Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klasikinis vaišių stalo herojus – jautienos kepenėlių paštetas

Paštetas yra vienas geriausiai pažįstamų visų laikų užkandžių daugelyje kultūrų. Vienas įdomiausiai derinamų patiekalų, puikiai tinkantis ir prie duonos, ir prie sūrio ar kaip užtepas prie daržovių. Ir tikrai negalime skųstis paštetų receptų stygiumi.

Todėl šįkart išbandykite maisto entuziastės Aurelijos variaciją – purųjį jautienos kepenėlių paštetą su citrusiniais poskoniais.

Ingredientai:

  • 400–500 g jautienos kepenų;
  • ~120 ml alyvuogių aliejaus;
  • 200 g sviesto;
  • 2 svogūnai;
  • 1 vidutinio dydžio morka;
  • 1 obuolys;
  • didelis raudonasis greipfutas;
  • 1/2 žaliosios citrinos;
  • druska;
  • pipirai.

Kaip paruošti paštetą, žiūrėkite vaizdo įraše. Skanaus!

VIDEO: Klasikinis vaišių stalo herojus – kepenėlių paštetas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius