-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kosmoenergetikės prognozės: gegužės 4–10 d. energijų kalendorius

„Šią savaitę mus pasieks pakankamai harmoningos energijos, skatinančios savistabą, koncentraciją, dėmesio sutelkimą į visuomenei ir kiekvienam asmeniškai svarbius uždavinius. Įvykių tempas lėtės, būsime atsakingesni, veiksime apgalvotai, pasverdami riziką ir galimybes“, – sako psichoinformaciologė, kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.
Moters akys.
Moters akys. / Scanpix/Panthermedia nuotr.
Temos: 1 Energetika

Vis dėlto galime jausti tempo lėtėjimą darbuose, – dabar bus ne taip aktualu patys darbai, kiek tinkamas jų parengimas, informacinis procesas. Skuba nepasiteisins, aplinkybės diktuos savo tempą, turėsime prisitaikyti, prisiderinti prie kitų kartu veikiančių asmenų ar jėgų.

Santykiuose atsiras daugiau konkretumo. Mažiau painiosimės į jausmus, mažiau vargins emocijos, tačiau ir giliau pajusime tuštumą, kuri atspindės mūsų esybės troškimą, kad būtume suprasti, reikalingi ir mylimi. Bus baugu mėgautis vien savo paties draugija, tačiau suvoksime, kad tik patys savyje galime rasti tai, ko ieškome ar tikimės iš kitų.

Protas, logika, suvokimas veiks puikiai, – galimi drąsūs, nauji technologiniai sprendimai, atradimai, sumanymai, kaip veikti efektyviau.

Seksas dažnai bus nesaugus, neplanuotas. Pamažu skleisis „tamsioji“, iki šiol nepažinta mūsų asmenybės dalis.

Silpnesnė ir lengviau pažeidžiama bus kraujotakos sistema, apatinė nugaros dalis. Mus dažniau aplankys nugaros skausmai, bet koks netinkamas, apkraunantis nugarą darbas ar sportas greičiau sukels pertempimo, nugaros ir juosmens srities, nervų pažeidimus, stuburo traumas. Galime fiziškai jausti savo nešamos „gyvenimo naštos“ svorį, sunkumą, įtaką bet kokiems mūsų veiksmams, judėjimui, greičiui.

Taip pat skaitykite: Psichologinis testas. Kuris tėvų tipas esate – tigras, medūza ar delfinas?

Dėl intensyvesnio ir didesnio mus pasiekiančio informacijos srauto išaugs mentalinių perkrovų rizika. Svaiginančiomis priemonėmis ar medikamentais pasiektas poilsis netaps atgaiva nei mūsų kūnui, nei protui, o po to sekantis etapas bus dar sunkesnis – labiau apkraunantis mūsų organizmo sistemas, sustiprinantis vienatvės ir beprasmybės pojūtį.

Gali būti sunku atsispirti akimirkos susižavėjimui, instinktyviam potraukiui ir seksualiniam artumui. Seksas dažnai bus nesaugus, neplanuotas. Pamažu skleisis „tamsioji“, iki šiol nepažinta mūsų asmenybės dalis. Pasąmonėje gali aktyvuotis ten slypinčios visiškai mums netikėtos programos, kurių įtakoje elgsimės kitaip, nei patys ar mūsų artimieji yra įpratę. Pasauliui parodysime kitą savo pusę, kitą „veidą“ ir elgesio taisykles.

Pavargę nuo apkrovų, dažniau leiskime sau pabūti vienumoje, tyloje, jeigu jaučiame poreikį – pasitraukime nuo įtempto darbo, atidėkime sprendimą. Elkimės apgalvotai ir lėtai – taip ne tik rasime geriausią išeitį, bet būsime atsakingesni, ramesni ir sveikesni.


Šaltinis – kosmoenergetika.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius