Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasigerinti sau gyvenimą? Tai paprasta!

Jei gruodį pasitikote apimta prieššventinio siaubo, nes nieko nebespėjate ir linkstate nuo įsipareigojimų naštos, jei streikuoja sveikata ir prastėja nuotaika, pasinaudokite išties veiksmingais sveikos gyvensenos patarimais, kad šventes sutiktumėte džiaugsmingai!
Šypsena
Šypsena / Fotolia nuotr.
  • Nesūdykite ir nebarstykite pipirais maisto – greitai pastebėsite, kad pasisotinti galite kur kas mažesniu maisto kiekiu, be to, po keturių savaičių pastebėsite, kad numetėte svorio!
  • Negerkite jokių gazuotų gėrimų – netrukus pajusite, koks skanus yra paprastas vanduo ir jo, numalšinti troškuliui, užtenka daug mažiau, nei gėrimų su burbuliukais.
  • Dvi savaites negerkite kavos ir juodosios arbatos – pastebėsite, kad jus džiugina mažmožiai, kad ramiau miegate ir greičiau užmiegate, o pailsėjus net išsilygina susirūpinimo raukšlelės kaktoje, o nervingumas ir susirezinimas dėl kasdienių reikalų visai išnyko arba sumažėjo.
  • Stenkitės tiek vaikščioti, tiek sėdėti ištiesta nugara – netrukus pajusite (nors dabar turbūt skamba neįtikėtinai), kad pagerėjo atmintis, ėmėte greičiau mąstyti.
  • Jei jus skaudina arba tiesiog erzina nemalonus žmogus, su kuriuo esate priversta bendrauti, kaskart pagalvojusi apie jį, mintyse padovanokite jam prabangią dovaną, įsivaizduodama, kaip jis džiaugiasi. Netrukus pajusite, kad jūsų santykiai tikrai atšilo.
  • Likus dviems valandoms iki nakties miego, nebežiūrėkite televizoriaus, išjunkite kompiuterį. Nustebsite, kad jus vis dažniau aplanko kūrybiškos mintys.
  • Jei rūkote, kiekvieną kartą, kai kils noras parūkyti, išgerkite stiklinę vandens arba suvalgykite vaisių. Po dviejų savaičių pasijusite žvalesnė ir stipresnė.
  • Neatidėliokite malonių dalykų: kai tik pajusite, kad norite išbandyti tai, ko dar niekad nebandėte, neatkalbinėkite savęs, kad gal per vėlu pradėti, gal dar ne laikas, gal kitą pirmadienį. Tiesiog veikite.
  • Šypsokitės, kai, pavyzdžiui, kyla noras nusišypsoti simpatiškam kaimynui ar bendrakeleiviui lifte, negalvodama (kaip visada), ką jis apie jus pamanys. Po mėnesio tokių pratybų įsitikinsite, kad žmonės nekelia jums jokios grėsmės – jie yra draugiški ir paslaugūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius