-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kosmoenergetikės prognozės: rugsėjo 28–spalio 4 d. energijų kalendorius

„Priimti sprendimus ir po to juos įgyvendinti prireiks daugiau nei įprastai energijos ir pastangų, kone kiekviename žingsnyje kils įvairių apribojimų, problemų ir nenumatytų dalykų“, – teigia kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.
Moteris vandenyje
Moteris vandenyje / Fotolia nuotr.

Daug ką matysime ir suvoksime atvirkščiai – kitų žmonių pastangos mums padėti gali atrodyti kaip išdavystė ar kerštas. Drąsinantys žodžiai – kaip bandymas pasijuokti iš mūsų silpnumo. Tad nenuostabu, kad ir elgsimės drastiškai, visai ne taip, kaip derėtų ar kaip iš mūsų tikisi aplinkiniai, – dažniausiai kaip tik priešingai visų lūkesčiams ir net savo pačių stereotipams.

Taip pat skaitykite: Testas: ką apie jus atskleidžia pasirinktas paveikslėlis?

 
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė
Eglė Gleščinskienė

Visuomenėje gali kilti sambrūzdžių, sujudimų, įvairių nepasitenkinimo bangų.  Atotrūkio nuo blaivaus, racionalaus proto energijos daugelį pastūmės į klystkelius – suvokti reiškinių ir mums nutinkančių dalykų priežastis bus sunkiau ir tam reikės daugiau laiko, nei galime skirti bet kuriuo momentu.

Pati geriausia išeitis, ką šią savaitę galime nuveikti, – ramiai judėti pirmyn, o jeigu viskas labai kliūva – tiesiog laukti. Kuomet mūsų gyvenime nebus skubos, nebus ir tiek daug neteisingų sprendimų, tuo pačiu, nebus ir stipraus pasipriešinimo iš aplinkos bei žmonių, nebus kaltės ir savigraužos dėl netinkamų rezultatų.

Taip pat skaitykite: Psichoterapeutas Andrius Kaluginas: apie ką nutyli vyrai, arba kodėl vyrą galima paveikti tik manipuliacijomis

Šios savaitės energijos gali sukelti įvairaus pobūdžio galvos skausmus ir svaigimą, beveik be priežasties kylantį kraujo spaudimą, fiziškai juntamus atskirų kūno vietų suvaržymus. Stipriau pasijus netinkamas mitybos režimas ar mūsų organizmo netoleruojami maisto produktai. Pavalgę dažniau jausime sunkumą, virškinimo proceso trikdžius, kartais – lengvą pykinimą.

Šią savaitę daugelį situacijų pamatysime iš kitos pusės, teisingiau – mes patys pakeisime savo „žvilgsnio į pasaulį“ kryptį, tad dabar daug kas atrodys kitaip, naujai, keistai, abejotinai. Kad apsiprastume su šiek tiek pakitusia pasaulio vizija, reikės stabtelėti, sulėtinti tempą, išlaukti, kol permainos nusistovės ir nebekels streso ir nepasitenkinimo. Santykiuose su aplinkiniais atsiras daugiau dirglumo, šaltumo, atsainumo, noro pasitraukti.

Pravartu bus atkreipti dėmesį į bet kokį santykį su vandeniu – geriamo vandens naudojimą, prausimąsi, pramogas ar sportą vandens baseinuose bei atviruose vandens telkiniuose. Vanduo, vandens stichija šiuo metu sukaups didesnį energinį potencialą ir turės mums didesnę galią, daugiau veiks mūsų fizinį kūną, emocijas ir jausmus.

Neapsigaukime, nes iki šiol buvusi įprasta sąveika su vandeniu taps kiek kitokia. Visiškai iki šiol saugiuose dalykuose atrasime, pastebėsime, pajusime grėsmės ir pavojaus signalus. Reikėtų imtis didesnio atsargumo. Sąveika su vandeniu turės galią iškelti į paviršių, sustiprinti mumyse slypinčias emocijas ir jausmus, ypač tai, ką norėtume paslėpti, pamiršti ir jokiu būdu neparodyti aplinkiniams.

Taip pat skaitykite: Spintos revizija pagal stilistę Agnę Gilytę: drabužių deriniai kiekvienam figūros tipui

Žinome, kad vanduo yra geras informacijos laidininkas, jis puikiai priima ir kaupia informaciją. Ši savybė dar labiau sustiprės šią savaitę – vanduo įgaus didesnę informacinę talpą, būdamas aplinkoje, kur daug įvairios negatyvios informacijos, prisipildys pykčio, baimės ar streso energija – neapdairiai suvartotas toks vanduo gali tapti nuodu, žalojančiu ir ardančiu mūsų organizmą tiek fiziniame lygmenyje, tiek psichiniame.


Šaltinis – kosmoenergetika.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius