Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavasario iššūkis: valgyti sveikiau ir judėti daugiau

Daugiausiai pažadų sau visi duodame tikriausiai tik per Naujuosius metus ir prasidėjus pavasariui. Juk tikrai – šiemet daugiau sportuosiu ir sveikiau maitinsiuosi. Tiesa ir tai, kad visi šie pažadai kažkur išgaruoja vos prasidėjus naujam pirmadieniui ir užklupus kasdienei rutinai. Tačiau nusiminti neverta. Savo gyvenimo būdą į pozityviąją pusę pakeitę žmonės sako, jog svarbus ne tik užsispyrimas, tačiau ir įpročio formavimas mažais žingsneliais bei užkrečiantis pavyzdys.
Projektas „3 savaičių pavasario iššūkis“
Projektas „3 savaičių pavasario iššūkis“ / Projekto partnerio nuotr.

Būtent todėl šį pavasarį sveiko maisto ir gėrimų ambasadorius „Fit Food“ bei sveikatingumo klubai „Impuls“ kviečia į trijų savaičių „Pavasario iššūkį“. Kažkam šis iššūkis taps įkvėpiančiu pavyzdžiu, o trims atrinktiems dalyviams – tikru išbandymu bei naujų, pozityvių įpročių formavimo laikotarpiu.

„Sakoma, kad naujas įprotis susiformuoja per 21 dieną. To visiškai pakanka, kad mažais žingsneliais pradėję keisti savo kasdienės rutinos elementus, jau po trijų savaičių galėtume džiaugtis rezultatais. Ir jokiu būdu nereikia, ir net nerekomenduojama, iš karto užsimoti nuversti kalnų. Tiesiog popiečio bandelę pakeitę sveiku užkandžiu, o vakarą prie televizoriaus – aktyvia veikla, netrukus be to negalėsite įsivaizduoti savo kasdienybės“, – sako „Fit Food“ direktorė Asta Dalytė-Kalvaitienė.

Trims laimingiesiems – pavasario iššūkis

Taigi, jei svajojate pradėti sveikiau maitintis ir daugiau sportuoti bei numesti keletą nereikalingų kilogramų ar tiesiog išjudinti nuo kasdienybės prie kompiuterio sustingusius sąnarius – „Pavasario iššūkis“ sukurtas būtent Jums.

Trys atrinkti dalyviai bus pakviesti tris savaites maitintis tik sveiku maistu ir gėrimais bei sportuoti prižiūrint sveikatingumo klubų „Impuls“ treneriams ir „Fit Food“ mitybos specialistei.

„Sveikiau ir aktyviau gyventi gali tikrai kiekvienas. Sportuojant svarbu atrasti savo mėgstamą treniruotę, kuri būtų tiesiog natūralus motyvas judėti nuolat“, – dalinasi patirtimi asmeninė trenerė Justina Juzelskaitė. Mokslinių tyrimų patvirtinta, kad reguliarios treniruotės ir atliekami fiziniai pratimai ženkliai pagerina žmogaus psichologinę savijautą, fizinę būklę, atsiranda papildomos energijos atliekant kasdienes užduotis. „Todėl „Pavasario iššūkiui“ ir ieškome trijų ganėtinai skirtingų žmonių. Užkietėjusio darboholiko (-ės), kuriam darbo diena nesibaigia iki vėlyvo vakaro, viršsvorio turinčio žmogaus, norinčio lengviau jaustis, ir sportuojančio mėgėjo, kuriam svarbu, kaip natūraliai išlaikyti raumenis ir jų stangrumą. Jei tai jūs – lauksime jūsų registracijos anketos“, sako Fit food komanda.

„Fit Food“ registruotis į „Pavasario iššūkį“ kviečia nuo kovo 15 iki kovo 21 d. Registracijos anketą rasite „Fit Food“ tinklalapyje arba paspaudę šią nuorodą: „Pavasario iššūkis“. Jau kovo 22-ąją iš visų užpildžiusiųjų anketas bus atrinkti trys nugalėtojai, kurie ir bus pakviesti į „Pavasario iššūkį“, startuosiantį kovo mėnesio pabaigoje.

„Fit Food“ pasirūpins visais trimis dalyviais, kuriems mitybos specialistė Gintarė Jonaitytė sudarys asmenines mitybos programas, o sveikatingumo klubų „Impuls“ treneriai sudarys ir prižiūrės asmeninę sporto programą.

Užkrečiantis pavyzdys kitiems

„Tikimės, jog „Pavasario iššūkis“ taps ne tik sveikesnio gyvenimo būdo pradžia trims projekto dalyviams, tačiau ir užkrečiančiu pavyzdžiu kitiems. Matydami, jog keisti savo gyvenimo būdą į kiek sveikesnį bei aktyvesnį nėra taip jau ir sunku, prie šios idėjos savarankiškai prisijungs ir daugiau žmonių. Svarbiausia nepamiršti – nauji pozityvūs įpročiai susiformuoja pamažu, o tam tereikia vos 21-os dienos”, – kviesdami prisijungti prie projekto sako Asta Dalytė-Kalvaitienė bei sveikatingumo klubo „Impuls“ treneriai.

Beje, „Fit Food“, iki šiol geriau žinomi kaip sulčių programų kūrėjai, visai neseniai pristatė gerokai atsinaujinusį meniu. Nuo šiol jame galima rasti ne tik atnaujintas, profesionalios dietologės sudarytas sulčių, tirštųjų kokteilių (beje, ir „Aktyviems“ programą, skirtą sportuojantiems žmonėms) programas, tačiau ir sveikų užkandžių, pietų salotų, super maisto ir net sveikuoliškų desertų. Būtent visas šias naujienas ir turės galimybę išbandyti projekto „Pavasario iššūkis“ dalyviai.

Tuo tarpu sveikatingumo klubo „Impuls“ treneriai pasirūpins treniruočių programa, kuri atitiks kiekvieno dalyvio asmeninius poreikius ir fizines galimybes. Projekto dalyviai turės galimybę išbandyti daugiau nei 200 treniruočių per mėnesį ir išsirinkti sau labiausiai patinkančias. Atradus savo mėgstamą treniruotę atsiras neblėstanti vidinė motyvacija ir bus daug lengviau pasiekti užsibrėžtų tikslų. Visi lankytojai gali dalyvauti tiek grupinėse treniruotėse, tiek stiprinti kūną treniruoklių salėse ar atrasti užsiėmimus vandenyje bei relaksaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius