Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką pusryčiai sako apie jūsų asmenybę

Visi puikiai žinome, kad pusryčiai – svarbiausias dienos maistas. Taigi, galime teigti, kad tai kartu ir svarbiausias jūsų dienos sprendimas. Ką renkatės pusryčiams?
Pora valgo pusryčius
Pora valgo pusryčius / „Fotolia“ nuotr.

Vakarykštės picos gabalėlį ar sveikų dribsnių košę? Štai ką jūsų valgomi pusryčiai sako apie jūsų asmenybę:

Avižiniai dribsniai

Flickr.com/Avižinius dribsnius galite pasiruošti iš vakaro
Flickr.com/Avižinius dribsnius galite pasiruošti iš vakaro

Jei pusryčiams renkatės dribsnius, jūs tvirtai stovite ant žemės ir puikiai tvarkote savo gyvenimą. O gal tiesiog mėgstate atsikelti anksčiau tam, kad galėtumėte pasiruošti šlapios, gličios ir kartono skonį primenančios košės? Ir skonio pagerinti tikriausiai nepavyks, nesvarbu, kiek braškių beįpjaustytumėte.

Avokadas ir skrudinta duona

Shutterstock nuotr./Dietiniai vegetariški sumuštiniai
Shutterstock nuotr./Dietiniai vegetariški sumuštiniai

Stengiatės neatsilikti nuo mados ir garantuotai dievinate lėtus sekmadienio rytus bei vėlyvus pusryčius. Tikriausiai turite daug pinigų savo sąskaitoje ir mėgstate išlaidauti. O gal esate turtingų tėvų vaikas, už kurį apmokamos visos sąskaitos? Todėl galite sau leisti niekur neskubėti ir mėgautis gyvenimu.

Sausi pusryčiai

Jei renkatės saldžius dribsnius ir dar valgote juos tiesiai iš dėžutės be pieno ir net be šaukšto, gal jūs tiesiog norite jaustis amžinai jauni? Gal jums patinka tie spalvoti traškūs dribsniai ir nedidelės užduotys ant dėžutės nugarėlės? Matyt, ir draugai jums sako, kad esate mažvaikis, tačiau jūs mokate atsikirsti ir nelabai kreipiate dėmesį į tai, kas ką galvoja.

Belgiški vafliai

Astos Černės nuotr./Belgiški vafliai
Astos Černės nuotr./Belgiški vafliai

Jei su užsidegimu puolate valgyti saldžius, šokoladu aplietus blynus ar vaflius, tuomet tikriausiai esate tokia pat saldi asmenybė kaip ir jūsų pusryčiai. O gal net ir tokie pat putlūs?

Mylite save, tačiau nesate per dideli egoistai. Tiesiog jaučiatės gerai savame kailyje. Retai kada teisiate kitus ir žmonės tai vertina, todėl ir jūsų netraukia per dantį. Net jeigu ir po vakarienės kemšate blynus su ledais ir klevų sirupu.

Pusryčiai greito maisto restorane

Jei pusryčiaujate būtent tokio tipo kavinėje ar restorane, greičiausiai turite kokių nors sunkumų ar problemų gyvenime. Jei užsisakote dvigubą mėsainį ir gazuotų gėrimų, galbūt ta problema – jūsų svoris?

O gal norite sutaupyti pinigų ir kavos išgerti einate kitur? Reiškia, jog turite ir finansinių problemų. O gal išvis neturite namų, kad galėtumėte ten papusryčiauti?

Taip pat skaitykite: Blogiausios pusryčių idėjos

Bandelės ir spurgos

Dar prieš jums ateinant  į kepyklėlę, gavote nurodymus iš šeimos ar kolegų, ką nupirkti šįkart. Galbūt šaipotės iš žmonių, kurie užsisakinėja paprastas bandeles, nes jūs renkatės daug skanesnes su nuostabiu įdaru. O gal pakeliui jums paskambina mama ir paklausia, ar laimingai nuvykote į krautuvėlę? Tada tikrai esate mamyčiukas.

Šoninė, kiaušinis ir sumuštinis su sūriu

Astos Černės nuotr./Angliški pusryčiai
Astos Černės nuotr./Angliški pusryčiai

Tai pati populiariausia pusryčių kombinacija, paplitusi daugelyje šalių. Žinote, jog esate nuostabus, todėl lepinate save gardžiais ir sočiais pusryčiais. Jums visiškai nesvarbu, kiek tokiuose pusryčiuose yra kalorijų. Galbūt jums nėra svarbūs ir daugelis kitų dalykų gyvenime?

Taip pat skaitykite: Vėlyvieji pusryčiai: 16 omleto receptų

Galite pavėluoti į darbą 20 minučių ir rankoje neštis rudą popierinį maišelį, kuriame jūsų lauks gardūs pietūs iš greito maisto restorano. Galite žiaumoti maistą ir nesvarbu, kad jus girdės visi aplinkui.

Kava ir cigaretės

Dar vienas itin populiarus derinys, kuris ypač paplitęs tarp tų, kurie nusprendė drastiškai sumažinti suvartojamų kalorijų kiekį. Tikriausiai nesijaudinate dėl tokių mitybos įpročių ir tiesiog nesate žmogus, kuris mėgautųsi valgymu.

Kitiems žmonėms gali pasirodyti, jog esate per daug užsiėmę ar nervingi. Dažniausias jūsų pasiteisinimas – pamiršote papusryčiauti ar neturėjote tam laiko.

Graikiškas jogurtas

Renkatės paprastą ir maistingą graikišką jogurtą, o ne sluoksniuotą desertą su braškėmis, dribsniais ir ledais ar grietinėle? Vadinasi, domitės sveika gyvensena ir mityba.

Greičiausiai renkatės tokį jogurtą, kuriame yra kuo mažiau cukraus, riebalų ir kuo daugiau baltymų? Tai gali reikšti tik viena – ruošiatės vasarai ir bikinio sezonui!

Kiaušiniai ir skrudinta duona

Shutterstock nuotr./Kepti kiaušiniai
Shutterstock nuotr./Kepti kiaušiniai

Du kepti kiaušiniai, pora riekelių skrudintos duonos su sviestu ir stiklinė šviežių apelsinų sulčių – tobuli jūsų pusryčiai? Tikriausiai esate pastovus žmogus, nemėgstate didelių permainų ir nenorite per daug išsiskirti iš kitų.

Galbūt dar ir kas antrą dieną einate į sporto klubą? Tikriausiai esate ir vienas iš tų žmonių, kurie fotografuoja savo tobulų pusryčių kompozicijas ir deda nuotraukas į socialinius tinklus.

Pyragėliai

Tikriausiai jums patinka prabanga ir subtilumas, galbūt mėgstate dailiai rengtis ir turite gerą skonį?

Todėl jums patinka ir nedideli ar vieno kąsnio pyragėliai prie kavos. Kapučino puodelis vienoje rankoje, prancūziškas ragelis ar pyragėlis kitoje – žingsniuojate gatve pasitikėdami savimi ir žinote, kad atrodote puikiai.

Sultys

Fotolia nuotr./Morkų sultys
Fotolia nuotr./Morkų sultys

Matyt, einate iš proto dėl sporto? Galbūt visą dieną esate alkani, nešiojatės sportinį krepšį ir sakote visiems, kad pusryčiams gėrėte sultis. Dievinate organizmo detoksikaciją, jogą ir net liekninamuosius papildus.

Manote, tai jums duos daug energijos ir sugrąžins jaunystę, ar ne? Galbūt nuliūsite, bet tikėtina, jog jūs esate žmogus, švaistantis pinigus beverčiams dalykams.

Javainių batonėlis

Žinote, jog pusryčiai yra svarbiausias dienos maistas ir kad turite pavalgyti, tačiau tai nebūtinai turi būti labai skanus ir vertingas maistas. Galbūt nesijaučiate saugiai, nes javainių batonėlį valgote paslapčiomis, keliaudami į darbą mašina ar autobusu.

O gal tiesiog darote dalykus, kurie patenkintų minimalius organizmo poreikius? Javainių batonėlis, kaip ir jūsų gyvenimas – ne pilnavertis, bet pakenčiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius