Dabar populiaru
15min be reklamos
Publikuota: 2020 gruodžio 30d. 13:32

Naujųjų metų stalui: užkeptas upėtakis aviečių marinate

Užkeptas upėtakis aviečių marinate Ypatingos
Aurelijos Gurskienės nuotr. / Užkeptas upėtakis aviečių marinate

Kad ir kaip prisivalgėte per Kalėdas, nelaužykite tradicijos naujametiniam stalui pasigaminti ką nors naujo. Maisto entuziastės Aurelijos Gurskienės pasiūlymas – sodriai rožiniame aviečių marinate maudytas vaivorykštinis upėtakis, užkeptas su burnoje tirpstančia bulvių koše ir čederio sūriu.

Patiekalas šiek tiek primena apverstą ir patobulintą Šepardo pyrago versiją, todėl galite būti tikri, kad patiekalas puikiai tiks daugelio skoniui.

Išmėginkite ir pasitikite Naujuosius metus skonių ir kvapų jūroje!

Kaip paruošti šį patiekalą, žiūrėkite vaizdo įraše:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Mėgaukis šiandien

Laimė jaustis saugiai

Video

19:56
13:58
00:46

Sodo ir daržo ekspertai

Mes turėsim kūdikį!

Esports namai

Puiki sveikata – mažiau išlaidų

URBAN˙/

Parašykite atsiliepimą apie GYVENIMO rubriką