Dabar populiaru
15min be reklamos
Publikuota: 2021 kovo 27d. 12:59

„Karantino kuchnia“: kepenėlės balzaminiame padaže – nieko nekainuoja, o namai kvepia kaip restorane

„Karantino kuchnia“: kepenėlės balzaminiame padaže
Evelinos Stundžienės nuotr. / „Karantino kuchnia“: kepenėlės balzaminiame padaže

Skaudu, bet yra daugybė žmonių, kurie nevalgo kepenėlių, nors tai – pigus, skanus, lengvai paruošiamas, kupinas baltymų ir geležies produktas. Siekdama kepenėles padaryti labiau patrauklias tiems, kas prieš jas raukosi, saviškes paruošiau su balzaminiame acte karamelizuotais svogūnais. Jūs paruoškite jas taip savo šeimai ir nesakykite, kad tai – kepenėlės.

Dauguma „vemia“ nuo pačio fakto. Pasakykit, kad parduotuvėje nusipirkot vištienos rinkinį troškiniui ir pagaminote pagal žurnale perskaitytą receptą.

Vištienos kepenėles, skirtingai nei, pavyzdžiui, kiaulienos, neturi daug stipraus specifinio kepamų kepenų kvapo, o naudojami svogūnai, česnakai, čiobreliai ir actas jį dar labiau numalšins. Tiesą pasakius, namai kvepės netgi labai gardžiai.

Norėdamas tęsti – užsiregistruok

Komentarai: 2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Mėgaukis šiandien

Laimė jaustis saugiai

Sodo ir daržo ekspertai

Mes turėsim kūdikį!

Esports namai

Puiki sveikata – mažiau išlaidų

URBAN˙/

Parašykite atsiliepimą apie GYVENIMO rubriką