Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kosmoenergetikės prognozės: balandžio 13–19 d. energijų kalendorius

„Panašu, kad šią savaitę mus lydės netikėtumai ir išbandymai. Energetiškai tai gana sudėtingas metas, šis tarpsnis neša labai stiprias energijas, kurios atvers vartus nepalankioms, nesustabdomoms, perversmus ir transformacijas nešančioms jėgoms“, – teigia kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė.
„Yin ir Yang“
„Yin ir Yang“ / „Fotolia“ nuotr.
Temos: 1 Energetika

Mus pasieks nepažįstamos, neištyrinėtos energijos, kurios suaktyvins blogio tendencijas, slypinčias bet kokiame procese. Tai atsilieps žmonių tarpusavio santykiuose, bendravime, kūryboje, pasirinkimuose, veikloje, politikoje ir kitose srityse.

Mūsų dvilypio pasaulio – gėrio ir blogio arba šviesos ir tamsos pusės šį kartą, šią savaitę labiau kryps į tams ą – realizuodamos tai, ko įprastai nenorėtume ir niekam nelinkėtume.

Susilaikykime nuo bet kokių santykių aiškinimosi, nuo finansinių sandėrių, pristabdykime projektus, atidėkime svarbius susitikimus ar derybas. Viskas greičiau ir lengviau įgaus negatyvias tendencijas, negatyvų, netikėtą posūkį ir dažniau nei įprastai pasisuks nepalankia linkme.

Taip pat skaitykite: Savaitės horoskopas – balandžio 13–19 d.

Tai ko bijome – dabar tiesiausiu ir lengviausiu keliu mums bus priminta, parodyta ir, galbūt, – patirta.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė
Eglė Gleščinskienė

Mus supančios energijos lems karminį vyksmą – dažnai tamsiosios, juodos, negatyvios karmos realizaciją. Tad tai, ką esame kiekvienas sukaupę blogo, ką užsitarnavome blogo, ką kūrėme blogo – dabar mums palaipsniui bus grąžinama.

Tačiau niekas nevyks be priežasties, viskas bus iki galo susaistyta, tikslinga, pasverta. Nesulauksime to, ko nesame „verti“, ko patys neprisišaukėme, tad koks bebūtų nepalankus karmos dėsnis – jis iki galo teisingas ir šį teisingumą stebėsime visos savaitės eigoje.

Bus saugomi tie, kas turi kilnius tikslus, kas tausoja ir saugo žmogiškąsias ir dieviškąsias vertybes, kas kuria gėrį ir stengiasi juo dalytis su kitais. Kai kam ši savaitė gali tapti netikėtos sėkmingos realizacijos laikotarpiu, nes ten, kur tamsa ir blogis nebeturės atsvaros, kur nebebus atsako ir rezonanso – dar labiau įsiplieks ir stiprės aukštų vibracijų dieviškosios energijos.

Taip pat skaitykite: Tobulėkime kartu. Merkurijaus padėtis Zodiako ženkluose: kaip mąstote ir bendraujate?

Bus itin saugomi ir globojami tie, kas dirba žmonijos, ekologijos, žemės floros ir faunos naudai.

Venkime šią savaitę juodos spalvos. Kvėpuokime pavasarį, nes tai gamtos kūryba – yra kuriama tai, kas augs ir vystysis visą vasarą, o rudenį atneš derlių…


Šaltinis – kosmoenergetika.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius