Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Gomurio švelnumui – vištiena grietinėlės padaže

Prie sezoninių daržovių lėkštės dienos pietums ar vakarienei nesugalvosi nieko gardesnio nei vištiena grietinėlės padaže.
Kepta vištos krūtinėlė grietinėlės padaže
Kepta vištos krūtinėlė grietinėlės padaže / Vida Press nuotr.

Gardu, sotu ir labai greitai paruošiama. Pamėginkite pagaminti pagal šį skaitytojos Ingos receptą sau ar laukdami svečių.

Atrodytų taip paprasta, o gardu, kaip iš restoraninio meniu.

Ingredientai:

1 šaukštas alyvuogių aliejaus

1 šaukštelį kario prieskonių

1 „Maggi“ ruošinys vištienai su grietinėlės ir žolelių padažu

4 vnt. vištienos krūtinėlės

3 šaukštai grietinėlės

1 šaukštą alyvuogių aliejaus

druskos, pipirų (pagal skonį)

bazilikų.

Gamyba:

Įkaitinkite šaukštą aliejaus ir sudėkite vištienos krūtinėles. Kepkite, kol vištiena suminkštės. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Tada supilkite grietinėlėje išmaišytą „Maggi“ ruošinį vištienai su žolelių padažu, taip pat pagal skonį nepagailėkite ir šalto vandens. Maišykite tol, kol pradės tirštėti.

Pagal skonį įberkite smulkintų šviežių bazilikų.

Patiekite su ryžiais arba daržovių salotomis.

Suskubkite ir Jūs sudalyvauti „Maggi“ konkurse su savo mėgstamu receptu.

Lauksime garuojančių ir kvepiančių jūsų patiekalų receptų nuotraukų el. paštu konkursai@15min.lt, o projekto partneris „Maggi“ išrinks tris laimėtojus ir apdovanos juos maloniais prizais – „Maggi“ produktų rinkiniais.

Jūsų laiškų laukiame iki spalio 25 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius