Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsargiai, vampyras! Kaip apsisaugoti nuo žmonių, vagiančių jūsų gyvybinę energiją

Kiekvieną dieną mes susiduriame su žmonėmis, kurie gal tiesiogiai nekiša rankų mums į kišenes, tačiau kėsinasi į tai, ko už jokius pinigus nenupirksi. Iš mūsų nuolat vagia gyvybinę energiją ir, deja, mūsų niekas nemoko, kaip nuo to apsisaugoti.
Siluetas tolumoje
Siluetas tolumoje / Shutterstock nuotr.

Tinklapis mistika.xyz pateikia situacijas, kai tai nutinka, apibūdina žmones, kurie vagia jūsų energiją ir, žinoma, pateikia patarimus, kaip nuo jų apsisaugoti.

Tu – man, aš – tau

Niekam ne paslaptis, kad žmogus – ne tik fizinis kūnas, bet ir energijų visuma, kai kurios iš šių energijų mokslininkams žinomos jau seniai, pavyzdžiui, elektrinis smegenų spinduliavimas, bioenergija ir bioplazma.

Bioenergetikai tvirtina, kad žmonės nuolat keičiasi energija, netgi kai miega ar tyli. Energinio lauko sąveiką su svetimu mes jaučiame nesąmoningai – reaguojame staiga pasikeitusia nuotaika ar net fizine būkle. Jeigu jums su žmogum lengva ir malonu, jeigu yra „apie ką“ patylėti, jūs vienas kitą „maitinate“ ir iš to laimite abudu. Tačiau jeigu jaučiate susierzinimą, staigų jėgų netekimą, nerimą ar net netikėtą skausmą, vadinasi, šalia jūsų yra energijos rijikas.

Bioenergija mums reikalinga kaip kraujas ar limfa. Tačiau kartais jos katastrofiškai trūksta. Tokio trūkumo priežasčių gali būti keletas: sunki liga, senatvė, stiprus nuovargis. Tačiau niekas taip neišsekina žmonių, kaip neigiamos emocijos: susierzinimas, pyktis, gobšumas, įniršis, kaltės jausmas, pavydas. Būtent šie jausmai padaro „skyles“ mūsų energiniame lauke ir būtent per jas „išteka“ mūsų energija. Praradus daug energijos, žmonės ima ieškoti būdų, kaip atstatyti atsargas.

Savanoriška pagalba vampyrui

Atkreipkite dėmesį, kaip gali išvarginti paprasčiausia rytinė kelionė autobusu. Dešimtys agresyvių ir iškankintų keleivių, stovinčių šalia jūsų, tik ir laukia, ant ko galėtų išlieti susierzinimą ir iš ko „perimtų“ jiems taip trūkstamą energiją. Kuo labiau jūs esate paveikti bendros tvyrančios nuotaikos, tuo labiau rizikuojate būti „apvalgyti“.

Ramių ir džiaugsmingai nusiteikusių žmonių biolaukas stabilus ir primena auksinį kiaušinį, pramušti tokių žmonių „lukštą“ yra labai sunku. Alkanas „vampyras“ turi tikslą tą lukštą pramušti ar bent padaryti jame įtrūkimą, todėl jis stengiasi potencialią auką išvesti iš pusiausvyros. Receptas paprastas: jus bandys supykdyti. Kai tik supyksite, išliesite emocijas, o kartu su jomis – ir didelę dalį savo energijos.

Dar vienas būdas gauti jūsų energijos – per išgąstį. Baimė formuoja „skyles“ žmogaus auroje. Energinis apsirijėlis per jas patenka ir puotauja.

Jeigu jaučiate susierzinimą, staigų jėgų netekimą, nerimą ar net netikėtą skausmą, vadinasi, šalia jūsų yra energijos rijikas.

Kaip dažnai mes, vaizdžiai sakant, savanoriškai gulamės ant aukojimo stalo. „Išskyrus tave, neturiu su kuo pasikalbėti“, „Aš tokia nelaiminga“ – kas iš mūsų, matydami draugės ašaras, neskuba jos guosti?

Ir štai jau jūs atsivėrėte ir energija teka iš jūsų kaip iš suskilusio indo. Po tokių pokalbių visuomet jaučiame stiprų nuovargį ir abejingumą viskam.

Vienok vampyrų galite rasti ir ypač artimoje aplinkoje. Jeigu pasiduodate, kai skamba kaltinimai, kad esate bloga motina ar dukra, prarandate jėgas saviplakai. Tai atveria kelią vampyrui – giminaičiui.

Niekas iš artimųjų nekelia sau tokio tikslo – atimti iš jūsų kuo daugiau energijos ir jums pakenkti. Tai vyksta pasąmoniame lygyje. Teigiamas bendro gyvenimo aspektas tas, kad šeima automatiškai „pamaitins“ jus, kai tik iškils poreikis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaip apsiginti nuo manipuliuotojų ir energinių vampyrų

Barniai namuose

Koks bebūtų harmoningas poros energinis balansas, nuo netikėtų permušimų neapsaugotas niekas. Susijaudinusios žmonos jaučia, kad su vyru kažkas ne taip, bet kas ne taip, suprasti negali. Dažniausiai, kai vyras ima mažiau atiduoti asmeninės energijos abipusiems santykiams, moteris diagnozuoja – nebemyli.

Neskubėkite skambinti pavojaus varpais ir reikšti pretenzijų. Pagalvokite, su kuo gali būti susiję šie pokyčiai: gal vyras labiau pavargsta darbe, gal pradeda sirgti, gal bėdos su giminaičiais ar kažkokie sunkumai darbe. Labai dažnai vyrui tiesiog reikia poilsio, psichologinio komforto ar pabūti vienam. Padėkite jam.

Skandalas – tai garantuotas būdas išpumpuoti iš žmogaus energijos likučius. Tuštuma, kuri jaučiama po barnių, susijusi ne su gausybe skaudžių žodžių, kuriuos tenka išgirsti, o dėl to, kad daug jėgų buvo atiduota žmogui, kuris barėsi, rėkė. Jeigu jūs esate tas nuolatinis skandalų iniciatorius, drąsiai galima sakyti, kad tokiu būdu maitinatės savo vyro, sūnaus, tėvo energijomis.

Dažnoje šeimoje konfliktai tampa įprastu reiškiniu, nes sutuoktiniai nežino, kaip teisingai keistis energija.

Kaip vampyrai veikia vaikus?

Jeigu jūs esate tas nuolatinis skandalų iniciatorius, drąsiai galima sakyti, kad tokiu būdu maitinatės savo vyro, sūnaus, tėvo energijomis.

Atskira rizikos grupė yra vaikai nuo 3 iki 4 metų; jie turi silpną energinę apsaugą, todėl yra labai priklausomi nuo tėvų nuotaikos. Tiesa, savo energinį balansą jie sugeba atkurti greičiau nei suaugusieji. Vaikams ir paaugliams nerekomenduojama itin daug laiko leisti su vyresnio amžiaus žmonėmis, nes dauguma senjorų jaučia energijos stygių ir nejučia traukia ją iš ten, iš kur ją lengviausia gauti.

Jeigu vaikas dėl nesuprantamų priežasčių tapo labiau kaprizingas, ima silpti, išbalęs – priežastis to yra jūsų artimoje aplinkoje esantis vampyras.

Seksas gydo

Kad netaptumėte nei energijos vagimi, nei auka, reikia stebėti savo energinį potencialą: reguliariai jį atkurti, kontroliuoti emocijas, rūpintis, kad nuolat patirtumėte nors nedidelius, bet teigiamus įspūdžius.

Išlaikyti tinkamą energetinį balansą galima keliais būdais. Pavyzdžiui, relaksuojant, medituojant, užsiimant joga. Malda ir kiti pasinėrimo į save būdai ar kreipimasis į aukščiausias jėgas – labai stipriai veikiantys metodai. Priminsime, kad ir seksas yra vienas iš seniausių būdų apsikeisti energija – jin ir jan energijų susiliejimas sukuria visiškai naują esybę, kuri yra laiminga, nieko neieško, nieko nesiekia ir yra palaimoje.

Paradoksaliai skamba, tačiau suteikti energijos gali ir fiziniai krūviai (bėgimas, plaukimas, treniruokliai). Svarbiausiai, nepersistengti. Esant galimybei vaikščiokite basomis po žolę, stebėkite ugnį ar tekantį vandenį, dažniau vykite į gamtą. Bendravimas su medžiais ir gėlėmis atkuria jūsų dvasinę pusiausvyrą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Manipuliacijos pinklės: ženklai, kad kiti sprendžia savo problemas jūsų sąskaita

Futbolas, pirtis ir... gėlės

Senas, patikrintas būdas atkurti energijos trūkumą – įsigyti gyvūną ar papuošti namus gėlėmis. Bet kurie augalai (išskyrus lijanas, orchidėjas ir „pelkių“ augalus) ir naminiai augintiniai ne tik džiugina akį, bet ir gydo sielą.

Nedingsta ir energija, kuri įdedama į bendravimą su draugais. Bendraminčių laukas dirba vienu ritmu, raminant ir papildant vienas kitą. O tai reiškia, kad pasisėdėjimas su draugėmis naudingas jūsų sveikatai lygiai taip pat, kaip jūsų vyrui – futbolas ir pirtis.

Nepamirškite mažų, mielų pomėgių ar sukurkite asmeninį kamputį namuose, kuris būtų pripildytas tik jūsų energijos, tegul tai bus viso labo mielas ir patogus fotelis.

Ginkitės kad ir špygomis

Atiduodami savo meilę nieko neprarandate, nes atiduodantis meilę gauna jos šimteriopai daugiau.

Ką daryti, jeigu jau tapote atakos objektu ir išalkęs vampyras kaukši dantimis jums prieš nosį? Pirmiausia, pabandykite sukurti tarp jūsų barjerą. Tinka kėdė, tvora, šuo ant pavadėlio. Atstumą tarp jūsų galima didinti, jeigu jaučiate, kad jis neatstoja.

Jeigu nėra galimybių kažkuo fiziškai atsiriboti ar palaikyti didesnį atstumą, tuomet tiks ir rankų sukryžiavimas ant krūtinės ar kojų sukryžiavimas, senas močiučių metodas – rodyti už nugaros špygą. Šie metodai tikrai veikia.

Jeigu nėra jokių galimybių sustabdyti energijos nutekėjimą (pavyzdžiui, serga tėvai ar vaikas susiduria su sunkumais), padarykite šį procesą sąmoningu. Mintyse siųskite mylimiems žmonėms ne susierzinimą, o meilę. Galvokite apie tėvus, vaiką ar piktą vyrą ir mintyse kartokite: „Aš tave myliu ir linkiu viso ko geriausio“. Burbėjimas nurims, pyktis sumažės. Atiduodami savo meilę nieko neprarandate, nes atiduodantis meilę gauna jos šimteriopai daugiau.

Beje, pasak bioenergetikų, mūsų trūkumai – tai neįprasti rutuliukai ir kabliukai, už kurių vampyrai gali sučiupti ir traukti energiją. O jeigu nėra už ko užsikabinti – neužsikabins. Tad jei būsite geri, mieli, širdingi, užtikrintai apsaugosite save nuo energijos vagysčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius