-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kosmoenergetikės prognozės: sausio 25–31 d. energijų kalendorius

„Daug ką matysime ir suvoksime atvirkščiai, – kitų žmonių pastangos mums padėti, gali atrodyti kaip išdavystė. Drąsinantys žodžiai – kaip bandymas pasijuokti iš mūsų silpnumo. Elgsimės visai ne taip kaip derėtų ar kaip iš mūsų tikisi aplinkiniai, dažniausiai – priešingai jų lūkesčiams ir net savo paties stereotipams“, – teigia kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.
Vandens lašas
Vandens lašas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Visuomenėje gali kilti sambrūzdžiai, įvairios nepasitenkinimo bangos. Atotrūkio nuo blaivaus, racionalaus proto energijos daugelį pastūmės į klystkelius, – suvokti reiškinių ir mums nutinkančių dalykų priežastis bus sunkiau ir tam reikės daugiau laiko, nei galime skirti bet kuriuo einamu momentu.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė

Pati geriausia išeitis, ką šią savaitę galime nuveikti – ramiai judėti pirmyn, o jeigu viskas labai kliūna – tiesiog laukti. Kuomet mūsų gyvenime nebus skubos, nebus ir neteisingų sprendimų, nebus kaltės ir savigraužos dėl netinkamų rezultatų.

Šios savaitės energijos gali sukelti įvairaus pobūdžio galvos skausmus ir svaigimą, beveik be priežasties kylantį kraujo spaudimą, fiziškai juntamus atskirų kūno vietų suvaržymus. Stipriau pasijus netinkamas mitybos režimas ar mūsų organizmo netoleruojami maisto produktai. Pavalgę dažniau jausime sunkumą, virškinimo proceso trikdžius, kartais – lengvą pykinimą.

Pravartu bus atkreipti savo dėmesį į bet kokį santykį su vandeniu, – geriamo vandens naudojimą, prausimąsi, pramogas ar sportą vandens baseinuose. Vanduo, vandens stichija šiuo metu sukaups didesnį energinį potencialą ir turės mums didesnę galią, daugiau įtakos, veiks mūsų fizinį kūną, emocijas ir jausmus.

Neapsigaukime, nes iki šiol buvusi įprasta sąveika su vandeniu taps pavojingesnė. Visiškai iki šiol saugiuose dalykuose atrasime, pastebėsime, pajusime grėsmės ir nelaimės signalus. Reikėtų imtis didesnio atsargumo priemonių maudantis, sportuojant vandenyje ar pramogaujant.

Sąveika su vandeniu turės galią iškelti į paviršių, sustiprinti mumyse slypinčias emocijas ir jausmus, ypač tai, ką norėtume paslėpti, pamiršti ir jokiu būdu neparodyti aplinkiniams. Dažniau pasitaikys įvairios provokuojančios situacijos, verčiančios mus nusimesti uždangą, kaukę ar abejingumo šydą, – nejučia išsiduosime, o vėliau, sukilus emocijoms, jų susivaldyti taps beveik neįmanoma.

Žinome, kad vanduo yra geras informacijos laidininkas, jis puikiai priima ir kaupia informaciją. Šią savaitę vanduo įgaus didesnę informacinę talpą, savyje gebės kaupti ir saugoti didesnį nei įprastai informacijos kiekį. Pakrautas pozityvia, gydančia ar atstatančia energija – veiks intensyviau nei iki šiol, o būdamas aplinkoje, kur daug įvairios negatyvios informacijos, pykčio, baimės ar streso – puikiai sukaups visą šį energetinį potencialą , – neapdairiai suvartotas toks vanduo gali tapti nuodu, žalojančiu ir ardančiu mūsų organizmą tiek fiziniame lygmenyje, tiek atnešdamas disharmoniją į mūsų emocinę bei psichinę būsenas.


 Šaltinis – kosmoenergetika.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius