Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujųjų metų stalui: užkeptas upėtakis aviečių marinate

Kad ir kaip prisivalgėte per Kalėdas, nelaužykite tradicijos naujametiniam stalui pasigaminti ką nors naujo. Maisto entuziastės Aurelijos Gurskienės pasiūlymas – sodriai rožiniame aviečių marinate maudytas vaivorykštinis upėtakis, užkeptas su burnoje tirpstančia bulvių koše ir čederio sūriu.
Užkeptas upėtakis aviečių marinate
Užkeptas upėtakis aviečių marinate / Aurelijos Gurskienės nuotr.

Patiekalas šiek tiek primena apverstą ir patobulintą Šepardo pyrago versiją, todėl galite būti tikri, kad patiekalas puikiai tiks daugelio skoniui.

Išmėginkite ir pasitikite Naujuosius metus skonių ir kvapų jūroje!

Kaip paruošti šį patiekalą, žiūrėkite vaizdo įraše:

VIDEO: Naujųjų metų stalui: užkeptas upėtakis aviečių marinate

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius