situaciją, padėti susigaudyti meilės reikaluose ar patarti dėl karjeros. Į įdomiausius atrinktus laiškus atsako astrotarologė Lana Kutkytė.
Kelias
Kelias / „Shuterstock“ nuotr.

Klausimas

Laba diena, Lana, esu gimusi 197X XX XX apie 23.00 val. Ištekėjau jauna, ne dėl to, kad būtumėme labai stipriai įsimylėję, o turbūt dėl taip vadinamo azarto. Kaip ir buvo galima tikėtis, mūsų santuoka nutrūko po dvejų metų. Nuo to laiko neturėjau rimtų santykių su jausmais, meile, būdavo tik lengvas susižavėjimas, kuris peraugdavo net ir į neapykantą. Per savo gyvenimą nesusilaukiau vaikų, kurių labai norėjau, taip ir neteko pajausti to meilės jausmo. Šiuo metu šalia manęs yra vyras, gimęs 197X XX XX, bet jaučiu, kad ir šitas skirtas ne man. Pykstamės dėl daugelio dalykų: namų tvarkymo, mano mamos, sesers – aš jas prižiūriu.

Prirašiau daug, gal ir padrikai, bet labai prašau padėkite man, noriu sužinoti, ar sulauksiu savo laimingo gyvenimo neatsisakydama mamos ir sesers. Ar pavyks susilaukti vaikų ir laimingai ištekėti? Ar šis vyras man tinka?

Atsakymas

Jei šie santykiai ir pasibaigs – tai dėl jūsų nenoro keistis ir prisitaikyti prie partnerio. Tai nereiškia, kad turite paklusniai vykdyti jo nurodymus, tiesiog išmokite būti lankstesnė santykiuose ir apskritai gyvenime. Ar tikrai esate įsitikinusi, jog šis vyras tiesiog ima ir užsipuola jus su priekaištais visai be reikalo? O gal jau metas keisti savo gyvenimo būdą? Su šiuo žmogumi yra šansas susikurti rimtesnius ir ilgalaikius santykius, tačiau jūs pati to bijote. Bijote, kad ir vėl nepavyks, panikuojate ir rimtai griaunate sau laimę. Sutikti kitą vyrą nebus paprasta. Tikrai labai nenoriu jūsų „užprogramuoti“, tačiau žiūrint į ateitį dėl vaiko – artimiausiu metu jo nenusimato.


Klausimas

Gimiau 195X XX XX, o mano vyras 195X XX XX. Gegužę sukako 35-eri metai kaip mes kartu. Tarp mūsų niekada nebuvo didelės meilės ir supratimo, bet per pastarąjį dešimtmetį padėtis tapo išvis sudėtinga. Mes skirtingi žmonės. Bendros kalbos visai nerandame, gal dėl to, kad važinėju į užsienį dirbti, o jis lieka vienas arba ne... Mūsų visi vaikai gyvena užsienyje, todėl ir aš vis dažniau susimąstau – gal man išvažiuoti gyventi arčiau jų? Ar tikslinga mums ir toliau gyventi tokį nepilnavertį gyvenimą su sutuoktiniu? Matau, kad gyvenimas jau nemielas abiems, kivirčai ir barniai tapo mūsų kasdienybe ir vis labiau tolstam vienas nuo kito. Mus sieja tik bendri vaikai ir namas.

Atsakymas

Jei išvyksite gyventi pas vaikus į užsienį, ten nuolatinį darbą tikrai turėsite. Jis nebus labai įdomus ar įkvėpiantis, tačiau jūs puikiai žinosite, kaip reikia jį atlikti. Nors, tiesą sakant, jokios ypatingos laimės jūs ten nesurasite ir po kiek laiko vis tiek grįšite atgal. Gyvendama savo namuose jūs turėsite daugiau gyvenimo aiškumo, stabilumo, tvirto pagrindo po kojomis. Ateityje situacija su vyru nepablogės, tačiau ir geresnė netaps. Sakėte, jog esate skirtingi, tačiau iš tikrųjų turite daug daugiau panašumų nei manote. Tačiau tai labiau erzina, o ne padeda jūsų santykiams.


Klausimas

Esu gimusi 199X XX XX, apie 07.50 val. Šeduvos r. Viešvielių kaime. Nutiko taip, kad nežinau, ko griebtis gyvenime. Po mokyklos baigimo (ją baigiau 2012 metais) pakeičiau kelis universitetus, o dabar iš viso nestudijuoju. Iš pradžių buvau įstojusi į Klaipėdos universitetą – lietuvių kalbos filologiją ir režisūrą, bet tai netiko, po to įstojau į Vytauto Didžiojo universitetą – religijos pedagogiką, bet ir tai netiko, o atrodo, kad tokias specialybes renkuosi tik todėl, kad man pačiai tai įdomu.

Su finansais taip pat nesiseka, dažnai neapgalvotai prisiimu paskolų ir tada pykstuosi su mama, darbą sunkiai randu. Šiuo metu esu ne Lietuvoje, o Airijoje, tikiuosi, kad čia pasiseks man ir rasiu kažkokį darbelį, kad galėčiau už viską atsigriebti. Labai daug keliauju, dievinu keliones, stengiuosi tobulėti dvasiškai, tačiau šiuo metu esu atsitraukusi nuo krikščionybės, kažkas mane stabdo. Esu linkusi į mistiką, magiją. 2013 metais mirė tėtis, deja, ir jo laidotuvėse būti neteko, nes tuo metu buvau išvykusi savanoriauti į Slovėniją ir ten dirbau fotografijos srityje, atrodo, šis darbas man mielas širdžiai ir norėčiau studijuoti fotografiją, bet yra didelis klausimas. Kas vyksta mano gyvenime ir kodėl negaliu tinkamai pasirinkti profesijos? Menai, muzika ir fotografija traukia labiausiai, taip pat turizmas ir pedagogika, tačiau esu pasimetusi, nežinau, ką rinktis, kur studijuoti. Norėčiau mokytis ne Lietuvoje, o Anglijoje arba Airijoje. Taip pat domiuosi Rytų Azijos šalimis, gal mano ateitis susieta su jomis?  Gal galite patarti, kaip susitvarkyti gyvenimą ir kokiose srityse man tiktų dirbti? 

Atsakymas

Jums tiesiog būtina įgyti aukštąjį išsilavinimą.  Geriausiai sekasi dirbti tuos darbus, kuriais tuo metu domitės, tačiau šiame gyvenime svarbu gilinti profesines žinias vienoje sferoje, o ne bėgioti nuo vieno dalyko (ar šalies) prie kito.  Muzika ir menai jums tikrai netinka – tai tik tuščios svajonės. Pripažinimo poreikis, tiesiog milžiniškas, o valios sunkiai dirbti nėra daug. Jei tikrai linkite sau laimės, tuomet rinkitės praktiškas, žemiškas profesijas. Pedagogika yra puikus pasirinkimas – būtumėte puiki mokytoja. Taip pat tinka darbas žiniasklaidoje, prekyboje, buhalterijoje, sveikatos sferoje. Tik suvokite, jog negalite aprėpti visko, teks pasirinkti kažką konkretaus ir geriau kuo greičiau. Nepastovumas ir nenoras sunkiai dirbti yra jūsų sėkmės priešai.

Polinkis į mistiką ir magiją nebūtinai veda tikrojo dvasinio tobulėjimo link, jūsų atveju, tai gimdo tam tikras iliuzijas. Štai kodėl jums būtina ieškoti dvasinio mokytojo ir mokymo, kuris yra dar ir racionalus, moksliškas. Šiame gyvenime jums tikrai atsivers tokios galimybės. Tinka  joga, astrologija, numerologija, fengšui ar aromaterapija. Taip pat kuo mažiau tamsios ir juodos spalvos aprangoje ir kuo mažiau žiaurių kovinių ar ypač siaubo filmų, o jus tai gali ypač traukti. 

Jei žmonės galėtų nors minutei pajusti, kokios siaubingai šlykščios vibracijos sklinda (tiesiai iš ekrano jums) žiūrint tokius filmus, kas tuo metu vyksta energijų lygyje ir kaip šis beprasmis dalykas žaloja biolauką – jie vengtų to lyg bjaurios užkrečiamos ligos. Trumpai tariant – kuo mažiau tamsos ir kuo daugiau šviesos.


Klausimas

Paskutiniu metu jaučiuosi visiškai pasimetusi, toks jausmas, jog man savo kelio užčiuopti nebepadeda nei ženklai, nei mano pačios intuicija, labai tikiuosi pagalbos iš Jūsų.

Prieš metus baigiau studijas (teisė), tačiau dar besimokydama pajutau, jog nenoriu dirbti su šia sritimi susijusio darbo, jog ši sritis populiariai sakant „ne man“. Šiuo metu jaučiu siaubingą krizę ir nepasitenkinimą savimi būtent dėl nesugebėjimo realizuoti savęs, atrasti save per mėgstamą veiklą, to ir labai noriu, ir kartu labai bijau kažką naujo pradėti. Taigi mano klausimas būtų susijęs su tuo, ką būtų naudingiau pasirinkti: toliau mokytis (tik kitą sritį) ar vistik imtis darbo, galbūt netgi kurti kažkokią savo organizaciją? Lietuvoje ar verčiau užsienyje?

Mano duomenys: 198X XX XX, gim. laikas 20.40 val., Vilnius.

Atsakymas

Tiksliai pamenu, kad jau kažkada klausėte manęs apie sau tinkamiausią profesiją ir aš jums tikrai atsakiau. Taip pat pakomentavau ir apie užsienį. Jei mano atsakymo nematėte, tuomet paieškokite archyvuose (kovas, balandis), kadangi ši informacija nepasikeitė. Karjera, susijusi su teise, jums iš tikro nėra pati tinkamiausia. Kad ir ką gyvenime rinksitės dirbti – susidursite su  nuolatinėmis abejonėmis dėl savo pasirinkimo. Tai glūdi jūsų prigimtyje, tačiau su tuo galima išmokti susitvarkyti.

Kartais jūs aiškiai suvokiate, ką norite gyvenime veikti, kartais – abejojate. Ir taip nuolatos. Realizuoti bei stabilizuoti save jums gali padėti sąmoningas kvėpavimas ar kitos veiksmingos, jus traukiančios technikos. Taip padėsite pati sau atrasti savo tikrąjį kelią, nes kažin ar kokios nors teorijos čia būtų veiksmingos.


Klausimas

Prieš trejus metus sutikau žmogų, atrodė, kad jis tas, kurio gyvenime man ir reikėjo, tačiau prieš metus nutraukėme visą bendravimą. Visai neseniai jis vėl mane susirado. Dabartinis bendravimas, žinoma, neprimena to, kas buvo, kai susitinkam – viskas gerai, tačiau, kai išsiskiriame elgiamės lyg nepažinotume viens kito, jokio bendravimo. Ar tas žmogus yra tik prašalaitis mano gyvenime, kodėl jis vis „painiojasi“ man po kojom, o gal tai visgi tas žmogus, su kurio ir keliausiu per gyvenimą, tačiau iš pradžių reikia daug visokių kliūčių įveikti? Mano gimimo data 198X XX XX 22.55 val., jis gimęs 198X XX XX, jei neklystu apie 2 val. nakties. Kaip man elgtis toliau? Uždaryti duris į šio žmogaus pusę ar...? Esu labai pasimetusi. Dėkoju už įžvalgas iš jūsų pusės.

Atsakymas

Jumyse yra du prieštaringi polinkiai: noras būti laimingai ir noras kankintis dėl meilės. Žinoma, kad turint tiek „skorpioniškumo“, norisi patirti aistringas, kartais kankinančias emocijas, jaudulį. Kaip alternatyvą tokiems vidiniams poreikiams, siūlau verčiau užsiimti verslu, aktyviai sportuoti (jums tai būtina) arba dalyvauti kokiose nors varžybose, kad galetumėte „išsikrauti“. Galbūt taip neliks laiko bei noro dar papildomai save kankinti ir prisidaryti sau problemų. Taip pat labai siūlau dirbti ties meilės ir pagarbos sau įgijimu.

Tai, jog jums dažnai nepavyksta aiškiai susišnekėti su šiuo žmogumi, yra šiuo atveju gana normalu, juk esate tikrai skirtingi. Vis dėlto iš šio vyro galite daug išmokti. Jo buvimas šalia moko reikalingų jums sąvybių, verčia tobulėti, todėl šis žmogus nėra tiesiog prašalaitis. Kai išmoksite ko reikia, tuomet jis savaime dings iš jūsų gyvenimo. Jei jums smalsu sužinoti, ar įmanoma jūsų bendra ateitis, tuomet atsakymas būtų toks – artimoje ateityje rimtų santykių su šiuo žmogumi tikėtis neverta.


Klausimas

Draugaujame su vaikinu dvejus metus, ruošiamės kartu apsigyventi bei vis dažniau kalbamės apie šeimą. Labai noriu šeimyninio gyvenimo, vaikų, ar mums pavyks tapti vis harmoningesne pora bei šeima? Ar man pagaliau pasisekė asmeniniame gyvenime ir kada palankus metas keltis į savo būstą? Klausiu, nes iki tol rimtų santykių nebuvo, o ir dabar karts nuo karto vis abejonės užplūsta, be to esu idealistė, vis man kas negerai. Mūsų santykiai tikrai gražūs, nors ir pasipykstam kartais.

Gimiau Pakruojyje 198X XX XX, 21.30 val., jis – 198X XX XX, 03.00 val. Vilniuje.

Atsakymas

Nors ir dabar jau rašote, kad kartais pasipykstate, tačiau su laiku taip bus vis dažniau. Tai galima ištaisyti jei yra noro, jei savo santykių laimės formulės ieškosite kartu ir koreguosite savo stiprius charakterius. Jūsų draugas yra gana valdingas, mėgsta dėmesį, mėgsta vadovauti – dažniau prie to prisitaikykite. Jūs esate iš prigimties karštakošė, todėl pasistenkite kuo mažiau drumsti santykius konfliktais ir kraštutinumais.

Harmoningai sutarti jums yra įmanoma, nors ir su sunkumais. Po kiek laiko pati pastebėsite, kad vis kyla įvairių problemų dėl materialių dalykų, todėl finansiškai siekite būti visiškai nepriklausoma nuo savo antrosios pusės, visuomet užsidirbkite sau pati. Geriausias laikas persikraustyti būtų ne šiais, o kitais metais, nuo sausio mėnesio. Jei tikrai būtina kraustytis šiais metais, tuomet geriausias jums laikas būtų lapkričio 10–20 dienomis.


Portalo Ji24.lt skaitytojoms pataria astrotarologė Lana Kutkytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius